Utrustning på parkeringen

Garagebur

Garagebur

Vissa av våra p-platser i garagen är utrustade med så kallad garagebur. Det innebär att bilen låses in i en bur av nätgaller som hägnar in p-platsen och ger ett effektivt skydd åt fordonet. Några av burarna kan rymma fler än en bil eller mc, medan andra är gjorda för endast ett fordon.

Motorvärmare

Det finns möjligheter att hyra parkeringsplats med tillgång till eluttag för motor- och kupévärmare i våra kallgarage och på utomhusparkeringarna. Tack vare detta kan bilen hållas uppvärmd även när temperaturen sjunker nedåt. Observera att kupé- eller motorvärmare måste finnas i bilen.

Spolplatta

Våra varmgarage är i de allra flesta fall utrustade med spolplattor för bekväm tvätt av bilen. Spolplattan har kran med kallt eller varmt vatten, golvbrunn och bra belysning, och innebär goda möjligheter att rengöra bilen på en skyddad plats. Spolplattan får användas fritt av alla som hyr garageplats.

Extra säkerhet

Våra kunder ska kunna känna sig trygga i MKB:s områden. Parkeringsplatserna och garagen är därför ordentligt upplysta dygnet runt. Samtliga garage är utrustade med låssystem som gör att endast de som hyr parkeringsplats kommer in. Vi använder oss av såväl nycklar som magnetkort och taggar för inpassering.

Kamerabevakning

MKB satsar mycket på att skapa säkra och trygga platser för alla kunder. Det innebär att det på några utvalda platser i våra garage har installerats övervakningskameror. Syftet är att öka skyddet för såväl de parkerade bilarna som för de personer som rör sig i garagen. För frågor om detta, tveka inte att kontakta husvärden eller kundtjänst.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Antal röster

36 positiva röster och 30 negativa röster.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+

Kundtjänst

Frågor och svar samt möjlighet att ställa egna frågor finns i vårt kundforum.

Kundtjänst

Lediga p-platser