Nyheter Senaste nyheter

 • MKB på tre minuter

  Se den nya filmen där vd Marie Thelander Dellhag berättar om MKBs arbete framöver.

 • Rökförbud från den 1 juli

  Den 1 juli blir det förbjudet att röka på vissa allmänna platser utomhus, till exempel på lekplatser, idrottsplatser och vid entréer till lokaler som allmänheten har tillträde till.

 • Lummigt och trivsamt - Flytta till Lindängen!

  Till och med 30 juni finns möjlighet att söka lägenheter i våra nybyggda trähus på Lindängen. De står inflyttningsklara vid årsskiftet 2019/2020, har 1-3 rum och kök och är 26-66 kvadratmeter stora. De flesta har balkong eller uteplats.

 • Läget, lugnet och det rökfria lockade många till vår visning i Västra hamnen

  I juli blir det rökfritt på flera offentliga platser utomhus. MKB hakar på den rökfria trenden genom att göra delar av vår nyproduktion helt rökfri. Idag har vi glädjen att erbjuda rökfria hem i Västra hamnen och i Hyllie. Igår höll vi visning i vårt allra första rökfria boende – Sjöporten.

 • Kom till Rosengårdsfestivalen på fredag

  Njut av musik, mat, dans, sport och mycket mer på fredag klockan 15-20! Läs mer på www.rosengardsfestivalen.se

 • Hyr en bokal

  Har du ett företag och vill hyra en kombinerad bostad och lokal - en bokal? Nu finns det en ledig bokal på Fredsgatan 27, anmäl ditt intresse om du till exempel är revisor, samtalsterapeut eller liknande.

 • Anmäl dig till fotbollsskola

  Du som är mellan 7 och 12 år är välkommen till sommarfotbollsskola med MFF och MKB!

 • Stomvisning gav mersmak för havsnära läge och smarta planlösningar

  I strålande sol höll MKB en välbesökt och uppskattad stomvisning för blivande hyresgäster i nybyggda Skotsteken på Limhamn. Det innebar att de som sökt lägenheter här fick en möjlighet att se huset och lägenheterna under byggnation.

 • Nu sätter MKB färg på Lindängen!

  Just nu monteras fem nya och färgglada bostadshus helt i trä ute på Lindängen. Det ska bli totalt 121 lägenheter om 1-3 rum och kök på 25-66 kvadratmeter. De flesta med balkong eller uteplats.

 • Nu kan Inga-Britt bo i Boogievagnen igen

  För 60 år sedan flyttade Inga-Britt Jeppsson in i sin första egna lägenhet i Malmö. Det var i den så kallade Boogievagnen på Kronborg. Lägenheten var 23 kvadratmeter med egen toalett och dusch i källaren. Efter 53 år har Inga-Britt nu återvänt men den här gången gick flytten till den nybyggda Boogievagnen. Här kan hon bo och trivas tack vare modern standard som hiss och låga trösklar.

Gå till sida: