Nyheter Artiklar från juni 2019

 • MKB satsar på klimatsamarbete

  MKB har länge arbetat med klimatfrågorna och har lyckat halvera sin direkta klimatpåverkan. Några av de senaste satsningarna är solcellsanläggningar, hus med trästomme, test av klimatanpassad betong, lådcykelpooler och effektstyrning av uppvärmningen.

 • Problem med fasaden på nybyggt hus i Hyllie

  Igår eftermiddag upptäckte entreprenören Serneke Bygg att fasadteglet hade börjat röra sig från sin ursprungsposition i MKBs nybyggda kvarteret Hemvistet i Hyllie. Området spärrades av och nu utreds hur entreprenören ska gå tillväga med åtgärder på ett säkert sätt.

 • MKB på tre minuter

  Se den nya filmen där vd Marie Thelander Dellhag berättar om MKBs arbete framöver.

 • Rökförbud från den 1 juli

  Den 1 juli blir det förbjudet att röka på vissa allmänna platser utomhus, till exempel på lekplatser, idrottsplatser och vid entréer till lokaler som allmänheten har tillträde till.

 • Lummigt och trivsamt - Flytta till Lindängen!

  Till och med 30 juni finns möjlighet att söka lägenheter i våra nybyggda trähus på Lindängen. De står inflyttningsklara vid årsskiftet 2019/2020, har 1-3 rum och kök och är 26-66 kvadratmeter stora. De flesta har balkong eller uteplats.

 • Läget, lugnet och det rökfria lockade många till vår visning i Västra hamnen

  I juli blir det rökfritt på flera offentliga platser utomhus. MKB hakar på den rökfria trenden genom att göra delar av vår nyproduktion helt rökfri. Idag har vi glädjen att erbjuda rökfria hem i Västra hamnen och i Hyllie. Igår höll vi visning i vårt allra första rökfria boende – Sjöporten.

 • Kom till Rosengårdsfestivalen på fredag

  Njut av musik, mat, dans, sport och mycket mer på fredag klockan 15-20! Läs mer på www.rosengardsfestivalen.se