Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
59 lägenheter

Om lägenheterna

 • 2:a Hallingsgatan 3D, Lorensborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 54 kvm
  • Våning: 7 av 9
  • Hyra: 6527 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 juli 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Nu finns denna lediga 2:a på Lorensborg. Innan inflyttning kommer vi att renovera badrummet som blir helkaklat med duschhörna (duschdraperi). Även omtapetserat i alla rum samt byte av spis och kyl/frys. Observera att visningen sker innan detta är påbörjat. Granne med Pildammsparken och Stadion ligger Lorensborg, ett arkitektoniskt intressant område i centrala Malmö. Våra hus erbjuder en bredd av boendemöjligheter – från fantastisk utsikt på sextonde våningen till lägenheter närmare marken i fyravåningshusen. Stadionområdet och Pildammsparken inbjuder till promenader och uteliv. Samtidigt är såväl servicenivå som kommunikationer till resten av stan mycket goda. Fastigheterna har renoverats i omgångar, i olika hög grad. Finns i området - Grönområde - Matbutik - Bensinmack - Restaurang och café - Miljöhus - Skola 1-6 - Förskola - Idrottsplats - Ishall - Boulebana - Lekplats - Busshållplats - Torg - Gym - Frisör Lägenheten Hall Färg väggar: Ljus tapet Golv: Laminat Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Spis med glashäll, kyl/frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: - Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kaklade Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Varmvatten debiteras efter förbrukning Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Lundavägen 4, Östervärn (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 40 kvm
  • Våning: 6 av 6
  • Hyra: 6040 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Studentbostad

  Nu har vi en fin studentlägenhet på Svante ledig! Lägenheterna ligger högst upp i huset, med en fin utsikt över Värnhem, och är bara ett tio tal, i övriga huset är det annan verksamhet. Till huset finns en gemensam gård, med grillar och möblemang. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. El, värme och vatten ingår i hyran. Området erbjuder mycket bra bussförbindelser och har flera stora mataffärer, apotek och restauranger i närheten. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. På grund av det aktuella coronaviruset rekommenderar vi dig att fråga efter bilder på lägenheten istället för att besöka den. Det är vår nuvarande kund som bestämmer ifall du kan komma på visning eller inte. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den. Om du varit i ett riskområde eller känner något symtom till sjukdom ber vi dig avstå från visning. Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 14/4, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 13/4 klockan 23.30 du måste tackat ja eller nej till lägenheten. Du kan ladda upp dina intyg på din boplats syd profil redan nu. Det vi vill se från er är ett registreringsintyg och ett resultatintyg allt detta hittar ni på Ladok. Läser du vid KY/YH så är det studieintyg som krävs från utbildningsansvarig. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten

 • 2:a Ringgatan 9, Östervärn (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 53 kvm
  • Våning: 3 av 8
  • Hyra: 7418 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2020
  • Typ: Lägenhet

  På Värnhem bor du centralt och bra, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne och världen. Hall Färg väggar: vit Golv: klinker/parkett Förvaringsmöjligheter: ja Kök Utrustning: spis m. keramik häll, spiskåpa, kyl och frys, diskmaskin Färg på köksinredning: vita luckor, grå bänkskiva Färg väggar: vit Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vit Golv: parkett Sovrum Färg väggar: vit Golv: parkett Badrum Utrustning: dusch, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare Väggar: kakel Golv: klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: i lägenheten I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet. OBS! Med anledning av Coronasmittan, finns det risk att personlig visning uteblir. Om så blir fallet kommer du alltså inte att kunna titta på lägenheten innan du skriver på kontraktet. Istället försöker vi ge dig information på annat sätt, med hjälp av planritningen och oftast även interiöra foton eller film för att du ska kunna skapa dig en uppfattning av lägenheten. Observera att om du tackar ja, så vill du ha lägenheten och ditt svar är bindande. Om du har tackat ja och hoppar av, får du en varning.

 • 1:a Västra Rönneholmsvägen 43A, Fågelbacken (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 20 kvm
  • Våning: 3 av 5
  • Hyra: 3964 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Studentbostad

  Mysig enrummare i ett trevligt kollektiv är ledig! I lägenheten har du eget badrum och ett rum med plats för möblemang. Ute i korridoren finns ett stort gemensamt kök och ett allrum med bl.a. soffor och tv. Köket är fullt utrustat och du delar det med dina 6 grannar. Här råder en bra gemenskap och man hjälps åt att hålla i ordning de gemensamma utrymmena. Eftersom man delar kök och vardagsrum måste man gilla att bo kollektivt för att trivas på Xantippa. Hiss finns från entrén upp till femte våningen. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. El, värme, vatten och förråd ingår i hyran. Xantippa ligger i populära och centrala Slottstaden i Malmö. Härifrån har du ca 10 min cykelväg till Malmö Universitet. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student Faciliteter: Fullt utrustat/ Möblerat kök, Allrum med bl.a. Tv, fantastiskt stor Takterrass och gemensamhetslokal i källaren. Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. På grund av det aktuella coronaviruset rekommenderar vi dig att fråga efter bilder på lägenheten istället för att besöka den. Det är vår nuvarande kund som bestämmer ifall du kan komma på visning eller inte. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den. Om du varit i ett riskområde eller känner något symtom till sjukdom ber vi dig avstå från visning. Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 14/4, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 13/4 klockan 23.30 du måste tackat ja eller nej till lägenheten. Du kan ladda upp dina intyg på din boplats syd profil redan nu. Det vi vill se från er är ett registreringsintyg och ett resultatintyg allt detta hittar ni på Ladok. Läser du vid KY/YH så är det studieintyg som krävs från utbildningsansvarig. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten

 • 3:a Påskliljegatan 1, Holma (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 74 kvm
  • Våning: 4 av 8
  • Hyra: 8197 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2020
  • Typ: Lägenhet

  På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankans odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här har MKB byggt 40 hyresrätter som blev klara 2016. Lägenheten Hall Färg väggar: vit Golv: plastmatta Förvaringsmöjligheter: platsbyggd garderob och klädkammare (förråd) Kök Utrustning: spis med keramikhäll installeras efter inflyttning, delad kyl/frys, diskmaskin Färg på köksinredning: ekluckor, vitt kakel, ljus bänkskiva Färg väggar: vit Golv: plastmatta Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vit Golv: parkett Sovrum 1 Färg väggar: vit Golv: plastmatta Sovrum 2 Färg väggar: vit Golv: plastmatta Badrum Utrustning: badkar Väggar: ljusblått och blått kakel Golv: ljusblått klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 4:a Erik Dahlbergsgatan 18B, Hästhagen (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 108 kvm
  • Våning: 2 av 5
  • Hyra: 11862 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Runt det vackra Davidshallstorg med sina välbevarade fastigheter, butiker och restauranger, finns våra mycket centralt belägna lägenheter från början av förra sekelskiftet. Fastigheterna är smakfullt renoverade så att den ursprungliga känslan inte gått förlorad. Samtliga lägenheter är unika. Här bor du bekvämt med innerstadens alla bekvämligheter, som biograf, shopping och kaféer, i närheten Badrum och kök är nyrenoverat samt alla väggar nymålade. Lägenhet Hall Färg väggar: Ljusgrå Golv: fiskbensparkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kök Utrustning: spis m. induktionshäll & varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl och frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Ljusgrå Golv: Brädgolv Plats för matbord: Nej ev litet Vardagsrum Färg väggar: Ljusgrå Golv: Fiskbensparkett Sovrum 1 Färg väggar: Ljusgrå Golv: Fiskbensparkett Sovrum 2 Färg väggar: Ljusgrå Golv: Brädgolv Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Balkong: Fransk balkong Sovrum 3 Färg väggar: Ljusgrå Golv: Brädgolv Badrum Utrustning: Dusch, tvättmaskin & torktumlare Väggar: Helkaklat vitt Golv: Grå klinkers Gäst wc Väggar: Helkaklat vitt Golv: Grå klinkers Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Finns I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Cronquists gata 10, Flensburg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 30 kvm
  • Våning: 2 av 4
  • Hyra: 5248 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Studentbostad

  En fin studentlägenhet på Sommarstaden är ledig! Med helkaklat badrum, välplanerad köksavdelning och en öppenplanlösning, de flesta lägenheterna har en bardisk som delar av rummet en aning. Lägenheterna har även en takhöjd på tre meter med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Sommarstaden består av 145 lägenheter med hög standard. Tvättstuga finns till varje våningsplan. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. Värme, vatten, el samt förråd ingår i hyran. Sommarstaden ligger lugnt beläget i området med närhet till köpcentrummet Mobilia och 15 min cykelväg till Malmö Universitet. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student Faciliteter: Studierum med wifi, Moderna tvättstugor med elektronisk tidsbokning, Cykelverkstad, Fitnessrum, Biljardrum, Sällskapsrum, Pingisrum, bytesrum och odlingsrum/snickarrum. Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. På grund av det aktuella coronaviruset rekommenderar vi dig att fråga efter bilder på lägenheten istället för att besöka den. Det är vår nuvarande kund som bestämmer ifall du kan komma på visning eller inte. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den. Om du varit i ett riskområde eller känner något symtom till sjukdom ber vi dig avstå från visning. Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 14/4, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 13/4 klockan 23.30 du måste tackat ja eller nej till lägenheten. Du kan ladda upp dina intyg på din boplats syd profil redan nu. Det vi vill se från er är ett registreringsintyg och ett resultatintyg allt detta hittar ni på Ladok. Läser du vid KY/YH så är det studieintyg som krävs från utbildningsansvarig. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten

 • 3:a Hårds väg 13, Örtagården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 78 kvm
  • Våning: 1 av 3
  • Hyra: 7613 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet

  I denna lägenhet kommer det inte göras någonting. Tillträdes i befintligt skick. Lägenheten är dock härlig och ljus med stor inglasad uteplats mot gården. Man har rätt till att få det målat, men det sker dock efter inflyttning. Lägenheten Hall Färg väggar: Vita väggar Golv: Svart plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderober finns men finns också en klädkammare Kök Utrustning: Kyl/frys, spis med keramikhäll, fläkt Färg på köksinredning: Beige luckor Färg väggar: Vita väggar Golv: Svart plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vita väggar Golv: Parkettgolv Sovrum 1 Färg väggar: Vita väggar Golv: Parkettgolv Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Blåa väggar Golv: Parkettgolv Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar, badrumsskåp, tvättställ, WC-stol Väggar: Helkaklat i vitt Golv: Klinkergolv i vitt Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 4:a Adjunktsgatan 4A, Nydala (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 92 kvm
  • Våning: 7 av 8
  • Hyra: 8939 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  Nydala i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Nydala finns fina lekplatser, torghandel, apotek, café och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Området Nydala håller för tillfället på att genomgå en större stambytesrenovering som kommer medföra en hyreshöjning på 600-1000kr. När detta stambyte ska utföras för Adjunktsgatan 4A är ännu inte bestämt. Lägenhet Hall Färg väggar: Vitt Golv: Vinyl med ekimitation Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Spis med keramik, kolfilterfläkt, kyl/frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Vinyl med ekimitation Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Sovrum 3 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Badkar, tvättställ, badrumsskåp, wc Väggar: Halvkaklat vitt Golv: Klinker Gäst Wc Väggar: Vitt Golv: Klinker Utrustning: Spegel, wc, tvättställ Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: