Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
22 lägenheter

Om lägenheterna

 • 1:a Adjunktsgatan 4A, Nydala (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 39 kvm
  • Våning: 2 av 8
  • Hyra: 4825 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 februari 2019
  • Typ: Lägenhet

  Nydala i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Nydala finns fina lekplatser, torghandel, apotek, café och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Området Nydala håller för tillfället på att genomgå en större stambytesrenovering som kommer medföra en hyreshöjning på 600-1000kr. När Adjunktsgatan 4A ska påbörjas är inte bestämt ännu. Stor rymlig lägenhet med påverkningsmöjlighet gällande målning efter att man flyttat in. Lägenheten har också egen inhägnad uteplats. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta med parkettimitation Förvaringsmöjligheter: Ja Kök/ kokvrå Utrustning: Kyl med frysfack, spis Färg på köksinredning: Grå Färg väggar: Ljusgrå Golv: Plastmatta parkettimitation Plats för matbord: Ja Rum Färg väggar: Ljusgrå med fondtapet Golv: Parkett Badrum Utrustning: Badrumsskåp, wc, tvättställ, dusch, badkar Väggar: Golv: Övrigt Säkerhetsdörr: Förråd: I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Augustenborgsgatan 19B, Augustenborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 40 kvm
  • Våning: 1 av 7
  • Hyra: 5371 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2019
  • Typ: Lägenhet

  Lägenheten ligger i Ekostaden Augustenborg, ett av Malmös mest miljöprofilerade områden. Här njuter du av blommande bostadsgårdar, gröna tak och dammar med porlande vatten. Här pågår ständigt spännande miljöprojekt som du gärna får ta del av. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit struktur tapet Golv: Ljus plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Kök/ kokvrå Utrustning: Spis, fläkt, Kyl/frys Färg på köksinredning:Vit Färg väggar: Vit tapet Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Rum Färg väggar: Vitstruktur tapet Golv: Parkett Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Helkaklat Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna fastighet har individuell varmvattenmätning, vilket innebär att varmvattnet debiteras separat. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Dalaplan 5D, Flensburg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 45 kvm
  • Våning: 4 av 6
  • Hyra: 6103 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2019
  • Typ: Lägenhet

  Flensburg är ett litet och trevligt bostadsområde i centrala Malmö. I Flensburg bor du praktiskt och trivsamt i närheten av centrum och har nära till en mängd bekvämligheter på gångavstånd. Ett hus ligger vid Dalaplan och härifrån är det gångavstånd till mycket i innerstaden, området ligger granne med den vackra Pildammsparken. Lika nära är det till Södervärns busstation, Triangelns station, köpcentrumet Mobilia, universitetssjukhuset MAS och tandvårdshögskolan. Huset består av fyra till sex våningar, i några trappuppgångar finns hiss. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit väv Golv: Stengolv/Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Kök Utrustning: Spis, spisfläkt, Kyl/frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vit väv Golv: Beige plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit väv Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vit väv Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Badrum Utrustning: Väggar: Vit kakel Golv: Beige klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Nej Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 1 Februari

 • 1:a Holma torg 2B, Holma (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 36 kvm
  • Våning: 6 av 7
  • Hyra: 5671 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2019
  • Typ: Lägenhet

  På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankans odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här har MKB byggt 40 hyresrätter som blev klara 2016. Interiör: Lägenheterna har genomgående vita väggar och materialval som kompletteras med mörkt klinkergolv i hall och badrum och mattlackad ekparkett i övriga rum. Köken är utrustade med golvstående spis med induktionshäll och ovanför bänkskivan sitter vitt kakel. Innerdörrar till sovrum och badrum har överljus i integrerad karm. Fönsterbänkar i grå/grön kalksten. Vitmålad golvsockel. Hall Mörkgrå klinkergolv i entréhall. Vit golvsockel och vitmålade väggar. Förvaringsmöjligheter i vita garderober. Badrum Snyggt, stilrent badrum med svart matt klinker på golv. Vitt blankt kakel vid handfat och bänkskiva, övrig yta har vitt matt kakel. Stor infälld spegel ovanför handfat och wc med två spotlightarmaturer i tak ovan spegel. Duschhörna i klarglas, handdukstork (el) i aluminium med timer. Förvaringsmöjligheter finns i en klädkammare som även räknas som förråd. Kök Köksinredning från Ballingslöv med vita släta luckor och draglåda under vask inklusive källsorteringsutrustning. Delad kyl/frys, spis med keramisk häll och spisfläkt. Vitt kakel ovanför bänkskiva. Samtliga vitvaror är vita. Vardagsrum Vardagsrummet har golv i ekparkett och vitmålade väggar. Förvaringsmöjligheter i vita garderober. Övrigt: MODERN TVÄTTSTUGA Här kan du tvätta stortvätten på två timmar. I maskinerna doseras automatiskt ett miljövänligt och allergitestat tvättmedel. PARKERING Holma är bilfritt men erbjuder flera parkeringsdäck och p-platser för boende och tillfälliga besökare. BREDBAND/TV/TELEFON Fastigheten har fiber från MKB Net. Du har möjlighet att välja bland åtta olika bredbandsleverantörer och möjlighet finns till IP-telefoni. En obligatorisk avgift om 95 kr som är inkluderad i hyran avser Connect TV Digital tv 21 kanaler. PORTTELEFON finns i lägenheten. I hyran ingår kabel-tv, värme och kallvatten. Varmvatten mäts och debiteras separat.

