Östra Förstadsgatan 13

Vi har nu möjlighet att erbjuda en mycket trevlig butikslokal ett stenkast från Slussen.

Beskrivning

Lokalen har god exponering utmed Östra Förstadsgatan. Hög takhöjd och trevliga skyltfönster. Goda lagerutrymmen bakom butiksdelen, kök och tillhörande kontorsavdelning. Möjlighet att öppna upp till lokalen bredvid på 117 kvm. Trevlig tidstypiska bågar i butikslokalen.

Omgivning

Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför, så är Slussen ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med Östra Tullgatan (som leder till Drottningtorget). Här har det funnits en bro ända sedan början av 1800-talet.

Kommunikation

Busstrafiken är tät och det är nära till Centralen. Lätt att ta sig hit med cykel på omkringliggande cykelbanor. Möjlighet att parkera bil på gatan utanför lokalen.

Bildgalleri

Lokalen

Kategori:
Övrig
Område:
Slussen
Yta:
212 kvm
Våning:
1
Nummer:
304-002-02

Karta

Adress:

[Error: Unable to find the property named 'Address'.] , [Error: Unable to find the property named 'PostalCode'.] Malmö Sverige

Koordinater

Latitude 55.60760926, Longitude 13.01598983

Kontaktperson

Caroline Camara

Lokaluthyrare

E-post:

:

Området Slussen

Slussen

Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför, så är Slussen ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Härifrån är det lika nära till Värnhemstorget som Stortorget. Caroli City ligger bara ett par kvarter bort och det är promenadavstånd till skolor, affärer och butiker. Busstrafiken är tät och det är nära till Centralen. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med…

Mer om Slussen

Finns i området

  • Mataffär
  • Butiker
  • Förskola