Traineeprogram

Vårt traineeprogram riktar sig till dig som är nyutexaminerad ingenjör. Du bör ha högst två års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder ett 12 månader långt program där du får arbeta i förvaltning, nyproduktion och underhåll.

Som trainee får du komma direkt från skolan till professionellt yrkesarbetande med alla möjligheter. Du utvecklas snabbt, lär dig nytt, får kollegor och ett nätverk.

Vårt första traineeprogram startade hösten 2015 och ansökan till detta sker under våren med programstart under hösten. Ansökningsinformation till kommande program kommer du att hitta här.

Innehåll traineeprogrammet

Under 12 månader deltar du i ett program med fokus på bostäder och stadsutveckling. Du kommer under programmet att vara 4 månader i sträck på tre olika avdelningar.

Förvaltning

Under din tid i förvaltningen kommer du att arbeta i ett av våra områden med de 22 500 lägenheter vi har idag. Fokus är på boende kund och att förstå förvaltningens behov.

Nyproduktion

Under din tid på vår avdelning för nyproduktion får du vara med och arbeta i något av alla de nyproduktionsprojekt vi har på gång just nu. Målet med din period här är att du ska ta del av byggentreprenader, få insikt i entreprenörens drivkrafter och lära dig fackuttrycken.

Underhåll, ombyggnad

Under din tid hos avdelningen som jobbar med underhåll och ombyggnad så ska du ta del i arbetet med underhåll av våra fastigheter. Här kommer du lära mer om fastighetens livscykel, besiktning, upphandling och projektledning.

Organisationen kring dig

Vi vill säkerställa att du får ut det du förväntat dig och att din tid hos oss blir så bra som möjligt. Som trainee hos oss har du en handledare i det dagliga arbetet, en mentor som du träffar varannan månad och en sponsor som träffar dig en gång i halvåret.

Du som söker

Traineeprogrammet är i dagsläget till för dig som är nyutexaminerad ingenjör. Inför varje program bestäms vilken inriktning programmet skall ha. För att söka bör du ha högst två års kvalificerad arbetslivserfarenhet.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+

Kontakt

Jennie Hofvander

Programsamordanre

E-post:

Ansökan

Traineeprogrammet är öppet för ansökan mellan den 1: februari och 10:e mars 2019. Klicka dig vidare på länken nedan.

Sök traineeplats