Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
59 lägenheter

Om lägenheterna

 • 2:a Södra Bulltoftavägen 52B, Kirsebergsstaden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 51 kvm
  • Våning: 3 av 3
  • Hyra: 5053 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Kirsebergsstaden är en speciell stadsdel i Malmö, inte bara för den ovanligt kuperade terrängen. En trivsam mix av småhus och bostäder och ett rikt kulturliv bidrar till att skapa en unik karaktär av gemytlig småstad. Här finns skolor, grönområden och ett eget centrum med affärer, restauranger, vårdcentral, bibliotek och apotek. I Backarna, som Kirseberg kallas i folkmun, har vi lägenheter i flera fastigheter. De flesta hittas i våra låga femtiotalshus, omgivna av öppna, gröna gårdar. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Nej Kök Utrustning: Kyl/frys, plattspis & kolfilterfläkt Färg på köksinredning: Ljus Färg väggar: Vitmålade Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja, klädkammare Badrum Utrustning: Badkar, tvättställ & WC-stol Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Nej Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Denna fastighet har individuell varmvattenmätning, vilket innebär att varmvattnet debiteras separat. Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 1/3-20

 • 2:a Rönnblomsgatan 5, Katrinelund (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 45 kvm
  • Våning: 4 av 5
  • Hyra: 5943 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  Katrinelund är en central stadsdel strax öster om Värnhemstorget. Här bor du praktiskt och bra, på gångavstånd till affärer, restauranger och grönområden. Våra omtyckta höghus i Katrinelund ligger i ett lugnt område, omgivna av gårdar med gott om gräsytor, sittplatser och cykelställ. Från de översta våningarna är det en strålande utsikt. Från Katrinelund är det nära till Värnhemstorget med knutpunkt för busskommunikation. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, garderob Kök Utrustning: Spis m. keramikhäll, spiskåpa & kyl/frys Färg på köksinredning: Grå Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Duschhörna, handdukstork & WC-stol Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Denna fastighet har individuell varmvattenmätning, vilket innebär att varmvattnet debiteras separat. Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Gymnasistgatan 4C, Gullviksborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 76 kvm
  • Våning: 1 av 8
  • Hyra: 8293 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Helt nyrenoverad lägenhet en halvtrappa upp på Gullviksborg är nu ledig. Lägenheten har bra förvaring och stor balkong. Gullviksborg byggdes i mitten av 1960 talet och är ett av våra sydligaste områden, beläget i närheten av Hermodsdal och Nydala. Gullviksborg är ett prydligt område med egen park och närhet till butiker och skolor. De trevliga lägenheterna från 1960-talet är ljusa och väl-planerade. Den mycket lummiga och trivsamma parken har flera lekplatser, skyddade sittplatser och gott om gröna ytor. Efter en ingående renovering på 1980-talet har flera lägenheter utrustats med inglasade balkonger. Gårdarna och den gröna Gullviksparken har fått rikligt med vackra planteringar, träd och buskar som skapar en god utomhusmiljö. Här finns slingrande gångstigar och välplanerade cykelbanor. Lägenheterna har fått bra planlösningar som är populära bland barnfamiljer. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kök Utrustning: Induktionshäll, kyl/frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Helkaklat vitt Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. 2020-01-03 är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Gymnasistgatan 4C, Gullviksborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 42 kvm
  • Våning: 1 av 8
  • Hyra: 5373 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Helt nyrenoverad lägenhet en halvtrappa upp på Gullviksborg är nu ledig. Stor etta med bra förvaring och sovalkov. Gullviksborg byggdes i mitten av 1960 talet och är ett av våra sydligaste områden, beläget i närheten av Hermodsdal och Nydala. Gullviksborg är ett prydligt område med egen park och närhet till butiker och skolor. De trevliga lägenheterna från 1960-talet är ljusa och väl-planerade. Den mycket lummiga och trivsamma parken har flera lekplatser, skyddade sittplatser och gott om gröna ytor. Efter en ingående renovering på 1980-talet har flera lägenheter utrustats med inglasade balkonger. Gårdarna och den gröna Gullviksparken har fått rikligt med vackra planteringar, träd och buskar som skapar en god utomhusmiljö. Här finns slingrande gångstigar och välplanerade cykelbanor. Lägenheterna har fått bra planlösningar som är populära bland barnfamiljer. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kök/ kokvrå Utrustning: Induktionshäll, kyl/frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Rum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Helkaklat vitt Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. 2020-01-03 är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Gymnasistgatan 4C, Gullviksborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 86 kvm
  • Våning: 1 av 8
  • Hyra: 8952 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Helt nyrenoverad lägenhet en halvtrappa upp på Gullviksborg är nu ledig. Lägenheten har bra förvaring och stor balkong. Gullviksborg byggdes i mitten av 1960 talet och är ett av våra sydligaste områden, beläget i närheten av Hermodsdal och Nydala. Gullviksborg är ett prydligt område med egen park och närhet till butiker och skolor. De trevliga lägenheterna från 1960-talet är ljusa och väl-planerade. Den mycket lummiga och trivsamma parken har flera lekplatser, skyddade sittplatser och gott om gröna ytor. Efter en ingående renovering på 1980-talet har flera lägenheter utrustats med inglasade balkonger. Gårdarna och den gröna Gullviksparken har fått rikligt med vackra planteringar, träd och buskar som skapar en god utomhusmiljö. Här finns slingrande gångstigar och välplanerade cykelbanor. Lägenheterna har fått bra planlösningar som är populära bland barnfamiljer. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kök Utrustning: Induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Helkaklat vitt Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. 2020-01-03 är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Köpenhamnsvägen 28B, Dammfri (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 56 kvm
  • Våning: 2 av 4
  • Hyra: 7031 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Enkelsidig 2-rums lägenhet på vån 2 i ett hus utan hiss. Alla rum målas i vitt innan inflyttning. Dammfri, som är beläget mellan Mellanheden och Kronborg är en lugn stadsdel mitt i en attraktiv del av Malmö. Trots att området ligger mellan flera vältrafikerade vägar är det betydligt stillsammare på de mindre genomfartsvägarna som korsar Dammfri. Dammfri är en omtyckt stadsdel i västra Malmö, i närheten av flera gröna parker och tillräckligt nära city för att kallas central. På ena sidan finns den lilla men vackra Rönneholmsparken som är utmärkt att promenera i. På andra sidan ligger den betydligt större Pildammsparken. Längs Köpenhamnsvägen och Mariedalsvägen ligger flera kaféer och restauranger, bank, konditori och butiker av olika slag. Kök Utrustning: spis med keramik häll, kyl-frys, fläkt, diskmaskin Färg på köksinredning: vitt Färg väggar: vitt Golv: parkett Plats för matbord: Ja Hall Golv: mörk grå laminat Väggar: vitt Förvaringsmöjligheter: Ja Vardagsrum Färg väggar: vitt, mönstrad fondtapet Golv: parkett Sovrum 1 Färg väggar: vitt, mönstrad fondtapet Golv: mörk grå laminat Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: inmurat badkar Väggar: halvkaklat Golv: klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Bokgatan 52, Norra Sofielund (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 78 kvm
  • Våning: 5 av 7
  • Hyra: 10533 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Lägenheten är en välplanerad hörnlägenhet på 3 rum och kök. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor balkong. Även tvättmaskin finns i lägenheten. Att klassiska hyresrätter har sina begränsningar det vet MKB men inte sedan Trevnaden byggdes. Kvarteret Trevnaden stod klart för inflyttning november 2014 för malmöbor som fick nya adresser på Sofielunds-, Rolfs-, Bok- och Lantmannagatan. Med stadens styrkor, personlighet och charm precis intill finns det alltid någon att träffa, något att göra eller någonstans att koppla av. På kvarteret Trevnaden finns 170 lägenheter som river upp invanda mönster och byter ut konformt boende mot modernare varianter. Bland tre hus med lika många grader av kollektiv, ett LSS-boende och nio radhus är utrymmet för möjligheter rejält. Tänk kollektivt men bo precis som du själv vill. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Klinker och parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Diskmaskin, kyl, frys, spis med keramikhäll, fläkt Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Skjutdörrsgarderob Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Skjutdörrsgarderob Badrum Utrustning: Dusch med glasdörrar, tvättmaskin Väggar: Vit kakel Golv: Grå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Kronborgsvägen 10A, Kronborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 33 kvm
  • Våning: 3 av 5
  • Hyra: 5273 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Kronborg upplevs som en ung och levande stadsdel mitt i en attraktiv del av Malmö. Här är det nära till centrum samtidigt som Pildammsparkens lugn och ro finns alldeles i närheten. Längs Köpenhamnsvägen ligger kaféer och restauranger, bank och butiker av olika slag. Det är nära till Triangeln och avståndet till Ribersborg är nästan lika kort. På Kronborg finns flerfamiljshus från andra halvan av 1940-talet. I området ligger flera skolor, bland annat Parkskolan. En välplanerad ljus 1:a med närhet till det mesta. Lägenhet kommer att fräschas upp innan tillträdesdagen med målning samt ett nytt badrum, välkomna till visningen! OBS- Bostaden ligger när en trafikerad gata! Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Klinker & parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, klädkammare Kök/ kokvrå Utrustning: Kyl/frys, spis & fläkt Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Rum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Badrum Utrustning: Dusch & elektroniks handusktork Väggar: Vit kakel Golv: Grå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Varmvatten debiteras separat! Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Delsjögatan 14, Bellevuegården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 40 kvm
  • Våning: 6 av 6
  • Hyra: 5348 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Bellevuegården byggdes i början av 1970-talet och består av hus i olika höjder – tre, sex och nio våningar. Det idealiska läget, nära Stadionområdet, Pildammsparken och flera köpcentrum och affärer, gör Bellevuegården till ett bra och attraktivt alternativ i södra Malmö. På de stora och bilfria gårdarna mellan husen finns sandlådor och gungor, sittplatser och lummig växtlighet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Mellangrå klinker Förvaringsmöjligheter: Garderob Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, kombinerad Kyl/Frys Färg på köksinredning: Vita köksluckor Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Mellangrå klinker Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Helkaklat badrum Utrustning: Dusch Väggar: Vit kakel Golv: Mellangrå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Individuell mätning och debitering av varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Bellevuevägen 5C, Mellanheden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 76 kvm
  • Våning: 4 av 4
  • Hyra: 9289 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Genomgående 3-a i ett hus med hiss. Vardagsrum och kök vetter mot John Ericssons väg. Dammfri, som är beläget mellan Mellanheden och Kronborg är en lugn stadsdel mitt i en attraktiv del av Malmö. Trots att området ligger mellan flera vältrafikerade vägar är det betydligt stillsammare på de mindre genomfartsvägarna som korsar Dammfri. Dammfri är en omtyckt stadsdel i västra Malmö, i närheten av flera gröna parker och tillräckligt nära city för att kallas central. På ena sidan finns den lilla men vackra Rönneholmsparken som är utmärkt att promenera i. På andra sidan ligger den betydligt större Pildammsparken. Längs Köpenhamnsvägen och Mariedalsvägen ligger flera kaféer och restauranger, bank, konditori och butiker av olika slag Lägenheten: Hall Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Diskmaskin, spis, fläkt samt kombinerad kyl&frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit med fondvägg Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kakel Golv: Klinker Gäst WC Utrustning: WC Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: