En cykligare sommar

Cykelskola, cykelteknikbana för barn, cykelutlottning, laga-din-cykel och ny lådcykelpool är några av de kuliga, hjuliga och cykliga evenemangen du kan rulla med på i sommar. Alla aktiviteter är gratis!

Cykeln vid sommarens fem stora festivaler - Big Five
Ta cykeln till Big Five - Malmö Stads stora sommarfestival som äger rum i fem olika stadsdelar. MKB deltar i samarbete med Cykelfrämjandet. Passa på att träna dina skills på cykelteknikbanan eller rita din drömcykel och delta i utlottning av fem barncyklar.

Cyklig barnteater Teater 23 spelar "Pappa är ute och cyklar" - en spänningsfylld föreställning med cykeln i fokus. Föreställningen ges i Gullviksborg (Amfiteatern) måndagen den 30/7 kl 14 och kl. 18 samt i Nydalaparken den 1/8 kl. 18.

Cykliga barnaktiviteter i Nydalaparken Cykelfrämjandet håller i cykelteknikbana för barn i Nydalaparken mån-tors kl 13.30-15.30 under v 27 och v 28. Vi kommer också att ha en av Skeppshults trehjulingar på plats för att barn med funktionshinder ska kunna prova på att cykla. Ingen anmälan krävs.

Fixa cykeln i sommar! Passa på att få din cykel fixad i sommar - och att lära dig hur du lagar den själv nästa gång. Under fem sommarveckor finns Cykelköket i våra områden med alla redskap som krävs för att få din cykel i perfekt trimm. Tider och platser (i samtliga fall mellan kl. 12-17):
Seved: 2-6 juli på torget
Nydala: 9-13 juli i Nyalaparken
Holma: 16-20 juli framför MKBs områdeskontor
Augustenborg: 23-27 juli på gräsmattan mitt emot matbutiken nära torget
Örtagård: 30 juli - 3 augusti vid den Botaniska Trädgården (se skyltning från cykelbanan som går förbi bokalerna)

Cykla till SVTs Sommar Ta cykeln till SVTs Sommar som i år spelas in i Beijers park. Under veckorna 25-29 kommer du även att kunna träna dina cykelfärdigheten i samband med inspelningen.

Cykelkurser i sommar Vill du lära dig cykla? Välkommen på sommarkurs med cykelskolan! Under sommarmånaderna håller vi kurser i Nydalaparken för alla alla, oavsett var du bor. Du får även möjlighet att prova MKBs nya lådcykelpool. Var: Nydalaparken
När: Startvecka 25 och 4 veckor framåt Cykelkurs 1: Måndagar och onsdagar kl 16-18 Cykelkurs 2: Tisdagar och torsdagar kl 16-18
Anmälan: isabella.thoger@cykelframjandet.se

Lådcykelpool
Ska du storhandla, till stranden eller flytta? Hyr en lådcykel i MKBs lådcykelpool.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+