Senior

På MKB erbjuder vi lägenheter i våra seniorhus som främst riktar sig till dig som fyllt 55 år och inte har barn som bor hemma. Vi arbetar dessutom aktivt med våra seniora kunder, bland annat genom att ha en seniorvärd som arrangerar aktiviteter på våra seniorboende. Vi vänder oss särskilt till dig som vill engagera dig i ditt boende och söker gemenskap med dina grannar.

MKBs seniorhus

Lägenheterna i våra seniorhus är helt vanliga lägenheter som främst riktar sig till dig som har fyllt 55 år och inte har barn som bor hemma. Lägenheterna har inte genomgått någon anpassning, men samtliga hus har hiss från markplan. Tvättstugorna är praktiskt placerade, antingen på bottenvåningen eller högre upp i fastigheten. Några av husen har dessutom gemensamhetslokaler där aktiviteter anordnas. I gemensamhetslokalerna driver de boende café och det finns även möjlighet att boka lokalerna för privata tillställningar.

MKB har elva seniorhus med cirka 690 lägenheter. Alla våra lägenheter förmedlas via Boplats syd. Du behöver vara registrerad hos Boplats syd för att kunna söka en ledig lägenhet. Läs mer om hur du söker en lägenhet här.

MKB efter jobbet

MKB efter jobbet kallar vi de aktiviteter som arrangeras av vår seniorvärd, och som bland annat inkluderar föreläsningar, utflykter och andra gemensamma aktviteter. Aktiviteterna vänder sig till dig som är intresserad av att träffa vänner och grannar. Du behöver vara boende i MKBs seniorhus för att delta.

Alla aktiviteter våren 2019
Du hittar MKB - efter jobbet på Facebook »

Föreningar i husen

I de flesta av våra seniorhus har de boende startat föreningar som arrangerar allt från café till målarstuga.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Antal röster

36 positiva röster och 21 negativa röster.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+

Kontakt

Bosocial Konceptutvecklare Senior

Bosocial Konceptutvecklare Senior

Telefon:

040-31 37 51

E-post:

: