Artikel Izabella ser till att allt klaffar vid inflyttning

Som uthyrare för nybyggda lägenheter har Izabella ett helhetsansvar för uthyrning, besiktning, byggmöten och styling. - Det är fantastiskt roligt att träffa så många olika människor och att försöka tillgodose allas behov.

Hej Izabella! Vad jobbar du med på MKB?
- Jag är uthyrare och sköter uthyrningen av lägenheter, framför allt håller jag visningar och skriver kontrakt. Jag har ett helhetsansvar för våra nybyggda hus och sköter uthyrningen av alla lägenheterna, hänger med på besiktningar, byggmöten och är med och stylar visningslägenheter.
Vad gör ditt jobb roligt?
- Variationen av arbetsuppgifter och att jag träffar väldigt många olika typer av människor, det är fantastiskt roligt! I min roll är det viktigt att ha stort kundfokus och brinna för att tillgodose varje enskild kunds behov.
Vad gör jobbet svårt?
- Att få det att klaffa rent tidsmässigt i slutet av projektet. Jag ska planera hur vi lägger upp inflyttning för cirka 80 lägenheter samtidigt. Det ska klaffa med tider och hissar så att alla inte anstormar på en och samma gång. Kunderna kanske dessutom flyttar in på en byggarbetsplats. Jag ska också se till att lägenheterna är välstädade och felfria vid inflyttning så att kunden får en "wowkänsla" när hen kliver in i sin nya bostad för första gången. Logistiken kring att få ihop allt kan vara lite knepig ibland.
En vanlig dag?
- Börjar ofta med något avstämningsmöte på kontoret, kontraktsskrivning och kanske en eftermiddagsvisning.
Var hittar man dig i Malmö?
- Jag älskar Davisdhallstorg! Det ligger mitt inne i stan men inte längs gågatan, utan lite i skymundan. Där har man fantastiska sekelskiftesfastigheter och en rad olika trevliga restauranger att välja bland.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+