Einar Hansens esplanad 23

Beskrivning

Vi söker dig som vill öppna ett café i vår fastighet Sjöporten 2 i december 2019. Lokalen är förberedd med imkanal och fettavskiljare vilket gör det möjligt med varm mat. I bakre delen av lokalen finns det utrymme för att förbereda maten. Serveringsytan är generös och det finns gott om plats för fler sällskap att sitta ner och äta. Lokalen erbjuder wc till personal och rwc till kunderna. Lokalen har eget miljörum. Möjlighet till uteservering med solläge. Hör av dig till oss och berätta om dina idéer! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva café.

Omgivning

I populära Västra Hamnen uppför vi denna fastighet i funkisstil med 55 lägenheter med en cafélokal i bottenplan. Här etablerar du en verksamhet som är nära till havet men också Malmö city. Kunderna är många i Västra Hamnen. Här jobbar ca 15 000 personer, studerar ca 24 000 personer och 9000 personer bor här.

Kommunikation

Till Västra Hamnen tar du dig enkelt med buss 2 eller 3. Det går också bra att cykla hit på cykelbana. Från Malmö City tar det 10 minuter.

Bildgalleri

Sjöporten

Lokalen

Kategori:
Övrig
Område:
Okänt område
Yta:
123 kvm
Våning:
1
Nummer:
468-201-02

Karta

Adress:

[Error: Unable to find the property named 'Address'.] , [Error: Unable to find the property named 'PostalCode'.] Malmö Sverige

Koordinater

Latitude 55.61319107, Longitude 12.98227533

Kontaktperson

Caroline Camara

Lokaluthyrare

E-post:

:

Området Okänt område