Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
53 lägenheter

Om lägenheterna

 • 1:a Lilla Varvsgatan 41G, Västra Hamnen (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 27 kvm
  • Våning: 3 av 8
  • Hyra: 4922 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Studentbostad

  På perfekt läge nära en av Europas största skateparker, havsbad, Universitet och stadens puls finns vårt studenthus Stapelbädden 6 som ligger i ett av Malmös mest populära område, Västra hamnen. Det är ett socialt studentboende där alla lägenheter blickar mot varandra och har också fysisk kontakt med varandra genom loftgångar och balkonger. Nära vårt bostadshus ligger ICA Maxi med stort utbud och väl tilltagna öppettider. Vill du träna nära hemmet finns bland annat Kockum Fritid som erbjuder ishall, gym, bowling, simhall och olika typer av gruppträning samt en restaurang. Restauranger, fik och butiker finns inom några minuters gångavstånd. I alla våra studentlägenheter ingår el. värme och vatten i hyran. Det är 10-månaders hyresdebitering då juli och augusti är hyresfria. Entré Innanför lägenhetsdörren ligger ett laminatgolv av lönn. Vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen, se pdf. Badrum Svart klinker på golv och vitt kakel med en bård av grått kakel på vägg. Handfat, handdukstork, wc och dusch med skena för duschdraperi. Kök Laminatgolv av lönn och vitmålade väggar. Vitvaror: Spis/ugn glaskeramikhäll med ugn, kolfilterfläkt, vit kyl och frys och förberett för mikrovågsugn. Köksinredning: Vita släta skåpluckor med rostfria handtag. Bänkskiva/diskbänk i rostfritt stål och stänkskydd av rostfritt laminat. Rum Laminatgolv av lönn och vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen. Gemensamma utrymmen Framtidenstvättstuga, områdeskontor och studierum. Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. På grund av det aktuella coronaviruset rekommenderar vi dig att fråga efter bilder på lägenheten istället för att besöka den. Det är vår nuvarande kund som bestämmer ifall du kan komma på visning eller inte. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den. Om du varit i ett riskområde eller känner något symtom till sjukdom ber vi dig avstå från visning. Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 20/4, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 20/4 klockan 08.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten. Du kan ladda upp dina intyg på din Boplats Syd profil redan nu. Det vi vill se är ett registreringsintyg och ett resultatintyg, allt detta hittar du på Ladok. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten

 • 3:a Stora Varvsgatan 24C, Västra Hamnen (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 86 kvm
  • Våning: 5 av 8
  • Hyra: 12561 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet

  Fastigheten ligger centralt i området, med bara några minuters gångavstånd till såväl matbutiker, en rad olika träningsanläggningar och härliga parker. Bussen har ni precis utanför fastigheten och den tar er in till Malmö C på nolltid. Ni finner ett bra utbud av restauranger och caféer i området. Under sommarhalvåret har ni nära till både sol och bad då ni har havet som granne. Planlösningarna är varierande men lägenheterna är generellt genomgående. Balkonger samt loftgångsbalkonger finns till de flesta lägenheterna. Ett antal lägenheter har även terrasser. Bostäderna håller god standard med genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv. Lägenheten har loftgångsbalkong i söderläge och fransk balkong mot norr. Hall Golv: Ekparkett Vägg: Vitmålad Sovrum 1 Golv: Ekparkett Vägg: Vitmålad Förvaring: Garderob med skjutdörrar Sovrum 2 Golv: Ekparkett Vägg: Vitmålad Förvaring: Klädkammare Vardagsrum Golv: Ekparkett Vägg: Vitmålad Kök Golv: Ekparkett Vägg: Vitmålad Stänkskydd: Vitt kakel Bänkskiva: Svart i laminat Köksluckor: Sandfärgade från Noblessa Vitvaror: Spis med häll, spisfläkt, vit kyl/ frys samt diskmaskin. Badrum Golv: Mörkgrått klinkers Vägg: Vitt kakel Övrigt: Tvättmaskin och torktumlare, handdukstork (el), komfortvärme (el), dubbla duschdörrar samt vägghängd wc-stol. Övrigt: Parkering/Cykel/Förråd Garage uthyrning genom Malmö Parkering. Det finns möjlighet att ställa cykeln dels inomhus i ett cykelförråd på bottenvåningen men även ute på gården och mot gatan. Förråden finns nere i garaget. Bredband/TV/Telefon I huset finns MKB-Net där du har möjlighet att välja bland åtta olika leverantörer. Vad det gäller TV ingår ett mindre utbud av kanaler, vill man ha fler får man kontakta Connect-TV som har fem olika leverantörer med olika paketlösningar. Det är bredbandstelefoni i huset. Övernattningslägenhet finns att hyra i BO01 mot avgift på 400 kr/natt. I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet.

 • 2:a Simrishamnsgatan 20B, Möllevången (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 54 kvm
  • Våning: 4 av 4
  • Hyra: 6762 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  Möllevången är det samma som fina, gamla hus i lugna avskilda kvarter, i närheten av det levande och färgstarka Möllevångstorget. Här finns charmiga sekelskifteslägenheter med högt till tak och lite annorlunda planlösningar. Området är mycket restaurangtätt. Torghandel, trevliga smågator, många butiker, skola och goda kommunikationer finns också. Våra lägenheter finns i företrädesvis välskötta, äldre, medelhöga hus. Många av husen har tillhörande mysiga innergårdar. Men här finns också ett antal nyare hus som smälter in bra i omgivningen. Lägenheterna är vackra och välplanerade, många har högt till tak, stuckatur, stora fönster och trevliga planlösningar. Lägenheten kommer att få ny väv på samtliga väggar samt slipning av samtliga golvytor med trä. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Trägolv Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Gasspis, fläkt, kyl/frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Trägolv Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Trägolv Sovrum Färg väggar: Vit Golv: Trägolv Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Vit kakel Golv: Beige klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Vendelsfridsgatan 13B, Lorensborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 72 kvm
  • Våning: 4 av 10
  • Hyra: 8056 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  Genomgående 3:a på våning 4 med inflyttning 1/6. Ljusa väggar i hela lägenheten och laminatgolv i hela lägenheten förutom i kök och badrum. Tvättstugan finns i fastigheten bredvid på entreplan. Granne med Pildammsparken och Stadion ligger Lorensborg, ett arkitektoniskt intressant område i centrala Malmö. Våra hus erbjuder en bredd av boendemöjligheter – från fantastisk utsikt på sextonde våningen till lägenheter närmare marken i fyravåningshusen. Stadionområdet och Pildammsparken inbjuder till promenader och uteliv. Samtidigt är såväl servicenivå som kommunikationer till resten av stan mycket goda. Fastigheterna har renoverats i omgångar, i olika hög grad. Finns i området - Grönområde - Matbutik - Bensinmack - Restaurang och café - Miljöhus - Skola 1-6 - Förskola - Idrottsplats - Ishall - Boulebana - Lekplats - Busshållplats - Torg - Gym - Frisör Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Laminatgolv Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Diskmaskin, spis med keramikhäll, köksfläkt och kyl/frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Laminatgolv Sovrum 1 Färg väggar: Grå Golv: Laminatgolv Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Laminatgolv Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Varmvatten debiteras efter förbrukning. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Eriksfältsgatan 81I, Nydala (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 58 kvm
  • Våning: 1 av 8
  • Hyra: 6025 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  Det är planerad stambyte inom 10 år. Detta innebär att standarden i lägenheten kommer höjas med bytt badrum. Då kommer det ske en höjning på hyran mellan 500-1000 kr i månaden. Nydala i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Nydala finns fina lekplatser, torghandel, apotek, kafe och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Nydala består huvudsakligen av höga och låga 1960-talshus byggda kring ett större grönområde. Vid torget står ett trettonvåningshus som tidsenligt bryter mot linjen. Huset är ett av våra 55Plus-boenden. Nydalaparken gjordes om år 2000 för att rymma amfiteater, boulebana, lekplatser, bollplan och äng. Flera grundskolor finns i området. Badmintonhallen Aura och Gullviksborgs IP ligger i närheten medan Lindängsbadet finns på bekvämt cykelavstånd. Här finns också goda parkeringsmöjligheter. Lägenheten Hall Färg väggar: Vita väggar Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Vita luckor Kök Utrustning: Keramikhäll Färg på köksinredning: Vita luckor Färg väggar: Vita väggar Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vita väggar Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vita väggar Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar (Dusch efter stambyte) Väggar: Våtrumstapet Golv: Våtrumsmatta Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: I källaren I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. 2020-06-01 är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 2020-05-01

