Norregatan 1

Ett par steg från Drottningtorget ligger denna charmiga butik som har stora vackra skyltfönster ut mot gatan.

Beskrivning

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av sushirestaurang eller salladsbar och som vill flytta in i denna lokal. I området finns både många företag och boende vilket gör det möjligt att ha öppet från lunch till kväll. Lokalen består av ett främre rum där servering är möjligt, bakre rum med enklare kök och tillredningsyta samt wc. I anslutning till lokalen finns en källare som kan användas som lager. Finns möjlighet till tidigare inflyttning.

Omgivning

I de spännande och storslagna kvarteren i Gamla Staden har såväl kungligheter som andra storheter bott genom tiderna. Vår fastighet finns på några av Malmös mest historiska och attraktiva adresser. Gamla Staden är området som ligger mellan Kungsparken och Drottningtorget, från de charmiga kullerstensgatorna på Väster till det pampiga Stortorget och Caroli.

Kommunikation

Från Gustav Adolfs torg och Centralen går de flesta stadsbussar. I området finns flera busshållplatser, bland annat vid Caroli City och Drottningtorget. Det är nära till Centralen. Det är lätt att ta sig fram till och fots och med cykel på de särskilda cykelbanorna.

Bildgalleri

Huset

Lokalen

Kategori:
Övrig
Område:
Gamla Staden
Yta:
78 kvm
Våning:
1
Nummer:
280-023-02

Karta

Adress:

[Error: Unable to find the property named 'Address'.] , [Error: Unable to find the property named 'PostalCode'.] Malmö Sverige

Koordinater

Latitude 55.60750251, Longitude 13.00935498

Kontaktperson

Caroline Camara

Lokaluthyrare

E-post:

:

Området Gamla Staden

Sjöbergska palatset

I de spännande och storslagna kvarteren i Gamla Staden har såväl kungligheter som andra storheter bott genom tiderna. Våra lägenheter finns på några av Malmös mest historiska och attraktiva adresser. Gamla Staden är området som ligger mellan Kungsparken och Drottningtorget, från de charmiga kullerstensgatorna på Väster till det pampiga Stortorget och Caroli. Här bor man mitt i centrala Malmö…

Mer om Gamla Staden

Finns i området

  • Mataffär
  • Lekplats
  • Butiker
  • Apotek
  • Vårdcentral
  • Förskola