Nyheter Senaste nyheter

 • Lummigt och trivsamt på Lindängen

  Till och med 22 september kan du söka lägenheter i våra nybyggda, trevliga hus i Allsången på Lindängen. De står inflyttningsklara i februari 2020, har 1-3 rum och kök och är 26-66 kvadratmeter stora. De flesta har balkong eller uteplats.

 • Varje medarbetare räknas

  – Jag älskar verkligen mitt jobb. Det roligaste är att träffa våra kunder och prata med dem – i detta fall studenter. Ambitionen är att varje dag hitta det lilla extra och göra våra studenter nöjda och glada.

  Läs mer om Amel Hosic, husvärd.

 • MKB och Trianon i unikt samarbete – vill satsa 42 miljoner kronor i en gemensam allmännyttig stiftelse

  MKB Fastighets AB och Fastighets AB Trianon planerar att tillsammans bilda en allmännyttig stiftelse som ska investera i och stödja insatser för ökad trygghet och social hållbarhet i Malmö. Genom att bilda en gemensam stiftelse vill MKB och Trianon etablera ett långsiktigt och konkret samarbete i områden där bolagen är verksamma i Malmö.

 • Svara på MKBs kundenkät och vinn din hyra

  Du som bor hos MKB får snart möjlighet att påverka din bostad och ditt område. Det gör du genom att svara på MKBs enkät som skickas till dig via mejl eller sms den 6 september. Om du svarar kan du vinna din månadshyra!

 • Biljetterna till Djurens dag är slut.

  MKBs gratisbiljetter är slut. Entrébiljetter kan köpas på plats. Hoppas ni som ska gå får en härlig dag!

 • Fotbollsskola för barn ger mersmak

  För tredje året i rad arrangerar MKB och MFF fotbollsskola för barn mellan 7 och 12 år.

 • Nydalas nya vardagsrum

  Ingen vet riktigt varifrån namnet Kontinentalgården kommer. En del säger växthuset, andra glashuset. Men oavsett namn så är platsen mellan Lektorsgatan och Adjunktsgatan en ny, grönskande plats där de som bor i Nydala kan mötas, fika, odla, spela schack, leka eller göra vad de vill.

 • Tips för en svalare lägenhet

  SMHI lovar sommarvärme. Här kommer tips för att hålla din lägenhet lite svalare.

 • Trivsamma hem för odling och gemenskap!

  I juli öppnade vi dörren till vår visningslägenhet i nybyggda Synålen i Bunkeflostrand. Utanför hälsades besökarna välkomna med en Rosenböna. En symbol som visar att i det här boendet ska det inte bara odlas god grannsämja utan också egna grödor för den som vill.

 • Mitt i Malmö producerar MKB solel som det surrar om

  Sex våningar upp, på taket till nybyggda kvarteret Sofia, har MKB kombinerat biotoptak med solceller – det första i sitt slag i Sverige i den storleken. Biotoptaket ger högre biologiska värden och solcellerna producerar mer energi tack vare den kylande effekten från växtligheten.

Gå till sida: