Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
65 lägenheter

Om lägenheterna

 • 2:a Korsörvägen 3B, Dammfri (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 70 kvm
  • Våning: 2 av 3
  • Hyra: 10122 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 augusti 2019
  • Typ: Lägenhet

  Dammfri, som är beläget mellan Mellanheden och Kronborg är en lugn stadsdel mitt i en attraktiv del av Malmö. Trots att området ligger mellan flera vältrafikerade vägar är det betydligt stillsammare på de mindre genomfartsvägarna som korsar Dammfri. Dammfri är en omtyckt stadsdel i västra Malmö, i närheten av flera gröna parker och tillräckligt nära city för att kallas central. På ena sidan finns den lilla men vackra Rönneholmsparken som är utmärkt att promenera i. På andra sidan ligger den betydligt större Pildammsparken. Längs Köpenhamnsvägen och Mariedalsvägen ligger flera kaféer och restauranger, bank, konditori och butiker av olika slag. Lägenheten Hall Färg väggar: vitt Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja Kök Utrustning: ugn, keramik häll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys Färg på köksinredning: ek Färg väggar: ljus färg Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: ljusa färger Golv: parkett Sovrum Färg väggar: vitt, blå fondvägg Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja Badrum Utrustning: dusch, tvätt pelare Väggar: kakel Golv: klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from:1 juli 2019

 • 3:a Lilla Högestensgatan 1, Annetorp (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 71 kvm
  • Våning: 3 av 5
  • Hyra: 8465 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 augusti 2019
  • Typ: Lägenhet

  I vårt kvarter Borrsnäckan har vi byggt 76 moderna lägenheter. Här bor du lugnt alldeles intill det natursköna Kalkbrottet. Bara några minuter från havet och Limhamns småstadsliv. Från ett nytt och modernt bostadskvarter, på en av Malmös mest attraktiva adresser, bor du ett stenkast från det karga men enastående vackra kalkbrottet. I vårt kvarter Borrsnäckan finns fyra stycken hus fördelade på fem våningar. Merparten av lägenheterna är treor och tvåor men Borrsnäckan inrymmer även ettor och fyror. Lägenheter som passar utmärkt för singelhushåll, par och mindre familjer. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats, se respektive lägenhets planlösning i pdf under ”Dokument”. Observera att bilderna är digitala montage. Avvikelser kan förekomma. . Inga tillval kan göras i detta projekt Övrigt CYKEL CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING På gård. PARKERING/BILPLATSER/BILPOOL Markparkering. Medlemskap i bilpool ingår i 10 år. FÖRRÅD Förråd finns i lägenheterna med 2 rum och kök. Till övriga lägenheter finns förråd i friliggande byggnad inom området. SERVICE Limhamn erbjuder allt av god samhällsservice och ett stort utbud av både kommunala och privata förskolor och skolor. Här finns flera små butiker, stora matvarukedjor och olika träningsanläggningar. Med cykel och buss tar du dig snabbt och enkelt till andra delar av staden. Lägenheten Hall Färg väggar: vit Golv: klinkers Förvaringsmöjligheter: ja Kök Utrustning: kyl, frys, spis med keramik häll, fläkt, diskmaskin Färg på köksinredning: vit Färg väggar: vit Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vit Golv: parkett Sovrum 1 Färg väggar: ja Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: Sovrum 2 Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: Badrum Utrustning: dusch, tvättmaskin, torktumlare Väggar: kakel Golv: klinkers Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det blir även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som miljön kan gagnas genom ökad medvetenhet. Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Västra Kattarpsvägen 10E, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 54 kvm
  • Våning: 4 av 4
  • Hyra: 5895 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Välkommen på visning i Persborg Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö mellan Rosengård, Augustenborg och ett gemytligt villaområde. Här finns en trivsam femtiotalsbebyggelse med bostäder i varierande storlek. Många av våra fastigheter ligger vid lugna och tysta återvändsgator med lite trafik. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad. Vilket lett till bekväma lägenheter med hög standard. Många av lägenheterna är utrustade med stora balkonger, varav en del är inglasade. Våra miljöhus är utrustade med gröna tak, som både är vackra att se på och bidrar till en bättre miljö. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Kyl/frys, keramikhällspis och fläkt Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Ljusgrönt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Vit kakel Golv: Vit klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Carl Hillsgatan 6, Ribersborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 46 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 6021 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  På Ribersborg bor du centralt i en trevlig omgivning, granne med havet och en kort promenad från innerstan. Det centrala läget och närheten till den natursköna Ribersborgsstranden gör området attraktivt och eftertraktat. Längs Regementsgatan finns det gott om små butiker, kaféer, restauranger och servicebutiker. På andra sidan Mariedalsvägen ligger Kronprinsens köpcentrum med livsmedelsbutik och andra affärer. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Kök/ kokvrå Utrustning: Kyl/frys, spis med keramikhäll & fläkt Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja (litet) Rum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Badrum Utrustning: Dusch & handukstork Väggar: Kakel Golv: Plastmatta Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja, vindsförråd I hyran ingår: 21 tv kanaler, värme Varmvattnet debiteras separat! Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Edward Lindahlsgatan 19D, Fågelbacken (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 28 kvm
  • Våning: 3 av 5
  • Hyra: 4068 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Fågelbacken är ett centralt område beläget mellan Kronoborg och Rönneholm. Härifrån har ni nära till både Pildammsparken och Slottsparken med fina promenadstigar och motionsspår. Här bor du granne med Kronprinsen och nära gågatan, men ändå i relativt lugna kvarter. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Nej Kök/ kokvrå Utrustning: Färg på köksinredning: Kyl/frys, spis med keramikhäll samt fläkt Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Nej Rum Färg väggar: Vit Golv: Laminat Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Helkaklat Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: 21 tv kanaler, värme samt varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Köpenhamnsvägen 93D, Fridhem (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 115 kvm
  • Våning: 2 av 7
  • Hyra: 15790 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 augusti 2019
  • Typ: Lägenhet

