Artikel Presentkort till alla MKBs kunder

MKB fyllde nyligen 70 år. Det vill vi nu fira och uppmärksamma födelsedagen genom att bjuda dig och alla andra hushåll som bor hos oss på ett presentkort värt 500 kronor.

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Sedan MKB bildades har vi byggt, utvecklat och tagit hand om många bostadsområden. Tillsammans med dig och tusentals andra kunder har vi bidragit till trygghet och trivsel.

Idag bor cirka 50 000 Malmöbor hos oss. Vi hoppas att du känner att du gjorde ett bra val när du valde MKB.

Tack för att du bor hos oss!

DU FÅR PRESENTKORTET SÅ HÄR

Du får, i början av augusti, en avi med posten om att du har ett brev att hämta ut. Ta med avi och legitimation till postens utlämningsställe (står på avi) inom 14 dagar. Om det står två namn på avin måste båda ta med legitimation. Om bara en hämtar ut presentkortet måste den ta med bådas legitimation och underskrift.

Om du inte själv kan hämta ut, kan du skicka ett bud med bådas legitimation och underskrift. Hämta inom 14 dagar för att få ditt presentkort.

OBS! Du som flyttat in i din lägenhet juni, juli eller augusti
Du får inte ditt presentkort med posten. Du är välkommen att hämta ditt presentkort på MKB Triangeln, Södra Förstadsgatan 47, från den 22 augusti till den 5 september. Ta med legitimation. Om du inte kan komma går det bra att skicka ett bud med bådas legitimation. Receptionen har öppet måndag-torsdag 8-17 och fredagar 8-16.

Var kan jag använda presentkortet?
Du använder presentkortet i valfri Coopbutik i Sverige från och med den 31/7-2017.

Hur betalar jag med presentkortet?
Du betalar med presentkortet precis som vid en vanlig kortbetalning. Det betyder att du kan använda allt på en gång eller bara en del av summan. Handlar du för mer än 500 kronor lägger du till det som övergår 500 kronor med ditt bankkort eller kontanter.

Hur länge kan jag använda kortet?
Presentkortet är giltigt i 2 år, det vill säga att du måste använda det senast den 30/7 2019.

Dela den här sidan: