Hoppa till innehåll

Lediga lokaler

Bli kund hos oss

Hos MKB ingår trygghet och trivsel i hyran. Med över 70 års erfarenhet har vi lärt oss vad som krävs för att våra hyresgäster ska vara nöjda. Lång erfarenhet betyder trygghet, kontinuitet och tillgång till kompetens.

Vi har en mängd olika lokaler i varierande typ och storlek, både affärslokaler och kontorsutrymmen. Vi hyr ut till restauranger och frisörer såväl som förskolor och vårdcentraler. Vi försöker jobba nära våra kunder och lyssnar efter behov och önskemål.

  1. Du måste ha ett registrerat företag eller förening, till exempel ett aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma.
  2. Verksamhet ska vara lämplig för lokalen och för området i stort. Detta är något vi på MKB avgör.
  3. Du måste kunna betala din hyra. Din kreditvärdighet ska vara god och utan betalningsanmärkningar. MKB gör alltid en kreditupplysning på dig som blivande hyresgäst. I vissa fall begärs en bankgaranti, exempelvis om företaget är nystartat.

Skicka in din affärsplan och budget

Är du intresserad av en ledig lokal hos MKB är du välkommen att skicka in en ansökan. Är du på jakt efter en lokal men hittar ingen på vår hemsida, går det även bra att skicka in en spontanansökan. Vi kommer då att granska denna och kontakta dig om något skulle bli ledigt som vi tror skulle passa just din verksamhet.

Skicka in ansökan (PDF-dokument, 881 kB) tillsammans med affärsplan och budget. På detta sätt blir det lättare för oss att förstå vad du söker och kan hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för just er verksamhet.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.