Östra Förstadsgatan 13

Butikslokal belägen på hörna med bra skyltläge!

Beskrivning

En trevlig butikslokal med bra skyltmöjligheter. Innehåller butiksyta fördelat på tre rum, lageryta, kök och wc. Möjlighet att slå ihop med lokalen bredvid. Vi söker inte livsmedel till denna lokal.

Omgivning

Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför, så är Slussen ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Härifrån är det lika nära till Värnhemstorget som Stortorget. Caroli City ligger bara ett par kvarter bort och det är promenadavstånd till skolor, affärer och butiker. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med Östra Tullgatan (som leder till Drottningtorget). Här har det funnits en bro ända sedan början av 1800-talet. Utsikten över Östra Förstadskanalen och en av Malmös äldsta idrottsklubbar vid Slussplan är trevlig.

Kommunikation

Till fots tar du dig överallt i innerstan samt till Centralen. För den som cyklar finns flera cykelbanor som leder till och från centrum och även ut ur stan. Från Slussen är det lätt att ta sig vidare till Värnhem, Kirseberg och Burlöv. Med bil tar det inte många minuter att komma till Lundavägen, Stockholmsvägen och hamnen.

Bildgalleri

Lokalen

Kategori:
Övrig
Område:
Slussen
Yta:
117 kvm
Våning:
1
Nummer:
304-001-02

Karta

Adress:

[Error: Unable to find the property named 'Address'.] , [Error: Unable to find the property named 'PostalCode'.] Malmö Sverige

Koordinater

Latitude 55.60760926, Longitude 13.01598983

Kontaktperson

Caroline Camara

Lokaluthyrare

E-post:

:

Området Slussen

Slussen

Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför, så är Slussen ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Härifrån är det lika nära till Värnhemstorget som Stortorget. Caroli City ligger bara ett par kvarter bort och det är promenadavstånd till skolor, affärer och butiker. Busstrafiken är tät och det är nära till Centralen. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med…

Mer om Slussen

Finns i området

  • Mataffär
  • Butiker
  • Förskola