Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
65 lägenheter

Om lägenheterna

 • 2:a Lilla Högestensgatan 1, Annetorp (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 56 kvm
  • Våning: 3 av 5
  • Hyra: 7073 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  I vårt kvarter Borrsnäckan bor du lugnt alldeles intill det natursköna Kalkbrottet. Bara några minuter från havet och Limhamns småstadsliv. Från ett nytt och modernt bostadskvarter, på en av Malmös mest attraktiva adresser, bor du ett stenkast från det karga men enastående vackra kalkbrottet. I vårt kvarter Borrsnäckan finns fyra stycken hus fördelade på fem våningar. Merparten av lägenheterna är treor och tvåor men Borrsnäckan inrymmer även ettor och fyror. Lägenheter som passar utmärkt för singelhushåll, par och mindre familjer. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats, se respektive lägenhets planlösning i pdf under ”Dokument”. Observera att bilderna är digitala montage. Avvikelser kan förekomma. . Inga tillval kan göras i detta projekt Övrigt CYKEL CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING På gård. PARKERING/BILPLATSER/BILPOOL Markparkering. Medlemskap i bilpool ingår i 10 år. FÖRRÅD Förråd finns i lägenheterna med 2 rum och kök. Till övriga lägenheter finns förråd i friliggande byggnad inom området. SERVICE Limhamn erbjuder allt av god samhällsservice och ett stort utbud av både kommunala och privata förskolor och skolor. Här finns flera små butiker, stora matvarukedjor och olika träningsanläggningar. Med cykel och buss tar du dig snabbt och enkelt till andra delar av staden. Lägenheten Hall Färg väggar: vit Golv: klinkers Förvaringsmöjligheter: ja Kök Utrustning: kyl/frys, spis keramik häll, fläkt, diskmaskin Färg på köksinredning: vit Färg väggar: vit Golv: parkett i ask Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vit Golv: parkett i ask Sovrum Färg väggar: vit Golv: parkett i ask Förvaringsmöjligheter: ja Badrum Utrustning: kombinerad tvättmaskin/torktumlare Väggar: kakel Golv: klinkers Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: ja, i lägenhet I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Katrinelundsgatan 4A, Katrinelund (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 59 kvm
  • Våning: 6 av 9
  • Hyra: 6664 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Seniorboende

  Nu finns denna lediga seniorlägenhet på Katrinelund. MKBs seniorhus bygger på engagemang och vi ser gärna att du engagerar dig i de verksamheter som ordnas av föreningen i huset. MKB arbetar också med ett aktivitetsprogram, ”MKB efter jobbet”, där det varje termin finns många aktiviteter att delta i för att hitta nya bekantskaper och även för att bekanta dig med staden. På första våningen i huset finns en gemensamhetslokal där de boende i huset driver ett café och det finns även ett gym i huset. Det finns goda möjligheter att starta och delta i olika cirklar. På Katrinelund finns det självförvaltning, vilket innebär att de boende själv sköter plantering av blommor m.m. Detta är frivilligt att delta i. I närområdet finner du en stormarknad, gym, apotek, blomsteraffär och möjligheter att handla färdiglagad mat. Ombud godkännes ej vid visningen, sökanden skall närvara. Lägenheten Hall Färg väggar: Ljus tapet Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Klädkammare, 4 st. garderober Kök Utrustning: K/F, spis Färg på köksinredning: Vita luckor Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Ljus tapet Golv: Laminat Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Ljus tapet Golv: Laminat Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Väggmatta Golv: Plastmatta Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Östra Fäladsgatan 6C, Segevång (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 56 kvm
  • Våning: 3 av 3
  • Hyra: 5961 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Segevång ligger på cykelavstånd från Malmö centrum, nära grönska, service och kommunikationer. På gångavstånd finns Beijers Park och Sege Park. Detta gör området perfekt för promenader eller joggingturer samtidigt som det ger barnen stora lekytor. En liten promenad bort hittar du Malmö Burlöv Golfklubb och vill du hellre ta en simtur finns Segevångsbadet, som har öppet under sommarmånaderna då det erbjuder badmöjligheter för stora och små. Oavsett om du går, cyklar, kör bil eller åker kollektivt är du nära Malmö centrum. Du cyklar till Värnhem på 10 minuter och är inne vid Triangeln på 15-20 min. Lägenheten Hall Färg väggar: Ljus tapet Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Kyl/frys, spis Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Ljus tapet Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Badrum Utrustning: Duschkabin Väggar: Halvkaklat vitt Golv: Klinkers Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 2019-06-01

 • 1:a Katrinelundsgatan 4A, Katrinelund (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 19 kvm
  • Våning: 7 av 9
  • Hyra: 3117 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Nu finns denna lediga seniorlägenhet på Katrinelund. MKBs seniorhus bygger på engagemang och vi ser gärna att du engagerar dig i de verksamheter som ordnas av föreningen i huset. MKB arbetar också med ett aktivitetsprogram, ”MKB efter jobbet”, där det varje termin finns många aktiviteter att delta i för att hitta nya bekantskaper och även för att bekanta dig med staden. På första våningen i huset finns en gemensamhetslokal där de boende i huset driver ett café och det finns även ett gym i huset. Det finns goda möjligheter att starta och delta i olika cirklar. På Katrinelund finns det självförvaltning, vilket innebär att de boende själv sköter plantering av blommor m.m. Detta är frivilligt att delta i. I närområdet finner du en stormarknad, gym, apotek, blomsteraffär och möjligheter att handla färdiglagad mat. Ombud godkännes ej vid visningen, sökanden skall närvara. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: 3 st. garderober Kök/ kokvrå Utrustning: K/F, 2 st. kokplattor Färg på köksinredning: Vita luckor Färg väggar: Vitmålade Golv: Plastmatta Plats för matbord: Nej Rum Färg väggar: Vitmålade Golv: Plastmatta Badrum Utrustning: Dusch Väggar: VT system Golv: Plastmatta Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Holma torg 2B, Holma (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 64 kvm
  • Våning: 6 av 7
  • Hyra: 8053 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 augusti 2019
  • Typ: Lägenhet

  På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankans odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här har MKB byggt 40 hyresrätter som blev klara 2016. Interiör: Lägenheterna har genomgående vita väggar och materialval som kompletteras med mörkt klinkergolv i hall och badrum och mattlackad ekparkett i övriga rum. Köken är utrustade med golvstående spis med induktionshäll och ovanför bänkskivan sitter vitt kakel. Innerdörrar till sovrum och badrum har överljus i integrerad karm. Fönsterbänkar i grå/grön kalksten. Vitmålad golvsockel. Hall Mörkgrå klinkergolv i entréhall. Vit golvsockel och vitmålade väggar. Badrum Snyggt, stilrent badrum med svart matt klinker på golv. Vitt blankt kakel vid handfat och bänkskiva, övrig yta har vitt matt kakel. Stor infälld spegel ovanför handfat och wc med två spotlightarmaturer i tak ovan spegel. Duschhörna i klarglas, handdukstork (el) i aluminium med timer. Bänk och väggskåp i nisch. Lucka, handtag och bänkskiva lika som i kök. Framtidens tvättstuga finns i huset mittemot. Kök Köksinredning från Ballingslöv med vita släta luckor och draglåda under vask inklusive källsorteringsutrustning. Kyl/frys, spis med induktionshäll och spisfläkt. Diskmaskin finns. Vitt kakel ovanför bänkskiva. Samtliga vitvaror är vita. Sovrum Målade vita väggar och ekparkett på golv. Förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Vardagsrum Vardagsrummet har golv i ekparkett och vitmålade väggar. Övrigt: MODERN TVÄTTSTUGA Här kan du tvätta stortvätten på två timmar. Du bokar enkelt och smidigt över internet eller via din mobil. I maskinerna doseras automatiskt ett miljövänligt och allergitestat tvättmedel. PARKERING Holma är bilfritt men erbjuder flera parkeringsdäck och p-platser för boende och tillfälliga besökare. PORTTELEFON finns i lägenheten. I hyran ingår kabel-tv, värme och kallvatten. Varmvatten mäts och debiteras separat. Som boende på Holma torg har du tillgång till ett stort växthus som sammanbinder hus A och B. Här finns det odlingsbäddar, planteringsbord, träd och sköna sittplatser. Inflyttning Lägenheten kan hyras från och med 2019-06-01.

 • 2:a Segeparksgatan 2B, Segevång (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 53 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 7650 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Segevång ligger på cykelavstånd från Malmö centrum, nära grönska, service och kommunikationer. På gångavstånd finns Beijers Park och Sege Park. Detta gör området perfekt för promenader eller joggingturer samtidigt som det ger barnen stora lekytor. En liten promenad bort hittar du Malmö Burlöv Golfklubb och vill du hellre ta en simtur finns Segevångsbadet, som har öppet under sommarmånaderna då det erbjuder badmöjligheter för stora och små. Oavsett om du går, cyklar, kör bil eller åker kollektivt är du nära Malmö centrum. Du cyklar till Värnhem på 10 minuter och är inne vid Triangeln på 15-20 min. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Grå klinkers/parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober med skjutdörrar med spegelglas Kök Utrustning: Keramikhäll, inbyggnadsugn, kyl/frys, köksfläkt & diskmaskin Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Badrum Utrustning: Dusch med glasväggar, tvättmaskin, torktumlare Väggar: Kakel Golv: Klinkers Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Segeparksgatan 6A, Segevång (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 53 kvm
  • Våning: 2 av 6
  • Hyra: 7685 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Segevång ligger på cykelavstånd från Malmö centrum, nära grönska, service och kommunikationer. På gångavstånd finns Beijers Park och Sege Park. Detta gör området perfekt för promenader eller joggingturer samtidigt som det ger barnen stora lekytor. En liten promenad bort hittar du Malmö Burlöv Golfklubb och vill du hellre ta en simtur finns Segevångsbadet, som har öppet under sommarmånaderna då det erbjuder badmöjligheter för stora och små. Oavsett om du går, cyklar, kör bil eller åker kollektivt är du nära Malmö centrum. Du cyklar till Värnhem på 10 minuter och är inne vid Triangeln på 15-20 min. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Grå klinkers/parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober med skjutdörrar med spegelglas Kök Utrustning: Keramikhäll, inbyggnadsugn, kyl/frys, köksfläkt & diskmaskin Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Badrum Utrustning: Dusch med glasväggar, tvättmaskin, torktumlare Väggar: Kakel Golv: Klinkers Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Segeparksgatan 2A, Segevång (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 53 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 7707 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Segevång ligger på cykelavstånd från Malmö centrum, nära grönska, service och kommunikationer. På gångavstånd finns Beijers Park och Sege Park. Detta gör området perfekt för promenader eller joggingturer samtidigt som det ger barnen stora lekytor. En liten promenad bort hittar du Malmö Burlöv Golfklubb och vill du hellre ta en simtur finns Segevångsbadet, som har öppet under sommarmånaderna då det erbjuder badmöjligheter för stora och små. Oavsett om du går, cyklar, kör bil eller åker kollektivt är du nära Malmö centrum. Du cyklar till Värnhem på 10 minuter och är inne vid Triangeln på 15-20 min. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Klinkers Förvaringsmöjligheter: Garderob med skjutdörrar Kök Utrustning: Diskmaskin, inbyggnadsugn, kyl/frys & köksfläkt Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: parkett Sovrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Badrum Utrustning: Handukstork, tvättpelare & dusch med glasväggar Väggar: Helkaklat vitt Golv: Grå klinkers Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 2019-06-01

 • 4:a Segeparksgatan 6A, Segevång (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 100 kvm
  • Våning: 4 av 6
  • Hyra: 12767 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Segevång ligger på cykelavstånd från Malmö centrum, nära grönska, service och kommunikationer. På gångavstånd finns Beijers Park och Sege Park. Detta gör området perfekt för promenader eller joggingturer samtidigt som det ger barnen stora lekytor. En liten promenad bort hittar du Malmö Burlöv Golfklubb och vill du hellre ta en simtur finns Segevångsbadet, som har öppet under sommarmånaderna då det erbjuder badmöjligheter för stora och små. Oavsett om du går, cyklar, kör bil eller åker kollektivt är du nära Malmö centrum. Du cyklar till Värnhem på 10 minuter och är inne vid Triangeln på 15-20 min. Lägenhet Hall Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderob med skjutdörrar & klädkammare Kök Utrustning: 2 x kyl/frys, fläkt, inbyggnadsugn, spishäll & diskmaskin Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Fondvägg i ljus oliv resten vitt Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 3 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Badrum Utrustning: Dusch, Tvättmaskin & torktumlare Väggar: Helkaklat vitt Golv: Grå klinkers Gäst wc/dusch Väggar: Vitt kakel Golv: grå klinkers Utrustning:Dusch Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 2019-06-01

 • 2:a Segeparksgatan 7, Segevång (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 53 kvm
  • Våning: 2 av 5
  • Hyra: 7685 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Segevång ligger på cykelavstånd från Malmö centrum, nära grönska, service och kommunikationer. På gångavstånd finns Beijers Park och Sege Park. Detta gör området perfekt för promenader eller joggingturer samtidigt som det ger barnen stora lekytor. En liten promenad bort hittar du Malmö Burlöv Golfklubb och vill du hellre ta en simtur finns Segevångsbadet, som har öppet under sommarmånaderna då det erbjuder badmöjligheter för stora och små. Oavsett om du går, cyklar, kör bil eller åker kollektivt är du nära Malmö centrum. Du cyklar till Värnhem på 10 minuter och är inne vid Triangeln på 15-20 min. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Grå klinkers Förvaringsmöjligheter: Garderob med skjutdörrar Kök Utrustning: Diskmaskin, fläkt, spishäll, kyl/frys & inbyggnadsugn Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Badrum Utrustning: Dusch med glasväggar, tvättpelare & handdukstork Väggar: Vitt helkaklat Golv: grå klinkers Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 2019-06-01

Gå till sida: