Om MKB Lokal och vårt uppdrag

Att förvalta, förädla och utveckla lokaler inom MKBs bestånd. Vi skall bidra till en positiv stads- och områdesutveckling med ökad trygghet och ett bra serviceutbud för våra hyresgäster och Malmöbor.

Tillsammans med våra kunder ska vi göra Malmö lite bättre.

Vi väljer våra kunder med omsorg för alla våra områden i staden. Vi tittar på vad boende och företag i närområdet av våra lokaler saknar för att sedan leta rätt på aktörer som vill driva verksamheter där. Vårt viktigaste mål är att hitta seriösa företagare som bygger ett mer hållbart, tryggt, roligt och välkomnade Malmö.

Våra lokaler

Precis som våra lokaler varierar i form och storlek så har vi en stor variation i vår kundkrets. Vi har till exempel ett 15-tal tandläkare, ett 60-tal restauranger, runt 200 butiker, ett 30-tal LSS-boenden, ett 50-tal frisörer och såklart huserar vi stolta ett 40-tal förskolor för Malmös yngsta medborgare.

Utöver de ovannämnda lokalerna och kontorslokaler har vi hundratalas lager och källarlokaler. Letar du efter en sådan lokal är du välkommen att ta kontakt med oss för mer information.

MKB Lokal arbetar för en levande stadsmiljö med tillgång till närservice, arbetstillfällen och mötesplatser för alla Malmöbor.

Ett axplock av våra kunder

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+