Västra Bernadottesgatan 10

En ljus och trevlig kontorslokal med promenadavstånd till havet/småbåtshamnen och Limhamns centrum

Beskrivning

På utsökt läge och trivsam omgivning nära havet och Limhamns centrum finns denna rogivande kontorslokal i källarplan med stora fönster. Kontorslokalen är ljus och modern med generösa ytor. Ljusgrått klinkergolv genomgående i hela lokalen. Entrén är rymlig och inbjudande med plats för väntrum eller ett större matbord för personal. Modernt vitt pentry med diskmaskin och förberett för mikro. Fyra generösa kontorsrum/konferensrum samt två wc.

Omgivning

Sibbarp är en del av det natursköna Limhamn, med småbåtshamn och nära till badstränder. Sibbarp ligger alldeles i närheten av Limhamns centrum.

Kommunikation

Till Sibbarp/Limhamn finns goda kommunikationer med buss. Buss nr 34 stannar i närheten av lokalen. Det är även enkelt att ta sig hit med cykel.

Bildgalleri

Fastigheten

Lokalen

Kategori:
Övrig
Område:
Sibbarp
Yta:
130 kvm
Våning:
1
Nummer:
661-102-03

Karta

Adress:

[Error: Unable to find the property named 'Address'.] , [Error: Unable to find the property named 'PostalCode'.] Malmö Sverige

Koordinater

Latitude 55.58216272, Longitude 12.92298556

Kontaktperson

Caroline Camara

Lokaluthyrare

E-post:

:

Området Sibbarp

I Sibbarp är det alltid lika nära till havet. Här kan du bo i ett lugnt radhusområde eller i lägenhet ett par kvarter ifrån Limhamns centrum. Polgatan/Västra Bernadottesgatan I Sibbarps norra del, i närheten av småbåtshamnen, finns vårt trevliga bostadsområde på Polgatan/Västra Bernadottesgatan. Fyravåningshusen har stora balkonger mot en grön innergård. Limhamns torg, som ligger ett par kvarter…

Mer om Sibbarp