Nybyggnation i Limhamn

Butiker, restauranger och verksamheter är ett nödvändigt inslag i en trivsam boende miljö. I våra bostadsområden ser vi därför till att ha verksamhetslokaler som kanske passar dig och det du vill göra.

Just nu bygger vi nya bostadshus i Limhamn. Totalt 290 lägenheter i två nya kvarter i Limhamns läge. De nyinflyttade Limhamnsborna kan tänkas vilja ha allt från nybakta bullar till helgfrukosten till heminredning med marin touch.

Om Limhamn

Limhamn står inför en spännande utveckling där moderna höghus och öppna kvarter, på ett varsamt och estetiskt sätt, möter trånga gränder och låga gatuhus från förr. Limhamn är en småstad i storstaden med en alldeles egen själ.

Här finns ett charmigt utbud av unika butiker, trendiga restauranger och mysiga caféer. En lång strandpromenad, sandstrand, djuphavsbad och en småbåtshamn gör att många lockas av att bosätta sig här. I Limhamn finns också en cityförening som levandegör stadskärnan hela året. Här arrangeras allt från julfirande till olika sorters marknader, loppisar och allsång i hamnen.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+

Kontakt

Lokaler

Anna Andersson

Kommersiell uthyrare

Telefon:

040-31 37 17

E-post:

:

Besöksadress:

Anna Andersson

Södra Förstadsgatan 47

Malmö