Sundskajen 22

Lokal med havsutsikt!

Beskrivning

Till denna lokal som ligger i markplan söker vi hyresgäst som vill bedriva kontors- eller butiksverksamhet! Lokalen innehåller öppen yta om 54,5 kvm + biytor i form av klädkammare, wc/dusch samt pentry. Utsikt över hamnbassängen!

Omgivning

Limhamns hamnområde tillhör stadsdelen Limhamn-Bunkeflo, Malmö. Fram till 1999 fanns en omfattande färjeverksamhet i hamnen. Det gick bilfärjor till Dragör i Danmark. Färjelinjen lades ned hösten innan Öresundsförbindelsen öppnade. I fiskehamnen, som är uppdelad i norra- och södra-fiskehamnen råder ständig verksamhet bland hoddor och båtar. En handfull yrkesverksamma fiskare har här sin utgångspunkt utöver åtskilliga fritidsfiskare och kutterfolk. I södra delen av hamnområdet ligger Limhamns småbåtshamn. Småbåtshamnen är den största i Malmö-området. Utanför strandlinjen ligger Ön i Limhamn. Den är inte naturlig utan består av fyllnadsmassor från Kalkbrottet. Innanför strandlinjen utvecklas hamnområdet till ett modernt bostadsområde Kajen som kommer att kallas Glasbrukskajen skapas som ett nytt promenadstråk, och som en förlängning på Ribersborgsstranden. Det nya området kommer att kallas Limhamns Sjöstad. Innanför kajen skapas en ny park, Glasbruksparken.

Kommunikation

Buss 4 går mellan Limhamn och Centralen, alternativt Bunkeflostrand/Klagshamn. Buss 34 går mellan Sibbarp och Värnhem, via Södervärn, och vidare mot Segevång. Med bil är det nära till Öresundsbron och E20 eller centrum. Det går även utmärkt att cykla till centrala Malmö - räkna med omkring 20 minuter.

Bildgalleri

Lokalen

Kategori:
Övrig
Område:
Limhamns hamnområde
Yta:
64 kvm
Våning:
1
Nummer:
677-102-02

Karta

Adress:

[Error: Unable to find the property named 'Address'.] , [Error: Unable to find the property named 'PostalCode'.] Malmö Sverige

Koordinater

Latitude 55.59131595, Longitude 12.92499248

Kontaktperson

Anna Andersson

Kommersiell uthyrare

E-post:

:

Området Limhamns hamnområde

Att bo på en egen ö eller i Limhamns läge som är under byggnation är något alldeles speciellt. För barnen finns många fina platser att leka på och vart man än vänder blicken syns havets blå vågor. Det fria havsnära läget i kombination med närhet till Limhamns bykänsla och Malmös breda utbud ger dig ett boende med fina förutsättningar för en riktigt njutbar livsstil. I småbåtshamnen bakom snabbköpet…

Mer om Limhamns hamnområde - Ön

Finns i området

  • Lekplats
  • Gym
  • Förskola