Tvättstuga

De flesta av våra hyresgäster har tillgång till en tvättstuga. I de hus där detta inte finns har du tvättmaskin och torktumlare i din lägenhet.

Bokningstavla och tvättlås

bokningstavlaI de flesta av våra fastigheter finns manuell bokning av tvättider. Du får ett tvättlås och nyckel till det när du flyttar in i din lägenhet.

Utanför tvättstugan finns det en tavla med alla månadens dagar och möjliga tvättpass. Du låser fast ditt tvättlås på den dag och den tid du vill tvätta.

Digital bokning

I många fastigheter kan du boka tvättid med en tagg. Du bokar på en digital tavla utanför/vid tvättstugan eller via Mina sidor. Logga in med BankID.

Håll ordning

Det är trevligt att komma till en fin tvättstuga. Städa efter ditt pass och lämna det som du vill hitta det. Om något är trasigt eller inte fungerar som du förväntat dig, felanmäl det på mina sidor. Sätt gärna en lapp om att du har felanmält så vet nästa person att det är gjort.

Att ha husdjur i tvättstugan är inte tillåtet.

Tvättider

Hur många pass och hur långa eller sena tvättider det finns är olika i olika fastigheter. Det beror på hur tvättstugan ligger i huset, om den kan störa någon eller liknande. Du kan bara boka en ny tid när du inte har en annan bokad tid.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Antal röster

41 positiva röster och 80 negativa röster.