Tack till dig som besökte oss på bomässan i Limhamn!

I helgen fanns MKB på Limhamns populära bomässa. Mässan drog fullt hus och många var nyfikna på vår nyproduktion och utvecklingen av Limhamn. Fortsätt håll dig uppdaterad!

Håll koll på läget i Limhamns läge

Här kan du orientera dig och fortsätta att följa den spännande utvecklingen av Limhamns läge. Mer information kommer efterhand och du kommer att kunna ta del av 3 D vandringar i en lägenhet och i utemiljön, planritningar, hyror och bilder.

Sök lägenhet i Kv. Gjuteriet

Kvarteret Gjuteriet i korsningen Limhamnsvägen/Geijersgatan är snart aktuellt för uthyrning. Det ligger på ett fantastiskt läge med nära till havet och grönområden. Här hittar du all information om lägenheter och utemiljön. Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår uthyrare Ismail Gültekin tel 040-31 33 32.

Sök lägenhet i Limhamns läge

För att kunna söka lägenheterna i Limhamns läge behöver du registrera dig hos Boplats Syd och betala en köavgift. Är du intresserad av ett speciellt bostadskvarter ska du logga in dig och sätta upp dig på en sändlista. Så får du information om när det finns planritningar, bilder och hyror klara samt när lägenheterna släpps.

Dela den här sidan: