Juliga skyltfönster

Julen närmar sig och det finns väl inget finare än juliga, glittriga skyltfönster. Här får du lite inspiration.

Julskyltningen har en lång historia och tog fart i slutet av 1800-talet då elektriciteten utvecklades. Skyltfönsterna blev och är en plats där man exponerade de produkter som man ville sälja. Det var viktigt att skapa julstämning för att på så sätt locka fler köpare.

Inspiration till fina skyltfönster
Trevliga skyltfönster skapar mysig stämning vilket i sin tur kan göra att fler kunder kommer in och stannar lite längre. Här kommer några tips från MKBs lokalkund InBloom i Limhamn:
-Förhöj julkänslan på granen med lite pudersnö och glitter, det ger en vintrig, isig stämning. Jag älskar dekorationer i naturnära färger och material som både skapar harmoni och sinnesro, säger Caroline, florist på Inbloom i Limhamn.

- Hos oss kan du beställa blommor och dekorationer i förväg på info@inbloomflowers.se eller slå en signal på 040-15 88 84. Vi har även bud inom Malmö, Oxie/Bunkeflo, Tygelsjö, Vellinge och Höllviken.

Fler tips:
1. Bestäm dig för ett tema, varför inte ett klassiskt jultema?
2. Enkelt pynt i samma färgskala är ofta fint. Exempelvis grönt och rött. Pynta med granris, julbelysning, stjärnor, kransar, julblommor med mera.
3. Sätt på julmusik så sprids en härlig stämning!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Antal röster

0 positiva röster och 0 negativa röster.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+