Nyheter Senaste nyheter

 • Pressmeddelande: MKB köper byggrätt för 60 lägenheter i Limhamn

  MKB förvärvar av HSB en fastighet i stadsdelen Limhamn i Malmö som medger byggande av 60 bostadslägenheter.
  – Malmö växer och behovet av nya bostäder är stort. Vi söker aktivt efter mark att bygga nya hyresbostäder på, säger Terje Johansson, VD på MKB.

 • Välkommen att träffa oss på Malmö Stadsbibliotek 23 - 26 mars

  Kom till oss på stadsbiblioteket och prata grön livsstil och hållbart boende. Vi är där från lunch till runt klockan 18 måndag den 23 mars till torsdag den 16 mars. Varje dag klockan 16 är det en öppen förläsning.

 • 130 nya ungdomsbostäder i Västra hamnen

  Det är många som vill ha en mindre bostad i Malmö. I Västra hamnen utvecklar MKB tillsammans med Stadsfastigheter ett projekt med en idrottsanläggning och 130 ungdomsbostäder. Bostäderna blir framför allt ettor med gemensam takterrass.

 • MKB bjuder dig på Champions League match

  Välkommen till Malmö IP den 28 mars när FC Rosengård spelar kvartsfinal i Champions League. Som hyresgäst hos MKB kan du få 2 biljetter till matchen!

 • En plats i världen

  Läs om vad bogranskare tyckte om MKB:s lägenheter på Hyllie Boulevard och ta del av nyheter och kuriosa om Hyllie. En plats i världen är namnet på det magasin om Hyllie som i dagarna delats ut till hushåll i Malmö.

 • läxhjälp

  MKB satsar på läxhjälp i Rosengård

  MKB Fastighets AB har initierat projektet "Biljett till framtiden" som innebär organiserad läxhjälp till alla elever i årskurs 8 och 9 på Värner Rydénskolan i Rosengård.

 • UngBo granskade lägenhet på Persborg

  Nyligen fick en nybyggd lägenhet på Persborg besök av fyra bogranskare från UngBo. Lägenheten är en av de två källarlokaler MKB byggde om under 2014 och då blev till lägenheter i sutteräng. Granskningen är ett samarbete mellan MKB och projektet UngBo.

 • Sommarjobb på MKB

  Till sommaren söker vi handledare till våra sommarjobbare och husvärdar till våra bostadsområden.

Gå till sida: