Traineeprogram

Vårt traineeprogram riktar sig till dig som är nyutexaminerad ingenjör med inriktning Byggteknik, Väg och vatten, Lantmäteri eller Samhällsbyggnad. Du får ha högst två års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder ett 12 månader långt program där du får arbeta i förvaltning, nyproduktion och underhåll.

Som trainee får du komma direkt från skolan till professionellt yrkesarbetande med alla möjligheter. Du utvecklas snabbt, lär dig nytt, får kollegor och ett nätverk.

Vårt första traineeprogram startade hösten 2015 och nu kan du söka till nästa traineeprogram som planeras starta i höst 2020.

Innehåll traineeprogrammet

Under 12 månader deltar du i ett program med fokus på bostäder och stadsutveckling. Du kommer under programmet att vara 4 månader i sträck på tre olika avdelningar. Efter avslutat traineeprogram blir du placerad på vår nyproduktions- eller underhållsavdelning.

Förvaltning

Under din tid i förvaltningen kommer du att arbeta i ett av våra områden med de 24000 lägenheter vi har idag. Fokus är på boende kund och att förstå förvaltningens behov.

Nyproduktion

Under din tid på vår avdelning för nyproduktion får du vara med och arbeta i något av alla de nyproduktionsprojekt vi har på gång just nu. Målet med din period här är att du ska ta del av byggentreprenader, få insikt i entreprenörens drivkrafter och lära dig fackuttrycken.

Underhåll, ombyggnad

Under din tid hos avdelningen som jobbar med underhåll och ombyggnad så ska du ta del i arbetet med underhåll av våra fastigheter. Här kommer du lära mer om fastighetens livscykel, besiktning, upphandling och projektledning.

Organisationen kring dig

Vi vill säkerställa att du får ut det du förväntat dig och att din tid hos oss blir så bra som möjligt. Som trainee hos oss har du en handledare i det dagliga arbetet, en mentor som du träffar varannan månad och en sponsor som träffar dig en gång i halvåret.

Du som söker

Traineeprogrammet är i dagsläget till för dig som är nyutexaminerad ingenjör med inriktning Byggteknik, Lantmäteri, Samhällsbyggnad eller Väg och vatten. För att söka får du ha högst två års kvalificerad arbetslivserfarenhet.

Ansökan

Ansökan för traineeprogrammet är öppen mellan den 1 februari och 1 mars 2020.

Urval och intervjuer sker löpande och de kandidater som går vidare kontaktas för intervju i mars. Samtliga sökande kandidater får svar senast under maj 2020.

Traineeprogrammet planeras starta i september 2020.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+

Kontakt

Jennie Hofvander

Programsamordnare

E-post:

:

Ansökan

Traineeprogrammet är öppet för ansökan mellan den 1 februari och 15 mars 2020. Klicka dig vidare på länken nedan.