Hoppa till innehåll

Senior

Du som fyllt 55 år och inte har barn som bor hemma kan bo i ett av våra seniorhus. Vi arrangerar aktiviteter i alla våra seniorboenden och vänder oss särskilt till dig som vill engagera dig i ditt boende och söker gemenskap med dina grannar. Anette Eriksson är bosocial konceptutvecklare senior och ansvarig för aktiviteterna. Välkommen till oss!

Alla våra lägenheter förmedlas via Boplats syd. Du behöver vara registrerad hos Boplats syd för att kunna söka en ledig lägenhet. Läs mer om hur du söker en lägenhet här.

Våra seniorhus

MKBs seniorboende riktar sig främst till dig som fyllt 55 år och inte har barn som bor hemma. Vi vänder oss till dig som vill engagera dig i ditt boende och söker gemenskap med dina grannar.

MKB efter jobbet

MKB efter jobbet är aktiviteter som arrangeras av vår seniorvärd. Det kan bland annat vara föreläsningar, utflykter och gemensamma aktiviteter.

Kontakt och information

Med omsorg om dig och dina grannar väljer vi att ställa in alla vårens program från och med 2010-03-17 och fram till sommaren

Vårt beslut grundar sig på Malmö stads och Folkhälsomyndighetens rekommendationer om riskgrupper och sammankomster.

Har du frågor mejla gärna till mkbefterjobbet@mkbfastighet.se

Du hittar MKB - efter jobbet på Facebook »

Promenera med oss i sommar

Häng med promenader och fika! Vi ses måndag, onsdag och fredag klockan 10.00-11.30 i Kroksbäck/Lorensborg under vecka 26-31. Vi börjar med 45 minuters gång och avslutar med att umgås och fika. Välkommen på avstånd! ♥️