Karriär

MKB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag. Det ger dig som arbetar här goda möjligheter att utvecklas och göra en karriär med oss.

Börja karriären hos MKB

Många av MKB:s framtida medarbetare finns bland ungdomar och studenter. Därför erbjuder vi flera olika alternativ för att starta karriären hos oss. Här finns goda möjligheter att utvecklas inom kompetensområden du tycker är spännande. Tycker du sedan att MKB verkar vara en intressant arbetsplats är du välkommen med din ansökan.

Utveckling

I ditt dagliga arbete på MKB kommer du hela tiden att utvecklas genom ett dagligt erfarenhets- och kompetensutbyte med dina kollegor. Dessutom har vi breda utvecklingsvägar vilket gör att du kan bygga en karriär inom företaget. Hos oss har du möjlighet att forma din framtid och utvecklas i den riktning du tycker är spännande och utmanande.

Utbildning

Kompetensutveckling är en viktig del i ditt arbete på MKB. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar inom ditt område så att du kan fördjupa dina kunskaper, eller välja att specialisera dig. Dessutom erbjuder vi också företagsövergripande utbildningar, till exempel ledarskapsutbildningar för personer med chefsbefattning, och personligt ledarskap för medarbetare som vill utveckla sitt självledarskap.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+