Nyheter Artiklar från 2018

 • Påsktävlingen är avgjord

  Tack alla ni som var med och tävlade om påskägg med godis och biobiljetter. Tävlingen fanns med i MKBs nyhetsbrev i mars. För att vara med och tävla skulle man skriva vem man vill gå på bio med och varför. Vi fick in många bidrag, flera vill gå på bio med Donald Trump, men de allra flesta vill gå med någon som de tycker mycker om.

 • Kom igång med odling på din balkong!

  Vad är enklast att odla? Hur mycket jord behövs? Kan man odla på alla balkonger? John Taylor ger dig sina bästa tips. Är du sugen på att komma igång? Hämta en påse tomatfrö på ditt områdeskontor så kan du kanske äta dina egna solmogna tomater i sommar.

  Se fler filmer om odling här!

 • Många bra förslag i tävlingen på Mina sidor

  Stort grattis till er tre som vann! Över 3 000 av MKBs kunder var med och tävlade och gav många bra förslag. Några kan vi förverkliga snart, andra behöver vi längre tid för. Vår målsättning är att du ska få så bra innehåll och funktioner som möjligt på Mina sidor.

 • Sök ny studentlägenhet i Västra hamnen nu!

  Studerar du och letar efter ny bostad? Eller känner du någon annan som gör det?

 • Ny CFO till MKB Fastighets AB

  Ann-Kristin Katalinic börjar som ny CFO på MKB Fastighets AB. Idag arbetar Ann-Kristin som CFO för Castellum, Region Öresund. Dessförinnan har hon varit ekonomichef för Univar AB i Norden och Carpe Diem Beds of Sweden AB. Ann-Kristin börjar hos MKB senast den 15 september.

 • Nyhetsbrev med tävling

  Du som bor hos MKB får information om ditt boende cirka fyra gånger om året i din mejl. Har du missat det? Läs det här och uppdatera din mejladress på Mina sidor.

 • Anmäl skadedjur till MKB

  Nu gör vi det enklare för dig som bor hos MKB att anmäla skadedjur. Tidigare har du blivit hänvisad till vår saneringsfirma, men från och med den 15 mars tar vi på MKB hand om din anmälan.

 • Efter Step up väntar sommarjobb hos MKB

  I går firar Atal Agha och nio andra stolta ungdomar att de är färdiga med projektet Step up. Som lön för mödan har de fått nya kunskaper om polis och räddningstjänst, arbetsliv och ekonomi - och dessutom får alla sommarjobb hos MKB.

 • Tack till dig som besökte oss på bomässan i Limhamn!

  I helgen fanns MKB på Limhamns populära bomässa. Mässan drog fullt hus och många var nyfikna på vår nyproduktion och utvecklingen av Limhamn. Fortsätt håll dig uppdaterad!

 • Nu släpper vi fler studentlägenheter!

  Idag släpper vi 60 lägenheter till i vårt nya studentboende i Västra hamnen.

Gå till sida: