Varför bli kund hos oss?

Hos MKB ingår trygghet och trivsel i hyran. Med över 70 års erfarenhet har vi lärt oss vad som krävs för att våra hyresgäster ska vara nöjda. Lång erfarenhet betyder trygghet, kontinuitet och tillgång till kompetens.

Vi har en mängd olika lokaler i varierande typ och storlek, både affärslokaler och kontorsutrymmen. Vi hyr ut till restauranger och frisörer såväl som förskolor och vårdcentraler. Vi försöker jobba nära våra kunder och lyssnar efter behov och önskemål.

Personlig kontakt

Varje lokal har minst två kontaktpersoner för rådgivning och hjälp med din lokal och dess omgivning.

Husvärden ansvarar för hela fastigheten (bostäder och lokaler) och hjälper dig med de reparationer i din lokal som MKB ansvarar för. Husvärden ansvarar även för skötseln av de allmänna utrymmena och utemiljön.
Lokalförvaltaren är din kontaktperson gällande avtalsfrågor. Du kan även kontakta din lokalförvaltare om du har frågor rörande kontraktet, renovering, skyltar och vid en eventuell överlåtelse eller uppsägning.
Lokaluthyraren hjälper dig att hitta ny lokal om du är intresserad av att utöka eller flytta din verksamhet.

Ingen kan Malmö som vi

Med över 1100 lokaler har vi på MKB bra lägen i norr, söder, öster och väster. Vi har funnits över hela Malmö i över 70 år och kan därför mycket om alla områden. Prata med oss för att höra om din verksamhet passar bra i det område du är intresserad av eller om vi kan hjälpa dig hitta rätt i ett annat.

Du har mycket att välja på


Våra lokaler finns i alla möjliga storlekar, olika lägen, med och utan skyltfönster, anpassade till kontor, restaurang eller butik och så vidare. Vissa lokaler lämpar sig bättre för just din verksamhet än andra. Precis som att du bör leta i rätt områden för din verksamhet bör du välja lokal med omsorg - innan du sätter igång. Vi hjälper dig hitta rätt.

Långsiktiga hållbara lösningar

Vi på MKB tror på långsiktiga förhållanden med våra hyresgäster. För din trygghet och vår. Vi vill att du ska kunna driva och växa i dina affärer. Vårt uppdrag är att bidra till en positiv stads- och områdesutveckling med ökad trygghet och ett bra serviceutbud för våra kunder och Malmöbor. Detta gör vi i starkt samarbete med våra kunder.

Bra verksamhet på rätt plats är bra för hela Malmö

Bli kund hos oss

Frågor om Lediga lokaler

Caroline Camara

Kommersiell uthyrare
Telefon: 040-31 37 28
E-post:

Besöksadress:  

Södra Förstadsgatan 47
21143 Malmö