 • 2:a Hårds väg 66, Örtagården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 37 kvm
  • Våning: 1 av 8
  • Hyra: 4872 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 mars 2019
  • Typ: Seniorboende

  Hej och välkommen på visning för dig som är över 55 år och utan hemmavarande barn. Inflyttning 16/3. Lägenhet på bottenplan. MKB arbetar med ett aktivitetsprogram, ”MKB efter jobbet”, där det varje termin finns många aktiviteter att delta i för att hitta nya bekantskaper och även för att bekanta dig med staden. Örtagård har vuxit fram som en blomstrande och vital del av Rosengård. Här finns höga hus med strålande utsikt från de översta våningarna och lägre fastigheter mot gröna gårdar. Innergårdarna är överlag stora och gräsbevuxna. Området är helt bilfritt, vilket gör det mycket barnvänligt. Lekplatserna och det stora Rosengårdsfältet ger utmärkta möjligheter till ett rikt uteliv. För den som vill engagera sig i föreningslivet finns många valmöjligheter för unga som gamla. Fritidsgård, ungdomens hus, barnverksamhet är några exempel. Den fina vattenlekplatsen uppskattas av barnen. I området finns sportanläggningar, som friluftsbad, idrottsplats, tennisbanor, boulebana, och ishall. Bussförbindelserna mellan Örtagården och resten av Malmö är goda. Det finns flera utmärkta cykelbanor till och från centrum och genom hela Rosengård. Med bil är det nära till Inre Ringvägen och Amiralsgatan. Tänk på din uppsägningstid om du har ett annat lägenhetsavtal. Varmvatten ingår inte i hyran, utan debiteras varje månad utifrån individuell mätning/förbrukning. Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. Lägenheten Hall Färg väggar: Vita Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderob finns Kök Utrustning: Kyl/frys, spishäll Färg på köksinredning: Vita Färg väggar: Vita Golv: Parkett Plats för matbord: Nej Vardagsrum Färg väggar: Vita Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vita Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober finns Badrum Utrustning: Dusch, badrumsspegel, tvättställ, WC-stol Väggar: Helkaklat Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 4:a Köpenhamnsvägen 93B, Fridhem (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 122 kvm
  • Våning: 4 av 7
  • Hyra: 16671 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 januari 2019
  • Typ: Lägenhet

  Våra exklusiva bostäder på Potatisåkern har enligt många Malmöbor stans bästa läge. Potatisåkerns bågformade huskroppar och friliggande stadsvillor fungerar som en länk mellan havet och den bakomliggande staden. Husen har lånat drag från de sekelgamla patriciervillorna i omgivningarna. Området uppfördes i två etapper där den första stod klar 1996 och den andra år 2001. Namnet kommer av att man under andra världskriget odlade potatis på platsen. Lägenheterna är moderna, välplanerade och gediget byggda i vackra material med stort Genomgående massiva trägolv och bra materialval är något som kännetecknar lägenheterna. De flesta av lägenheterna är utrustade med balkong eller loggia. Bastu, reservtvättstuga, övernattningslägenhet, mangelrum, gemensamhetslokal och cykel förråd är några av bekvämligheterna som hyresgästerna får ta del av. Många av lägenheterna har utsikt över Öresundsbron, andra mot villaområden Gårdarna mellan husen är dekorerade med skulpturer, fontäner och stenbelagda gångar. Det finns även en boulebana på området Lägenhet Hall Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderob mes spegel dörrar. Kök Utrustning: Ugn med spis häl, fläkt, Micro, hel kyl och frys samt diskmaskin. Färg på köksinredning: Brun (Körsbär) Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Ljusblå Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 3 Färg väggar: Ljusblå Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober med spegeldörrar. Badrum Utrustning: Badkar samt handukstork. Väggar: Kakel Golv: Klinker Duschrum Väggar: Kakel Golv: Klinker Utrustning: Dusch samt handukstork. Grovkök Utrustning: Tvättmaskin samt torktumlare Väggar: Halvkaklat Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Lantmannagatan 60A, Augustenborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 40 kvm
  • Våning: 3 av 3
  • Hyra: 5079 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 februari 2019
  • Typ: Lägenhet

  Lägenheten ligger i Ekostaden Augustenborg, ett av Malmös mest miljöprofilerade områden. Här njuter du av blommande bostadsgårdar, gröna tak och dammar med porlande vatten. Här pågår ständigt spännande miljöprojekt som du gärna får ta del av. OBS: I fastigheten finns ingen hiss! Inflyttning redan 1/2 vilket kan innebära dubbla hyror för dig som har uppsägningstid på din nuvarande lägenhet. Hall Färg väggar: vitt målade Golv: plastmatta Förvaringsmöjligheter: hatthylla Kök Utrustning: spis med keramik häll, kyl/frys samt kolfilterfläkt. Färg på köksinredning: vita köksluckor, bänkskiva i grå laminat, stänkskydd är vitt kakel Färg väggar: vitt målade Golv: plastmatta Plats för matbord: Ja, plats för ett mindre matbord Vardagsrum Färg väggar: vitt målade Golv: parkett Badrum Utrustning: handukstork. Väggar: kakel Golv: klinker Övrigt Denna fastighet har individuell varmvattenmätning, vilket innebär att varmvattnet debiteras separat. I hyran ingår: Kabel TV, värme Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja Takhöjden i lägenheten är ca 2,6 m. Inflyttning: Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Lundavägen 8, Östervärn (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 69 kvm
  • Våning: 2 av 8
  • Hyra: 8604 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 januari 2019
  • Typ: Lägenhet

  På Värnhem bor du centralt och bra, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne och världen. Kök Utrustning: Spiskåpa och spis med keramikhäll, kyl/frys, diskmaskin Färg på köksinredning: Vita luckor med vitt kakel Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Hall Färg väggar: Vitt Golv: Parkett/klinkers Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: parkett Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: parkett Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Badrum Färg väggar: Vitt, helkaklat Golv: Gråa klinkers Utrustning: Dusch, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork OBS! Nytt avtal kommer tecknas from 2019-01-16 Publicerad hyra enligt 2018 årsnivå. I detta hus har vi individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet.

 • 2:a Lönnebergagatan 1A, Östra Skrävlinge (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 64 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 8403 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2019
  • Typ: Lägenhet

  I Östra Skrävlinge byggs bostadsområdet Gyllins Trädgård som är ett nytt bostadsområde i Husie, beläget mellan Sallerupsvägen i norr och Klågerupsvägen i söder. Här har MKB byggt 87 st. hyreslägenheter. Marken har tidigare använts som trädgårdsmästeri. Huvuddelen av området används redan idag som strövområde och mitt i området finns en 25 hektar stor naturpark under utveckling. Lägenhet Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Klinker/parkett Förvaringsmöjligheter: 1 st. garderob, klädkammare Kök Utrustning: Kyl/frys, spis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin Färg på köksinredning: Vita luckor Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: 4 st. garderober Badrum Utrustning: Duschvägg, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: På gården I hyran ingår: Kabel-TV, värme El ingår ej I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. OBS! Hyran gäller för 2018. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 20190201

 • 2:a Norra Grängesbergsgatan 35A, Augustenborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 76 kvm
  • Våning: 6 av 7
  • Hyra: 7513 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2019
  • Typ: Lägenhet

  Lägenheten ligger i Ekostaden Augustenborg, ett av Malmös mest miljöprofilerade områden. Här njuter du av blommande bostadsgårdar, gröna tak och dammar med porlande vatten. Här pågår ständigt spännande miljöprojekt som du gärna får ta del av. Ekostaden Augustenborg har en lång historia av omfattande satsningar för ett mer socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart bostadsområde. Här finns ett unikt öppet dagvattensystem, gröna tak, miljöhus och gröna utemiljöer. Härifrån har ni goda bussförbindelser in till centrum. I området hittar ni butiker, torghandel, skolor och förskolor. I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderob Kök Utrustning: Hällspis, Kyl/Frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Sovrum Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderob Badrum Utrustning: Dusch, tvättställ, WC stol Väggar: Helkaklad Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: