Stomvisning gav mersmak för havsnära läge och smarta planlösningar

I strålande sol höll MKB en välbesökt och uppskattad stomvisning för blivande hyresgäster i nybyggda Skotsteken på Limhamn. Det innebar att de som sökt lägenheter här fick en möjlighet att se huset och lägenheterna under byggnation.

Besökarna fick bland annat möjlighet att klättra upp till sjätte våningen och besöka en fyrarumslägenhet. Där möttes de av en fantastisk utsikt över Öresund.

-Jättetrevlig visning, tycker Kerstin. Jag fick mycket bra information och jag gillar det här området. Det är en stad i staden och helt perfekt. Jag söker ny lägenhet för att jag vill flytta högre upp.

Sandra och Emil som sökt fyror på femte våningen tycker att visningen gav dem en bra uppfattning om hur det ska bli.
-Vi har planer på att skaffa familj så småningom och vill bo modernare och större än vi gör idag, säger Sandra. Och så vill vi gärna bo hos MKB.

Även Stefan som var på sin allra första visning och sökt ettor och tvåor i Skotsteken tyckte att han fick en bra bild av boendet. De förklarade jättebra hur det ska bli när det är klart, säger han.

För dem som ville hålla sig på lite lägre nivåer gick det också att titta in i en tvåa på andra våningen.

-För mig var visningen jättebra, säger Susanne. Jag kunde ställa många frågor och fick väldigt bra svar. Jag har sökt tvåor på bottenplan för jag vill så gärna få en uteplats.

I augusti släpper MKB fler lägenheter i Skotsteken. Inflyttning sker etappvis 2020.

Nyfiken? Läs mer och anmäl ditt intresse

Dela den här sidan: