Först ut i Sorgenfri

En gammal stadsdel i spännande förändring där mångfald, variation, hållbarhet och grönska är viktiga ingredienser.

Om kvarteret Föraren

Huset där det är två lokaler i bottenplan hamnar på ett trevligt läge alldeles invid torget i det nya bostadsområdet. Det blir prisvärda och rymliga lägenheter som är utmärkta för både stora och små barnfamiljer som vill bo kvar i stan.

En gammal stadsdel i förändring

Området Sorgenfri står inför en stor spännande förändring där mångfald, variation, hållbarhet och grönska är viktiga ingredienser. I dag präglas kvarteren av småskalig industri som funnits där under mycket lång tid och av många vackra byggnader från tidigt 1900-tal. Här finns också ett av Malmös äldsta och finaste koloniområden, med prunkade grönska och snickarglädje.

Den nya stadsdelen i Sorgenfri ska präglas av ett rikt kulturliv där kreativa och konstnärliga verksamheter samsas med mysiga caféer och restauranger. Människor ska vilja mötas här, precis som de gjorde förr, då de träffades för att samarbeta och skapa i små verkstäder och fabriker. Genuina kvaliteter som redan finns ska bevaras och uppmuntras. Förebilder för det nya området är både Möllans brokiga folkliv och Västra hamnens hållbarhet. Allt detta sammantaget kommer att göra området attraktivt för både de som bor här och också för andra malmöbor och tillresta.

Hör av dig om du vill starta verksamhet i Sorgenfri.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+

Kontakt

Lokaler

Anna Andersson

Kommersiell uthyrare

Telefon:

040-31 37 17

E-post:

:

Besöksadress:

Anna Andersson

Södra Förstadsgatan 47

Malmö