MKBs vd ingår i Sveriges Allmännyttas vd-råd

MKBs vd Marie Thelander Dellhag ingår i det 14 personer starka vd-rådet. Hon representerar en av de största allmännyttorna i Sverige.

– Allmännyttan spelar en väldigt viktig roll för en hållbar bostadsmarknad. Utvecklingen av hållbara bostadsområden sker dock bäst i samarbete med flera aktörer. Jag är också glad för den samverkan som sker i Sveriges Allmännytta, där vi kan lära av varandra, och där jag nu har privilegiet att få ingå i vd-rådet, säger Marie Thelander Dellhag, vd MKB, i ett pressmeddelande från Sveriges Allmännytta.

I vd-rådet är varje region representerad av en företrädare för ett större företag och en företrädare för ett mindre. Vd-rådet är ett rådgivande organ till Sveriges Allmännyttas vd Anders Nordstrand och de utgör också Sveriges Allmännyttas stora delegation i Hyresmarknadskommittén. Vd-rådets representanter arbetar i rådet under två år.

Kort om Sveriges Allmännytta
Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisation för över 300 allmännyttiga kommunala och privata bostadsföretag över hela Sverige. Tillsammans äger och förvaltar medlemmarna över 850 000 bostäder.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Antal röster

0 positiva röster och 1 negativa röster.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+