  Våra exklusiva bostäder på Potatisåkern har enligt många Malmöbor stans bästa läge. Potatisåkerns bågformade huskroppar och friliggande stadsvillor fungerar som en länk mellan havet och den bakomliggande staden. Husen har lånat drag från de sekelgamla patriciervillorna i omgivningarna. Området uppfördes i två etapper där den första stod klar 1996 och den andra år 2001. Namnet kommer av att man under andra världskriget odlade potatis på platsen. Lägenheterna är moderna, välplanerade och gediget byggda i vackra material så som genomgående massiva trägolv och bra materialval är något som kännetecknar lägenheterna. De flesta av lägenheterna är utrustade med balkong eller loggia. Bastu, reservtvättstuga, övernattningslägenhet, mangelrum, gemensamhetslokal och cykelförråd är några av bekvämligheterna som hyresgästerna får ta del av. Många av lägenheterna har utsikt över Öresundsbron och mot villaområden. Gårdarna mellan husen är dekorerade med skulpturer, fontäner och stenbelagda gångar. Det finns även en boulebana på området. Hall Färg väggar: Vit Golv: Vitt klinker och Junkers trägolv Förvaringsmöjligheter: Ja Grovkök Tvättmaskin/Torktumlare Förvaring: Ja, skåp. Kök Utrustning: kök med egen köksö som har granitbänkskiva. Inbyggd mikro, inbyggd ugn, spis med glashäll, diskmaskin och fläkt. Färg på köksinredning: Luckor i körsbärsträ Färg väggar: Vit Golv: Junkers trägolv Plats för matbord: Nej Vardagsrum Färg väggar: Golv: Junkers trägolv Sovrum 1 med eget badrum Färg väggar: Vit Golv: Junkers trägolv Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Junkers trägolv Förvaringsmöjligheter: inga Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Kakel Golv: Klinker Gäst WC Utrustning: Dusch med glasväggar Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten

 • 2:a Vendelsfridsgatan 5A, Lorensborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 44 kvm
  • Våning: 3 av 9
  • Hyra: 5061 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Granne med Pildammsparken och Stadion ligger Lorensborg, ett arkitektoniskt intressant område i centrala Malmö. Våra hus erbjuder en bredd av boendemöjligheter – från fantastisk utsikt på sextonde våningen till lägenheter närmare marken i fyravåningshusen. Stadionområdet och Pildammsparken inbjuder till promenader och uteliv. Samtidigt är såväl servicenivå som kommunikationer till resten av stan mycket goda. Fastigheterna har renoverats i omgångar, i olika hög grad. Lägenheten Hall Färg väggar: Gul tapet Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderob, klädkammare Kök Utrustning: Spis med glashäll, kyl/frys Färg på köksinredning: Gult Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta Plats för matbord: Nej Vardagsrum Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett läggs efter inflyttning Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Våtrumsmatta Golv: Våtrumsmatta Övrigt Säkerhetsdörr: Ja, installeras efter inflyttning Förråd: Källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Varmvatten debiteras efter förbrukning Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. Det finns möjlighet att flytta in från 1 juni.

 • 3:a Sundholmsgatan 27, Limhamns hamnområde (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 95 kvm
  • Våning: 4 av 5
  • Hyra: 13832 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Välkommen på visning i Limhamns hamnområde På Ön bor du så nära vattnet du kan komma, vågorna kluckar utanför dörren och staden ligger på bekvämt avstånd. Mellan dig och city finns Limhamn, en småstad i storstaden. Från Sundholmen ser du Ribban på andra sidan hamnbassängen och Västra hamnen skymtar i fjärran. Åt andra hållet väntar Sibbarp med sin marina och den badvänliga stranden, i småbåtshamnen guppar segelbåtarna vid bryggan. Alldeles i närheten av kvarteret Sundholmen finns Skolan på Ön som har elever i årskurs 1-5, fritidshem och förskoleklass. Det finns snabbköp i närheten av Friskis & Svettis anläggning. Storstadslivet finns på bekvämt avstånd. Det går snabbt att ta sig in till Limhamn eller Malmö och för dig som cyklar eller promenerar hinner du njuta av utsikten över öppna ytor längs vägen. Stadsbussarna passerar Ön för dig som snabbt vill ta dig in till Malmö centrum. Närheten till Öresundsbron gör förbindelserna goda även med den danska huvudstaden, som skymtar på andra sidan sundet. I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det blir även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som miljön kan gagnas genom ökad medvetenhet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vita Golv: klinker/parkett Förvaringsmöjligheter: Garderob Kök/kök Utrustning: Spis, diskmaskin, hel kyl/frys, fläktkåpa Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: parkett Plats för matbord: Ja Utgång till stor balkong i öst Sovrum 1 (OV) Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Sovrum 2 (OV) Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Badrum Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: I källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Gästwc (OV) Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Snödroppsgatan 13, Holma (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 76 kvm
  • Våning: 1 av 3
  • Hyra: 6979 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2019
  • Typ: Lägenhet

  På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankans odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här har MKB byggt 40 hyresrätter som blev klara 2016. Lägenheten (renoveras innan inflyttning till nedanstående utseende) Hall Färg väggar: vit väv Golv: plastmatta Förvaringsmöjligheter: platsbyggda garderober och klädkammare (förråd) Kök Utrustning: spis med keramikhäll, delad kyl/frys Färg på köksinredning: vita luckor, vitt kakel, mörkgrå bänkskiva Färg väggar: vit väv Golv: plastmatta Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vit väv Golv: parkett Övrigt: uteplats med staket runt om Sovrum 1 Färg väggar: lila/beige väv Golv: parkett Sovrum 2 Färg väggar: lila/beige väv Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ingång till klädkammare som även nås via hall Badrum Utrustning: badkar Väggar: vit väv Golv: grå plastmatta Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: i lägenhet I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Von Rosens väg 58, Herrgården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 74 kvm
  • Våning: 9 av 9
  • Hyra: 7759 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Herrgården är ett av fem delområden i Rosengård. Rosengård är ett varierat område där varje del har sin egen karaktär. Stadsdelen rymmer såväl hyresrätter som bostadsrätter, vilket skapar en trevlig blandning. Här finns också en stor mix av människor från en mängd olika kulturer och ett hundratal länder. I grannskapet hittas såväl Malmö moské som katolska kyrkan Sankta Maria. Herrgården består av en blandning av låga trevåningshus och höga hus på sex eller nio våningar. Gårdarna mellan husen är helt bilfria, vilket gör dem barnvänliga och trygga att leka på. Det finns ett antal fina lekplatser i området och gott om gröna ytor för lek och sport, både för barn och vuxna. MKB:s sex fastigheter ligger alla mycket nära Rosengårds centrum med affärer, butiker, vårdcentral och annan nödvändig service. Åt ena hållet gränsar Herrgården mot den vackra Rosengårdsparken med idrottsplats, friluftsbad och Rosengårdsskolan i närheten. Här ligger också den gamla herrgården som gett området dess namn, och som i dag rymmer Drömmarnas Hus. I Herrgården finns en grundskola, Rosengårdsskolan, och åtta förskolor utspridda över hela området. Ett stadsdelsbibliotek och äldreboende finns också. Lägenheten Hall Färg väggar: Vita Golv: Ljus plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, kolfilterfläkt, kyl/frys, diskmaskin Färg på köksinredning: Ljus Färg väggar: Vita Golv: Mörk plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vita Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vita Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Sovrum 2 Färg väggar: Vita Golv: Parkett Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Halvkaklat, vit kakel Golv: Plastmatta Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja i källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from:

Gå till sida: