Häng med på inflyttning i Bunkeflostrand!

Hantlar, gitarrer, skåp, bord, barnvagnar, blommor, barn och barnbarn. Det är mycket som ska få plats i ett nytt hem. Vi kollade läget med några av dem som flyttar in i vårt nya kvarter Rapsbaggen i Bunkeflostrand.

-Vi flyttar framför allt hit för att vi behöver större lägenhet, säger Annelie Åberg som bär in för fullt tillsammans med sambon Therese. Vi väntar barn så hissen här är en klar fördel. Andra anledningar till att vi valde att flytta just hit är för att det är lugnt, många grönområden och nära till stan där vi jobbar.

Mikael Truedsson lämnar en trea vid Kalkbrottet för att flytta in i en fyra på sjätte våningen.
-Det här var ett enkelt och skönt val för oss, säger han. Jag har två barn som går i skolan här och vi behövde en större lägenhet. Som grädde på moset får familjen också en fantastisk havsutsikt!

-Jag är äntligen tillbaka i min barndomsstad, säger en glad Britt Ekstrand från Kristianstad. Detta har jag velat sedan jag blev pensionär för några år sedan. Jag flyttar hit för att komma närmare mina barn och barnbarn. Britt har tidigare bott i en större bostadsrätt och måste nu trolla lite för att få plats med alla sina prylar.

Dela den här sidan: