Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
65 lägenheter

Om lägenheterna

 • 2:a Adjunktsgatan 3C, Nydala (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 62 kvm
  • Våning: 7 av 8
  • Hyra: 6153 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 augusti 2019
  • Typ: Lägenhet

  Nydala i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Nydala finns fina lekplatser, torghandel, apotek, café och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Området Nydala håller för tillfället på att genomgå en större stambytesrenovering som kommer medföra en hyreshöjning på 600-1000kr. När stambytet på Adjunktsgatan 3C ska påbörjas är ännu inte bestämt, men ligger näst på tur. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Ljus plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderob Kök Utrustning: Keramikspis, kyl/frys, kolfilterfläkt Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta med klinkerimitation Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta med parkettimitation Förvaringsmöjligheter: - Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Vitt Golv: Ljus klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Kommer installeras i samband med inflytt Förråd: På vind I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Björkmätaregatan 3, Bunkeflostrand (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 55 kvm
  • Våning: 3 av 3
  • Hyra: 7946 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 augusti 2019
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  I sydligaste Malmö växer en ny stadsdel fram med moderna lägenheter i vacker parkmiljö. Närheten till havet och naturen gör Bunkeflostrand till en attraktiv stadsdel för såväl barnfamiljer som seniorer. I området finns gott om lummiga trädgårdar, traditionella gator och naturliga mötesplatser och torg. Den omgivande parkmiljön är utmärkt för rekreation, lek och långa promenader. Lägenheten Hall Färg väggar: vit Golv: klinkers Förvaringsmöjligheter: ja Kök Utrustning: kyl/frys. spis med keramik häll, fläkt, diskmaskin Färg på köksinredning: ek Färg väggar: vit Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vit Golv: parkett Sovrum Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja Badrum Utrustning: dusch, tvättmaskin, torktumlare Väggar: kakel Golv: klinkers Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: ja i annan byggnad I hyran ingår: Kabel-TV, värme I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det blir även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som miljön kan gagnas genom ökad medvetenhet. MKB har planer på att förtäta med fler hus i området, vi berättar mer om detta på visningen. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 1 maj

 • 2:a Börringegatan 3B, Mellanheden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 62 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 7384 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 maj 2019
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Mellanheden ligger centralt i västra Malmö, härifrån är det lika nära till havet och badplatserna på Ribersborg som till centrum. I närheten finns såväl villor som trivsamma flervåningshus. Våra fyravåningshus omges av frodiga och gröna innergårdar som är trevliga att vistas på. Gårdarna och många av fastigheterna vetter mot den gröna Mellanhedsparken med sin fina lekplats och många gångstigar. Våra renoverade femtiotalshus ligger inbäddade i ett lugnt och gemytligt område i centrala Malmö. Havet, centrum och all nödvändig service såsom matbutiker, restaurang, bensinmack och bageri finns inom området. Mellanhedsskolan och Slottstadens skola finns i närheten, liksom Stadionområdet med sina idrottsmöjligheter. Goda kommunikationsmöjligheter till och från området, buss nr 1 och 3 avgår frekvent. Det är cykelavstånd till stranden och in till centrala Malmö. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Kyl/frys, spis med keramilhäll, fläkt Färg på köksinredning: Beige Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: vit Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Helkaklat Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Carl Hillsgatan 6, Ribersborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 46 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 6021 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  På Ribersborg bor du centralt i en trevlig omgivning, granne med havet och en kort promenad från innerstan. Det centrala läget och närheten till den natursköna Ribersborgsstranden gör området attraktivt och eftertraktat. Längs Regementsgatan finns det gott om små butiker, kaféer, restauranger och servicebutiker. På andra sidan Mariedalsvägen ligger Kronprinsens köpcentrum med livsmedelsbutik och andra affärer. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Kök/ kokvrå Utrustning: Kyl/frys, spis med keramikhäll & fläkt Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja (litet) Rum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Badrum Utrustning: Dusch & handukstork Väggar: Kakel Golv: Plastmatta Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja, vindsförråd I hyran ingår: 21 tv kanaler, värme Varmvattnet debiteras separat! Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Drottninggatan 10E, Rörsjöstaden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 49 kvm
  • Våning: 1 av 0
  • Hyra: 8701 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Balkonghäng i sekelskiftesmiljö! Granne med den härliga Rörsjöparken finns detta fina boende för dig som vill njuta av ett bekymmerslöst, hållbart och enkelt liv mitt i city. Kvarteret Sofia erbjuder ett modernt och annorlunda boende som passar par och singlar i alla åldrar och även barnfamiljen som gillar att bo i stan. Här finns närheten till den lummiga och vackra Rörsjöparken med fina lekplatser, trendiga caféer och restauranger. Ett litet stycke bort finns gågatan med små mysiga butiker och ett myllrande folkliv. Du tar dig enkelt till fots och med cykel till det mesta som gör livet gott att leva. Förutom lägenheter finns det ett LSS-boende, en förskola och en större lokal mot Drottninggatan i fastigheten. Innergården nyttjas av förskolan under dagtid, du som boende kan nyttja gården kvällstid. Entré/Hall Innanför lägenhetsdörren ligger mörkgrå klinker på golv som sedan övergår i ekparkett. Vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen, se pdf. Badrum Svart klinker på golv och vitt kakel på vägg. Handfat, handdukstork, wc och dusch med duschdörrar. Lägenheten har tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva i laminat och överskåp. Kök/vardagsrum Ekparkett på golv och vitmålade väggar. VITVAROR: Spis/ugn med keramikhäll, spiskåpa, vit kyl och frys, diskmaskin och förberett för mikrovågsugn. KÖKSINREDNING: Marbodal Aspekt Vit (vita släta skåpluckor). Marbodal handtag (Solo rostfri). Bänkskiva av laminat och stänkskydd av blankt vitt kakel. Sovrum Ekparkett och vitmålade väggar. Förvaring genom skjutdörrsgarderob, framgår av planritning, se pdf. Övrigt CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING Finns både på gården och i källaren. FÖRRÅD Finns i källaren. INTERNET/TV/TELEFONI MKB Net (Bredband) och Connect-TV (kabel-TV) och uttag i varje rum. VARMVATTEN/KÄLLSORTERING I vårt bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. I fastigheten finns miljörum för källsortering där du kan sortera allt utom farligt avfall, elektronikskrot, batterier och glödlampor. BALKONG/TERRASS/UTEPLATS Ja, uteplats SERVICE Närområdet kring Sofia erbjuder allt av god samhällsservice och ett stort utbud av små butiker, stora matvarukedjor och olika träningsanläggningar. Med cykel och buss tar du dig snabbt och enkelt till andra delar av staden.

 • 1:a Edward Lindahlsgatan 19D, Fågelbacken (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 28 kvm
  • Våning: 3 av 5
  • Hyra: 4068 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Fågelbacken är ett centralt område beläget mellan Kronoborg och Rönneholm. Härifrån har ni nära till både Pildammsparken och Slottsparken med fina promenadstigar och motionsspår. Här bor du granne med Kronprinsen och nära gågatan, men ändå i relativt lugna kvarter. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Nej Kök/ kokvrå Utrustning: Färg på köksinredning: Kyl/frys, spis med keramikhäll samt fläkt Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Nej Rum Färg väggar: Vit Golv: Laminat Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Helkaklat Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: 21 tv kanaler, värme samt varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Emblas gränd 3, Hyllievång (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 84 kvm
  • Våning: 2 av 8
  • Hyra: 11757 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Bo nära grönska, shopping, nöjen och världens alla hörn! Hyllie växer på alla håll och börjar bli Malmös framsida och ansikte ut mot resten av världen. Här finns shopping, nöjen, grönområden och du tar dig snabbt och enkelt till andra platser. Det perfekta boendet för dig som är mycket i farten och inte beroende av egen bil. Som alternativ till egen bil erbjuder vi medlemskap i bilpool i 10 år. Hemvistet består i dagsläget av en huskropp som omsluter en mysig, grönskande innergård, och på en del av huset kommer det även finnas en gemensam grönskande takterrass. Hemvistet är en byggarbetsplats och nästa och sista inflyttning sker vecka 26. Oljud, buller m.m. kan förekomma fram till dess. Entré/Hall Innanför lägenhetsdörren ligger grå klinker på golv som sedan övergår i ekparkett. Vitmålade väggar. Platsbyggd hatthylla och platsbyggd förvaringsgarderob. Badrum Grå klinker på golvet och vita helkaklade väggar. Handfat med spegelskåp ovanför, handdukstork, wc och dusch med duschdörrar. Kök Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Köksinredningen är från Marbodal, Arkitekt Plus Kritvit (vita släta skåpluckor) med Marbodal handtag (Zenith rostfri). Bänkskiva av laminat och stänkskydd av vitt kakel. Spishäll, ugn med varmluft, spiskåpa, rostfri kyl och frys, diskmaskin och lös mikrovågsugn. Balkong: Tillgång från köket. Sovrum 1 Ekparkett och vitmålade väggar. Platsbyggd skjutdörrsgarderob. Sovrum 2 Ekparkett och vitmålade väggar. Platsbyggd städskåp. Vardagsrum Ekparkett och vitmålade väggar. Övrigt CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING Kommer att finnas på gården och inomhus på entréplan efter vecka 26. Cykelställ utomhus finns i dagsläget. PARKERING/BILPOOL Parkering finns i området. Medlemskap i bilpool genom Sunfleet ingår i 10 år. FÖRRÅD Finns i lägenheten. Inga externa förråd. INTERNET/TV/TELEFONI Kabel-TV via Connect-TV och internet via MKB Net. VARMVATTEN/KÄLLSORTERING I detta bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattnet för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. I fastigheten finns miljörum för källsortering av restavfall, matavfall, glas, metall, plast, tidningar m.m. BALKONG/TERRASS/UTEPLATS Lägenheten har balkong. Gemensam takterrass finns på översta våningen. SERVICE Vårt bostadskvarter ligger nära köpcentrat Emporia med mer än 200 butiker, restauranger och caféer. Det finns, systembolag, apotek och matbutiker. Vid stationstorget ligger en hållplats för Citytunneln och här stannar också både stadsbussar och regionbussar. Inom området finns parkeringshus och flera utomhusparkeringar. Det finns sportanläggningar och det är nära till Bellevuestadion och nya Hylliebadet. Söder om Hyllie allé finns Hyllievångskolan med förskola och grundskola från årskurs 1 till 6.

 • 1:a Eriksfältsgatan 67B, Nydala (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 30 kvm
  • Våning: 2 av 5
  • Hyra: 3810 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Nydala i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Nydala finns fina lekplatser, torghandel, apotek, café och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Området Nydala håller för tillfället på att genomgå en större stambytesrenovering som kommer medföra en hyreshöjning på 600-1000kr. När stambytet på Eriksfältsgatan 67B ska påbörjas är ännu inte bestämt. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Ljus plastmatta med parkettimitation Förvaringsmöjligheter: Garderob och klädkammare Kokvrå Utrustning: Kyl/frys, ny spis och kolfilterfläkt installeras i samband med inflytt Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta med parkettimitation Plats för matbord: Nej Rum Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Badrum Utrustning: Fristående badkar, WC, tvättställ, badrumsskåp Väggar: Halvkaklat vitt Golv: Grått stengolv Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Finns I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Eriksfältsgatan 73E, Nydala (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 70 kvm
  • Våning: 4 av 8
  • Hyra: 6970 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Nydala i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Nydala finns fina lekplatser, torghandel, apotek, kafe och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Nydala består huvudsakligen av höga och låga 1960-talshus byggda kring ett större grönområde. Vid torget står ett trettonvåningshus som tidsenligt bryter mot linjen. Huset är ett av våra 55Plus-boenden. Nydalaparken gjordes om år 2000 för att rymma amfiteater, boulebana, lekplatser, bollplan och äng. Flera grundskolor finns i området. Badmintonhallen Aura och Gullviksborgs IP ligger i närheten medan Lindängsbadet finns på bekvämt cykelavstånd. Här finns också goda parkeringsmöjligheter. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Ljus plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Keramikhäll spis Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Ljus plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Parkett Golv: Vitt Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Halvkaklad vitt Golv: Ljus klinker Övrigt Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. 2019-07-01 är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Eriksfältsgatan 77A, Nydala (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 57 kvm
  • Våning: 3 av 5
  • Hyra: 5764 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2019
  • Typ: Lägenhet

  Nydala i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Nydala finns fina lekplatser, torghandel, apotek, kafe och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Nydala består huvudsakligen av höga och låga 1960-talshus byggda kring ett större grönområde. Vid torget står ett trettonvåningshus som tidsenligt bryter mot linjen. Huset är ett av våra 55Plus-boenden. Nydalaparken gjordes om år 2000 för att rymma amfiteater, boulebana, lekplatser, bollplan och äng. Flera grundskolor finns i området. Badmintonhallen Aura och Gullviksborgs IP ligger i närheten medan Lindängsbadet finns på bekvämt cykelavstånd. Här finns också goda parkeringsmöjligheter. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Ljus plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Keramikhäll spis Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Ljus plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Halvkaklad vitt Golv: Svart/ vitt klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. 2019-07-01 är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: