Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
59 lägenheter

Om lägenheterna

 • 1:a Industrigatan 10A, Värnhem (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 36 kvm
  • Våning: 1 av 6
  • Hyra: 5438 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Från norra Sorgenfri är det nära in till stadskärnan, Möllan samt Värnhem. Du tar dig snabbt med cykel och kollektivtrafik. I närområdet finns förskolor, grundskolor och matbutiker. Kvarteret Pedalvagnen ligger ut med Industrigatan som kommer att få ett ansiktslyft och mer folkliv. De flesta lägenheterna har en trevlig utsikt ut mot resten av området. De gamla industrikvarteren från början av 1900-talet i Norra Sorgenfri är på väg mot en spännande resa från småskalig industristad till en modern och kreativ mötesplats. Det nya bostadsområdet ligger nära Zenith koloniträdgårdar med färggrann grönska och runt hörnet syns de vackra sekelskifteshusen. Entré/Hall: Mattlackad ekparkett med grå klinker vid entrén och vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av lägenhets planritning. Hatthylla och säkerhetsdörr i alla lägenheter. Badrum: Helkaklade vita väggar med grått klinkergolv. Kombinerad tvätt och torktumlare. Duschvägg, spegelskåp och bänkskiva av ljusgrå mönstrat laminat. Kök: Mattlackad ekparkettgolv. Vitmålade väggar med vitt kakel över diskbänk. VITVAROR: Spis med induktionshäll, ugn, spiskåpa, vit kyl och frys, diskmaskin. KÖKSINREDNING: Vit köksinredning. Bänkskiva av mörkgrå laminat. Vardagsrum: Mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Övrigt CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING Finns på gården. PARKERING/ /BILPOOL. Parkering kommer att finnas i närliggande P-hus. Medlemskap i bilpool ingår i 10 år. FÖRRÅD Finns på vinden. INTERNET/TV/TELEFONI MKB Net (Bredband) och Connect-TV (kabel-TV) VARMVATTEN/KÄLLSORTERING I vårt bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. Källsorteringen är gemensam för hela området och finns mellan kvarteren. En återvinningscentral, ReTuren, kommer att finnas i området där man kan lämna flera typer av avfall och det finns även möjlighet att byta saker. Alla bostäder i området är utrustade med avfallskvarnar. Avfallet hämtas upp från de underjordiska tankarna och omvandlas sedan till biogas. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten.

 • 2:a Rönnblomsgatan 1, Katrinelund (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 53 kvm
  • Våning: 3 av 5
  • Hyra: 6502 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Katrinelund är en central stadsdel strax öster om Värnhemstorget. Här bor du praktiskt och bra, på gångavstånd till affärer, restauranger och grönområden. Våra omtyckta höghus i Katrinelund ligger i ett lugnt område, omgivna av gårdar med gott om gräsytor, sittplatser och cykelställ. Från de översta våningarna är det en strålande utsikt. Från Katrinelund är det nära till Värnhemstorget med knutpunkt för busskommunikation. Lägenheten Hall Färg väggar: Ljusmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Kök/vardagsrum Utrustning: Spis m. keramikhäll, spiskåpa & kyl/frys Färg på köksinredning: Ljusgrå Färg väggar: Ljusmålade Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Sovrum Färg väggar: Ljusmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Badrum Utrustning: Duschhörna, handdukstork & WC-stol Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 4:a Persborgsgatan 19B, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 110 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 9986 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad. Nu finns det en ledig stor och rimlig fyrarummare att söka, lägenheten går genom en stor renovering men inte total. Hela lägenheten kommer at målas i vit, hallen och köket får ny grå plastmatta och resten av lägenheten får parkett. Köket får nya gråa luckor, ny kyl/frys och en ny fläkt. För att utöka utrymmeskänslan kommer vi att byta alla innerdörrar till nya vita samt alla garderober sprutmålas i vit. Lägenhet Hall Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Ljusgrå plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, en garderob. Kök Utrustning: Kyl/frys, fläkt och spis med keramikhäll. Färg på köksinredning: Mörk grå. Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Ljusgrå plastmatta. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Parkett. Sovrum 1 Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, en garderob. Sovrum 2 Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, två garderober. Sovrum 3 Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Ja, en garderob. Förvaringsmöjligheter: Badrum Utrustning: Badkar. Väggar: Vit kakel. Golv: Vit klinker. Gäst wc Väggar: Målas i vit. Golv: Klinker. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja. Förråd: Ja. I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: Individuell mätning och debitering av varmvatten. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Västra Kattarpsvägen 10A, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 54 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 6195 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 februari 2020
  • Typ: Lägenhet

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad Till uthyrning har MKB nu en tvårumslägenhet fr.o.m. 1:a februari. Lägenheten ligger beläggen i ett hus mot gatan. Lägenheten är en enkelsidig men bra planerad. Gott förvaringsutrymme finns det i form ut av 4 garderober i hallen och 2 garderober i sovrummet. Läs nedan för mer info: Lägenheten Hall Färg väggar: Vit. Golv: Plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, 4 st. Kök Utrustning: Kyl/frys, fläkt och spis med keramikhäll. Färg på köksinredning: Vit. Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Vit. Golv: Plastmatta. Sovrum Färg väggar: Vit. Golv: Parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, 2 st. Badrum Utrustning: Badkar. Väggar: Vit kakel. Golv: Ljus klinker. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja. Förråd: Ja. I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: Individuell mätning och debitering av varmvatten. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Segeparksgatan 9B, Segevång (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 53 kvm
  • Våning: 1 av 5
  • Hyra: 7650 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Fäladsmarken ligger på cykelavstånd från Malmö centrum. I närheten finner du grönska och busskommunikationer. Fastigheterna har genomgående trapphus, teglade fasader och balkonger i syd/sydväst. På gångavstånd finner du Beijers Park, detta gör området perfekt för promenader eller joggingturer samtidigt som det ger barnen stora lekytor. En liten promenad bort hittar du Malmö Burlöv Golfklubb och vill du hellre ta en simtur finns Segevångsbadet, som har öppet under sommarmånaderna. Oavsett om du går, cyklar, kör bil eller åker kollektivt är du nära Malmö centrum. Du cyklar till Värnhem på 10 minuter och är inne vid Triangeln på 15-20 min. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Klinker Förvaringsmöjligheter: Ja, garderob Kök Utrustning: Diskmaskin, keramikhäll, ugn & spiskåpa. Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, klädkammare Badrum Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare, handdukstork & WC-stol Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Stensjögatan 46, Bellevuegården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 40 kvm
  • Våning: 1 av 9
  • Hyra: 5060 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Bellevuegården byggdes i början av 1970-talet och består av hus i olika höjder – tre, sex och nio våningar. Det idealiska läget, nära Stadionområdet, Pildammsparken och flera köpcentrum och affärer, gör Bellevuegården till ett bra och attraktivt alternativ i södra Malmö. På de stora och bilfria gårdarna mellan husen finns sandlådor och gungor, sittplatser och lummig växtlighet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålad tapet Golv: Plastmatta (ek) Förvaringsmöjligheter: Klädkammare och garderob Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, kolfilterfläkt, kombinerad Kyl/Frys Färg på köksinredning: Vita köksluckor Färg väggar: Vitmålad tapet Golv: Plastmatta (ek) Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitmålad tapet Golv: Parkett Helkaklat badrum Utrustning: Badkar Väggar: Ljusgrå kakel Golv: blå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Individuell mätning och debitering av varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 1 mars

 • 3:a Adjunktsgatan 3D, Nydala (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 81 kvm
  • Våning: 5 av 8
  • Hyra: 8307 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Nydala i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Nydala finns fina lekplatser, torghandel, apotek, café och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Området Nydala håller för tillfället på att genomgå en större stambytesrenovering som kommer medföra en hyreshöjning på 600-1000kr. När detta stambyte ska utföras för Adjunktsgatan 3D är ännu inte bestämt. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Mörk vinyl Förvaringsmöjligheter: Garderob och klädkammare Kök Utrustning: Kolfilterfläkt, kyl/frys, spis med meramikhäll Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Duschkabin, wc, badrumsskåp, tvättställ Väggar: Vit halvkakel Golv: Klinker ljus Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a John Ericssons väg 71D, Dammfri (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 54 kvm
  • Våning: 3 av 0
  • Hyra: 7069 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Ritning saknas! Genomgående 2-rums lägenhet på vån 3 i ett hus utan hiss. Vardagsrum med utgång till balkong vetter mot John Ericssons väg i söderläge. Badrum kommer att renoveras innan inflyttning. alla rum målas i vitt. Dammfri, som är beläget mellan Mellanheden och Kronborg är en lugn stadsdel mitt i en attraktiv del av Malmö. Trots att området ligger mellan flera vältrafikerade vägar är det betydligt stillsammare på de mindre genomfartsvägarna som korsar Dammfri. Dammfri är en omtyckt stadsdel i västra Malmö, i närheten av flera gröna parker och tillräckligt nära city för att kallas central. På ena sidan finns den lilla men vackra Rönneholmsparken som är utmärkt att promenera i. På andra sidan ligger den betydligt större Pildammsparken. Längs Köpenhamnsvägen och Mariedalsvägen ligger flera kaféer och restauranger, bank, konditori och butiker av olika slag. Kök Utrustning: spis med keramik häll, kyl-frys, fläkt Färg på köksinredning: vitt Färg väggar: vitt Golv: parkett Plats för matbord: Ja Hall Golv: parkett Väggar: vitt Förvaringsmöjligheter: Ja Vardagsrum Färg väggar: vitt Golv: parkett Sovrum 1 Färg väggar: vitt Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: dusch Väggar: kakel Golv: klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a John Ericssons väg 77C, Dammfri (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 54 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 6871 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Mellanheden ligger centralt i västra Malmö, härifrån är det lika nära till havet och badplatserna på Ribersborg som till centrum. I närheten finns såväl villor som trivsamma flervåningshus. Våra fyravåningshus omges av frodiga och gröna innergårdar som är trevliga att vistas på. Gårdarna och många av fastigheterna vetter mot den gröna Mellanhedsparken med sin fina lekplats och många gångstigar. Våra renoverade femtiotalshus ligger inbäddade i ett lugnt och gemytligt område i centrala Malmö. Havet, centrum och all nödvändig service såsom matbutiker, restaurang, bensinmack och bageri. Mellanhedsskolan och Slottsstadens skola finns i närheten, liksom Stadionområdet med sina idrottsmöjligheter. Goda kommunikationsmöjligheter till och från området, buss nr 1 och 3 avgår frekvent. Cykelavstånd till stranden och in till centrala Malmö. Lägenheten har ett nyrenoverat badrum och en balkong i söderläge där man har utsikt över de lokala fiken. Det är en genomgående planlösning vilket gör att lägenheten ljus. Lägenheten: Hall Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Spis, fläkt samt kombinerad kyl&frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Vind och källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Vendelsfridsgatan 12B, Lorensborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 72 kvm
  • Våning: 8 av 10
  • Hyra: 8541 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Granne med Pildammsparken och Stadion ligger Lorensborg, ett arkitektoniskt intressant område i centrala Malmö. Våra hus erbjuder en bredd av boendemöjligheter – från fantastisk utsikt på sextonde våningen till lägenheter närmare marken i fyravåningshusen. Stadionområdet och Pildammsparken inbjuder till promenader och uteliv. Samtidigt är såväl servicenivå som kommunikationer till resten av stan mycket goda. Fastigheterna har renoverats i omgångar, i olika hög grad. Finns i området - Grönområde - Matbutik - Bensinmack - Restaurang och café - Miljöhus - Skola 1-6 - Förskola - Idrottsplats - Ishall - Boulebana - Lekplats - Busshållplats - Torg - Gym - Frisör Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, spiskåpa, kyl/frys och diskmaskin Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Sovrum 1 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna fastighet har individuell varmvattenmätning, vilket innebär att varmvattnet debiteras separat. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: