Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
59 lägenheter

Om lägenheterna

 • 4:a Viborgsgatan 2B, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 85 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 8367 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad. En stor renovering som pågår i denna lägenheten, väggarna målas i hela lägenheten och nya golv läggs överallt. Innerdörrarna byts till nya vita och garderoberna sprutmålas i vit, köksluckorna kommer att bytas till nya vita. Allt det kommer att ge en rimlig och fräsch känsla. Badrummet kommer inte att renoveras, det är halvkaklade väggar i vit och resten kommer att också målas i vit. Lägenhet Hall Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Ny plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, 3 garderober. Kök Utrustning: Kyl/frys och spis med keramikhäll. Färg på köksinredning: Vit. Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Ny plastmatta. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Ny parkett Sovrum 1 Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Ny parkett. Förvaringsmöjligheter: Nej. Sovrum 2 Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Ny parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, 4 garderober. Sovrum 3 Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Ny parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, 2 garderober. Badrum Utrustning: Badkar. Väggar: Vit kakel. Golv: Ljus klinker. Gäst wc Väggar: Målas i vit. Golv: Klinker. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja. Förråd: Ja. I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: Individuell mätning och debitering av varmvatten. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Sveaborgsgatan 2B, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 53 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 5810 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad Två rumslägenheten beläggen på andra våningen i ett fyravåningshus. Lägenheten är i bra skick, väggarna målade under 2014 och även golven byttes då. Läs nedan om mer detaljer: Lägenheten Hall Färg väggar: Målade vit på strukturtapet. Golv: Plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, en garderob. Kök Utrustning: Kyl/frys, fläkt och spis med keramikhäll. Färg på köksinredning: Beige. Färg väggar: Målade vit på strukturtapet. Golv: plastmatta. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Målade vit på strukturtapet. Golv: Parkett. Sovrum Färg väggar: Målade vit på strukturtapet. Golv: Parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, 5 garderober. Badrum Utrustning: Badkar. Väggar: Vit kakel. Golv: Vit klinker. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja. Förråd: Ja. I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: Individuell mätning och debitering av varmvatten. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Rönnblomsgatan 1, Katrinelund (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 70 kvm
  • Våning: 3 av 5
  • Hyra: 8536 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Katrinelund är en central stadsdel strax öster om Värnhemstorget. Här bor du praktiskt och bra, på gångavstånd till affärer, restauranger och grönområden. Våra omtyckta höghus i Katrinelund ligger i ett lugnt område, omgivna av gårdar med gott om gräsytor, sittplatser och cykelställ. Från de översta våningarna är det en strålande utsikt. Från Katrinelund är det nära till Värnhemstorget med knutpunkt för busskommunikation. Denna lägenhet kommer att målas om samt få golvet slipat i hela lägenheten innan inflyttning. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Kök Utrustning: Diskmaskin, kyl/frys, keramikhäll, spiskåpa & ugn Färg på köksinredning: Grå Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Sovrum 2 Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare, duschkabin & handdukstork Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Denna fastighet har individuell varmvattenmätning, vilket innebär att varmvattnet debiteras separat. Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Exercisgatan 6, Slussen (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 21 kvm
  • Våning: 6 av 6
  • Hyra: 4417 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför så är Slussen ett attraktivt och centralt område i Östra innerstan. Härifrån är det lika nära till Värnhemstorget som till Stortorget. Caroli City ligger bara ett par kvarter bort och det är promenadavstånd till skolor, affärer och butiker. Vid Värnhemstorget och Drottningtorget finns flera större matbutiker samt apotek. Här bor du så nära Centralen att du nästan kan följa tågtrafiken på andra sidan kanalen. Lägenheten byggdes 2016 och är i ny skick med bl.a. nytt kök och nytt badrum. Observera att detta är en mindre 1:a med kokvrå. Hiss finns i fastigheten, men går bara till vån 5. Lägenheten Hall Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: se planlösning Kokvrå Utrustning: spis med keramikhäll, kolfilterfläkt och kyl/frys Färg på köksinredning: vita luckor med rostfri diskbänk och vitt kakel Färg väggar: vit Golv: parkett Plats för matbord: nej Rum Färg väggar: vit Golv: parkett Badrum Utrustning: dusch Väggar: kakel Golv: klinkers Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme, varmvatten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 4:a Drottninggatan 10E, Rörsjöstaden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 117 kvm
  • Våning: 2 av 0
  • Hyra: 15924 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Balkonghäng i sekelskiftesmiljö! Granne med den härliga Rörsjöparken finns detta fina boende för dig som vill njuta av ett bekymmerslöst, hållbart och enkelt liv mitt i city. Kvarteret Sofia erbjuder ett modernt och annorlunda boende som passar par och singlar i alla åldrar och även barnfamiljen som gillar att bo i stan. Här finns närheten till den lummiga och vackra Rörsjöparken med fina lekplatser, trendiga caféer och restauranger. Ett litet stycke bort finns gågatan med små mysiga butiker och ett myllrande folkliv. Du tar dig enkelt till fots och med cykel till det mesta som gör livet gott att leva. Förutom lägenheter finns det ett LSS-boende, en förskola och ett gym i fastigheten. Innergården nyttjas av förskolan under dagtid, du som boende kan nyttja gården kvällstid. Interiör- och exteriörbilder är digitala montage, avvikelser kan förekomma. Entré/Hall Innanför lägenhetsdörren ligger mörkgrå klinker på golv som sedan övergår i ekparkett. Vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen, se pdf. Badrum 1 & 2 Svart klinker på golv och vitt kakel på vägg. Handfat, handdukstork, wc och dusch med duschdörrar. I det stora badrummet finns tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva i laminat och överskåp. Kök Ekparkett på golv och vitmålade väggar. VITVAROR: Spis/ugn med keramikhäll, spiskåpa, vit kyl och frys, diskmaskin och förberett för mikrovågsugn. KÖKSINREDNING: Marbodal Aspekt Vit (vita släta skåpluckor). Marbodal handtag (Solo rostfri). Bänkskiva av laminat och stänkskydd av blankt vitt kakel. Sovrum Ekparkett och vitmålade väggar. Förvaring genom skjutdörrsgarderob och lös garderob, framgår av planritning, se pdf. Vardagsrum Ekparkett och vitmålade väggar. Övrigt CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING Finns både på gården och i källaren. PARKERING/ /BILPOOL 100 platser i garage. Medlemskap i bilpool ingår t o m 2024-02-28. FÖRRÅD Finns i källaren till samtliga lägenheter. INTERNET/TV/TELEFONI MKB Net (Bredband) och Connect-TV (kabel-TV) och uttag i varje rum. VARMVATTEN/KÄLLSORTERING I vårt bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. I fastigheten finns miljörum för källsortering där du kan sortera allt utom farligt avfall, elektronikskrot, batterier och glödlampor. BALKONG/TERRASS/UTEPLATS Ja. SERVICE Närområdet kring Sofia erbjuder allt av god samhällsservice och ett stort utbud av små butiker, stora matvarukedjor och olika träningsanläggningar. Med cykel och buss tar du dig snabbt och enkelt till andra delar av staden.

 • 3:a Kornettsgatan 16D, Rörsjöstaden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 93 kvm
  • Våning: 4 av 5
  • Hyra: 9206 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Rörsjöstaden har länge varit ett av centrala Malmös mera attraktiva områden med en mix av trevliga promenadstråk och pampiga sekelskifteshus. Här bor du mitt i centrala Malmö, nära kanalerna, kaféer, restauranger, shopping och nöjen. Rörsjöstaden är en lugn och grönskande stadsdel med lummiga träd och sköna promenadvägar. Vid Triangeln, Värnhemstorget och i centrum finns ytterligare affärer. Närmaste apotek och vårdcentral ligger vid Värnhemstorget. Där finns också en stor busstation som trafikeras av flera stads- och regionbussar. Etagelägenhet belägen på fjärdevåningen utan hiss! Lägenheten Hall Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: klädkammare Kök Utrustning: spis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys Färg på köksinredning: vita luckor, ljus laminatbänkskiva, vitt kakel Färg väggar: ljusbeige Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vita Golv: parkett Sovrum 1 Färg väggar: plastmatta Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: garderober Sovrum 2 Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: nej Badrum 1 Utrustning: badkar Väggar: väv Golv: plastmatta Badrum 2 Utrustning: dusch Väggar: kakel Golv: klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme, varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Grynbodgatan 8, Gamla Staden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 100 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 11172 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  För den som bokstavligen trivs i händelsernas centrum är Gamla Staden det perfekta stället att bo på. Här är det liv och rörelse i stort sett dygnet runt. Gamla Staden är området som ligger mellan Kungsparken och Drottningtorget, från de charmiga kullerstensgatorna på Väster till det pampiga Stortorget och Caroli. Här bor man mitt i centrala Malmö bland butiker, kaféer, krogar och restauranger, biografer, museer och all tänkbar service. Flertalet av våra fastigheter är i gammal stil med lägenheter som har högt i tak. Lägenheten Hall Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja skjutdörrsgarderob Kök Utrustning: spis med keramikhäll, kolfilterfläkt, diskmaskin och kyl/frys Färg på köksinredning: Ek Färg väggar: vita Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vita Golv: parkett Sovrum 1 Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: klädkammare Sovrum 2 Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: garderober Badrum Utrustning: dusch Väggar: kakel Golv: klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: vind I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS! I denna fastighet tillämpas individuell varmvattendebitering. Avgiften debiteras retroaktivt och separat efter individuell förbrukning. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Björneborgsgatan 2C, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 74 kvm
  • Våning: 3 av 0
  • Hyra: 7638 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad En stor renovering pågår just nu och fram till februari i denna trerumslägenhet. Hela lägenheten kommer att målas i vit, och alla golven byts. Köket får nya luckor, samt ny spis med keramikhäll och även en ny fläkt. Mer info om kulörer ser ni nedan: Lägenheten Hall Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Plastmatta lik trä. Förvaringsmöjligheter: Nej. Kök Utrustning: Kyl/frys, spis med keramikhäll och fläkt. Färg på köksinredning: Vit. Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Plastmatta lik trä. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Parkett. Sovrum 1 Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, 6 garderober. Sovrum 2 Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, 2 garderober. Badrum Utrustning: Badkar. Väggar: Vit kakel. Golv: Vit klinker. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja. Förråd: Ja. I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: Individuell mätning och debitering av varmvatten. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Sorgenfrivägen 53, Östra Sorgenfri (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 61 kvm
  • Våning: 1 av 3
  • Hyra: 6965 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Genomgående tvåa belägen på första våning utan hiss med inglasad balkong mot gården i väst. Rejält kök med plats för matbord utrustat med spis med keramikhäll och diskamaskin. Badrummet är helkaklat med badkar. I Östra Sorgenfri bor du i ett lugnt och trivsamt område i Malmös östra del, tillräckligt nära innerstaden för att kallas centralt. Till exempel är det gångavstånd till Nobeltorget och Möllevången. De lutande husen från 1950-talet väckte stor uppmärksamhet när de byggdes. Men här finns även fint restaurerade 1930-talshus och nyare bostäder. Området präglas av en hög servicenivå – här finns flera små restauranger, affärer och skolor. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Kyl/frys, spis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin Färg på köksinredning: Vita luckor Färg väggar: Vitmålade Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Hyran gäller för 2019. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 20200216

 • 2:a Augustenborgsgatan 8B, Augustenborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 54 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 6178 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Enkelsidig tvåa belägen på tredje våningen i huset med inglasad balkong i västerläge. I lägenheten genomfördes en större renovering under 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Lägenheten ligger i Ekostaden Augustenborg, ett av Malmös mest miljöprofilerade områden. Här njuter du av blommande bostadsgårdar, gröna tak och dammar med porlande vatten. Här pågår ständigt spännande miljöprojekt som du gärna får ta del av. Här kan du se en kort film om Ekostaden Augustenborg: https://youtu.be/zC85zq6gzH0 OBS! Stambyte är planerat någon gång under perioden 2020 - 2023. Lägenheten Hall Färg väggar: Vita Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Kyl/frys, fläkt samt spis med keramikhäll. Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vita Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vita Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vita Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Badrum Utrustning: WC-stol, badkar samt tvättställ. Väggar: Kaklat vid badkar resterande väggar vita. Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: