Pålsteken Limhamn

Rökfritt, familjevänligt och havsnära

Inom kort kommer du att kunna anmäla ditt intresse för att bo här. För att kunna söka lägenheterna behöver du vara registrerad på Boplats Syd och betala en köavgift.

När projektet ligger ute på Boplats Syd kan du prenumerera på Pålsteken så får du besked om när lägenheterna finns att söka.

Nära havet, parker och Limhamns småstadsliv finns denna rökfria och trevliga fastighet med 5 våningar och 128 lägenheter om 1-5 rum och kök. De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats och det finns en trivsam innergård med sittplatser, grill, lekkoja och väderskyddad cykelförvaring. Bostadsområdet är under utveckling och idag finns här en stor park med lekplats, skolor, förskolor, matbutik, vårdcentral och apotek. Kajpromenaden och ett torg håller på att färdigställas och det ska också bli fler parker.

Här bor du och din familj i en rökfri miljö både inne och ute. Det är rökfritt i lägenheterna, på balkonger och uteplatser samt även i de gemensamma utrymmena som trapphus, cykelförråd, miljöhus och utemiljön kring fastigheten. Den som önskar bo här tecknar avtal om att hålla fastigheten rökfri och ansvarar också för att gäster och andra besökare är rökfria under sin vistelse i huset.

Läs mer om vårt rökfria boende

Bildgalleri

Karta

Karta som visar hur du hittar hit

Adress:

, Malmö Sverige

Byggstatus

Byggnation

Fakta om Pålsteken Limhamn

Planerad inflyttning:
Hösten 2020
Antal lägenheter:
128
21 stycken 1 rum och kök ca 32 kvm
28 stycken 2 rum och kök ca 50 kvm
40 stycken 3 rum och kök ca 74 kvm
29 stycken 4 rum och kök ca 95 kvm
10 stycken 5 rum och kök ca 104 kvm
Parkeringar/bilplatser:
Garage med 55 platser och 28 platser i multihuset
Balkong/terrass/uteplats:
Balkong/terrass/fransk balkong
Internet/TV/telefoni:
MKB Net och Connect TV
Arkitekt:
Chroma Arkitekter
Entreprenör:
Tornstaden
Dokument:

Kontakt lägenhet

Hanna Herrlin

Uthyrare

Telefon

040-31 33 02

E-postadress:

Området Limhamns läge

Limhamns läge ligger beläget längs med kusten och gränsar till Ön på Limhamn. Det är en helt ny stadsdel som växer fram och idag finns här en varierad bebyggelse bestående av både radhus och flerbostadshus, stadsdelspark, lekplats, skola och förskola. Det finns också en matbutik, apotek, vårdcentral och barnavårdcentral. Det ska bli fler parker, livfulla torg, kajpromenad, skolor och annan samhällsservice…

Mer om Limhamns läge