Starta verksamhet

Vi vill ha långvariga relationer med våra kunder och för oss är det viktigt att ha rätt verksamhet i rätt lokal och på rätt plats.

För att kunna bli godkänd som kund hos MKB behöver du:

  1. Ett registrerat företag eller förening, till exempel ett aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma.
  2. En verksamhet som är lämplig för lokalen och för området i stort.
  3. Kunna betala din hyra - din kreditvärdighet ska vara god och utan betalningsanmärkningar. Vi gör alltid en kreditupplysning på dig som blivande hyresgäst. I vissa fall, exempelvis om ett företag är nystartat, begärs en bankgaranti.

Verksamhetsbeskrivning

När du kontaktar oss om lokalönskemål skicka gärna med din verksamhetsplan. Då blir det lättare för oss att se och förstå vad du vill.

Har du inte en verksamhetsplan hittar du en enkel mall här till höger som du kan fylla i och skicka med i din ansökan om lokal.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Antal röster

17 positiva röster och 5 negativa röster.

Ansökan - Verksamhetsbeskrivning

Spara ner detta dokument och fyll i information om den verksamhet du vill driva i våra lokaler. Du kan även fylla i formuläret på nätet och spara ner informationen genom att klicka i "Skriva ut"-knappen. 

Gör en budget

Tips! Ta fram en realistisk budget innan du skriver på ett flerårigt kontrakt av lokal. På Verksamt.se hittar du mängder av verktyg som kan hjälpa dig i alla verksamhetens faser.