 • 2:a Sorgenfrivägen 29C, Östra Sorgenfri (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 51 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 5702 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  I Östra Sorgenfri bor du i ett lugnt och trivsamt område i Malmös östra del, tillräckligt nära innerstaden för att kallas centralt. Till exempel är det gångavstånd till Nobeltorget och Möllevången. De lutande husen från 1950-talet väckte stor uppmärksamhet när de byggdes. Men här finns även fint restaurerade 1930-talshus och nyare bostäder. Området präglas av en hög servicenivå – här finns flera små restauranger, affärer och skolor. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Kyl/frys, spis med keramikhäll, fläkt Färg på köksinredning: Vitaluckor Färg väggar: Vitmålade Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Röd tapet Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Halvkaklade Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna fastighet har individuell varmvattenmätning, vilket innebär att varmvattnet debiteras separat. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Sorgenfrivägen 35, Östra Sorgenfri (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 59 kvm
  • Våning: 6 av 8
  • Hyra: 6780 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Trea belägen på sjätte våning med hiss från markplan. Rejält kök med matplats utrustat med nya vitvaror som spis med keramikhäll, kolfilterfläkt och delad kyl och frys. Badrum är helkaklat med badkar. I Östra Sorgenfri bor du i ett lugnt och trivsamt område i Malmös östra del, tillräckligt nära innerstaden för att kallas centralt. Till exempel är det gångavstånd till Nobeltorget och Möllevången. De lutande husen från 1950-talet väckte stor uppmärksamhet när de byggdes. Men här finns även fint restaurerade 1930-talshus och nyare bostäder. Området präglas av en hög servicenivå – här finns flera små restauranger, affärer och skolor. Området Sorgenfri håller för tillfället på att genomgå en större stambytesrenovering som kommer medföra en hyreshöjning på 0-400kr. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kök Utrustning: Kyl/frys, spis med keramikhäll, fläkt Färg på köksinredning: Vita luckor Färg väggar: Vitmålade Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Lägenhet kommer att målas om innan inflyt. Denna fastighet har individuell varmvattenmätning, vilket innebär att varmvattnet debiteras separat. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Augustenborgsgatan 24E, Augustenborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 56 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 6425 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  Lägenheten kommer att renoveras före inflyttning, målning i samtliga utrymme, ny parkettgolv i sovrum, hall, samt byte av samtlig innerdörrar. OBS!!!! Visningen sker under renoveringsperioden, så lägenheten är INTE färdigställd vid visningstillfället. Lägenheten ligger i Ekostaden Augustenborg, ett av Malmös mest miljöprofilerade områden. Här njuter du av blommande bostadsgårdar, gröna tak och dammar med porlande vatten. Här pågår ständigt spännande miljöprojekt som du gärna får ta del av. Här kan du se en kort film om Ekostaden Augustenborg: https://youtu.be/zC85zq6gzH0 Viktig information om visningen: På grund av det aktuella coronaviruset ber vi dig avstå visningen om du varit i ett riskområde eller känner dig sjuk. Detta är både för din, nuvarande hyresgäst och de andra sökandes trygghet. Om du avstår visningen av denna anledning måste du ändå tacka ja till visningen och meddela oss detta på vesna.ibragic@mkbfastighet.se innan visningen startar. Det går även bra att skicka ett ombud som tittar på lägenheten åt dig istället. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv:Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, garderob och mindre klädkammare Kök Utrustning: Spis, kyl/frys Färg på köksinredning:Ek Färg väggar:Vit Golv: Vinyl plastmatta parkett imitation Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv:Parkett Sovrum Färg väggar:Vit Golv:Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, garderob Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Halvkaklat vid badkaret Golv: Grå klinker Övrigt Säkerhetsdörr:Ja Förråd:Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Hårds väg 53, Örtagården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 78 kvm
  • Våning: 2 av 3
  • Hyra: 6845 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  I den här lägenheten kommer det tyvärr inte bli någon visning. Vänligen bläddra igenom bilderna för att se hur lägenheten ser ut. Detta pga. kund är i riskgrupp och vi vill minimera risken för smittspridning därav ingen fysisk visning. I övrigt är lägenheten i bra skick. Det finns två balkonger. Ena från köket som är inglasad. Den andra når man från sovrum 1 och är större men inte inglasad, dock får ni en fin vy över gården. Man har rätt till att få ommålat dock sker detta efter inflyttning i samråd med MKB. Ritning skiljer från verklighet enbart mellan vardagsrum och kök dvs. dörren från vardagsrum till kök finns inte och man har tapetserat hela den ytan. Det finns även en glasdörr till vardagsrummet från hallen. Tvättmaskinen som finns på bilden tillhör inte lägenheten och den kommer inte finnas kvar. MKB har beslutat att inte sätta tvättmaskiner i dessa lägenheter numera. Lägenheten Hall Färg väggar: Tegelliknande tapet Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderober och en klädkammare Kök Utrustning: Kyl/frys, spis med keramikhäll, diskmaskin Färg på köksinredning: Vita luckor Färg väggar: Vita väggar Golv: Terrakottaliknande plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vita väggar med grå fondvägg Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Grå väggar Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Rosa väggar Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar, tvättställ, badrumsskåp och Wc Väggar: Våtrumsväggar Golv: Plastmatta Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja i källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Polgatan 8E, Sibbarp (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 59 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 8504 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  Vilket boende du än väljer i Sibbarp är det alltid lika nära till havet. Våra sex hus ger ett varierat utbud, här kan du bo i ett lugnt radhusområde eller i lägenhet ett par kvarter ifrån Limhamns centrum. Sibbarp ligger i Limhamns sydöstra del närmast havet, här ligger den natursköna Sibbarpstranden med magnifik utsikt över Öresundsbron. Sibbarp är en del av det natursköna Limhamn, med småbåtshamn och badstränder. I centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, bank, apotek, vårdcentral och flera skolor. Lägenheten Hall Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja, garderober Kök Utrustning: kyl/frys, spis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin Färg på köksinredning: vitlaserad ek Färg väggar: vit Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vit Golv: parkett Sovrum Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja, garderober Badrum Utrustning: dusch Väggar: klinker Golv: kakel Övrigt: Lägenheten är under renovering vid visningstillfället. Säkerhetsdörr: ja Förråd: ja Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: