Sveriges nöjdaste studenter bor hos MKB

MKB Fastighets ABs studentbostäder får högsta betyg i Sverige för andra gången. Mätningen Nöjd StudBo görs på uppdrag av Studentbostadsföretagen och visar att de studenter som bor hos MKB är mest nöjda med sitt boende.

– Det är såklart kul att vinna, men för oss är det viktigaste är att kunderna ska vara nöjda, säger Håkan Andersson, affärsområdeschef för MKB Student.

De som svarat på enkäten är mest nöjda med att det är bra personal på MKB Student och bra standard på boendet.

– Under 2018 har vi startat upp en ny fastighet med 167 lägenheter på Stapelbädden i Västra hamnen och vi är extra glada att kunderna är så nöjda med vår nyproduktion, säger Håkan Andersson.

I årets mätning fick MKBs studentbostäder högsta betyg i Sverige, Nöjd Kund-index (NKI) 88.

Den 16-17 oktober är MKB Fastighets AB, tillsammans med AF Bostäder och Studentbostadsföretagen, värdar för studentbostadsbranschens största mötesplats StudBo19. På ett av studiebesöken har du möjlighet att besöka MKBs nya studentbostadshus Stapelbädden. http://www.studbo19.se/

Fakta
Antal studentlägenheter: 1 176 lägenheter, varav 768 ägs av MKB och 408 är blockhyrda av Stadsfastigheter/Malmö stad. Studenthusen finns i flera delar av Malmö. Det är andra gången MKB vinner totalt, och fjärde gången bolaget vinner sin storleksklass (medelstora bolag). Det är ett långsiktigt och strategiskt arbete som ligger bakom de fina resultaten.
Undersökningen, Nöjd Studbo, är genomförd av Origo Group på uppdrag av Studentbostadsföretagen. Studentbostadsföretagen är en branschorganisation för studentbostadsföretag där de flesta av Sveriges studentbostadsföretag är anslutna, både privata och allmännyttiga bolag.

Dela den här sidan: