Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
59 lägenheter

Om lägenheterna

 • 4:a Adjunktsgatan 4A, Nydala (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 92 kvm
  • Våning: 7 av 8
  • Hyra: 8939 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  Nydala i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Nydala finns fina lekplatser, torghandel, apotek, café och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Området Nydala håller för tillfället på att genomgå en större stambytesrenovering som kommer medföra en hyreshöjning på 600-1000kr. När detta stambyte ska utföras för Adjunktsgatan 4A är ännu inte bestämt. Lägenhet Hall Färg väggar: Vitt Golv: Vinyl med ekimitation Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Spis med keramik, kolfilterfläkt, kyl/frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Vinyl med ekimitation Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Sovrum 3 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Badkar, tvättställ, badrumsskåp, wc Väggar: Halvkaklat vitt Golv: Klinker Gäst Wc Väggar: Vitt Golv: Klinker Utrustning: Spegel, wc, tvättställ Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Augustenborgsgatan 15D, Augustenborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 56 kvm
  • Våning: 5 av 7
  • Hyra: 6850 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  En ljus tvåa belägen på femte våning i huset med balkong i västerläge. Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golvet. Lägenheten kommer att renoveras före inflyttning, målning i samtliga utrymme, ny parkettgolv i sovrummet samt byte av samtlig innerdörrar. OBS!!!! Visningen sker under renoveringsperioden, så lägenheten är INTE färdigställd vid visningstillfället. Lägenheten ligger i Ekostaden Augustenborg, ett av Malmös mest miljöprofilerade områden. Här njuter du av blommande bostadsgårdar, gröna tak och dammar med porlande vatten. Här pågår ständigt spännande miljöprojekt som du gärna får ta del av. Här kan du se en kort film om Ekostaden Augustenborg: https://youtu.be/zC85zq6gzH0 Viktig information om visningen På grund av det aktuella coronaviruset ber vi dig avstå visningen om du varit i ett riskområde eller känner dig sjuk. Detta är både för din, nuvarande hyresgäst och de andra sökandes trygghet. Om du avstår visningen av denna anledning måste du ändå tacka ja till visningen och meddela oss detta på edin.altumbabic@mkbfastighet.se innan visningen startar. Det går även bra att skicka ett ombud som tittar på lägenheten åt dig istället. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålad Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderob Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, Kyl/Frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitmålad Golv: Parkettgolv Sovrum Färg väggar: Vitmålad Golv: Parkettgolv Förvaringsmöjligheter: Garderob Badrum Utrustning: Badkar, Tvättställ, Badrumsskåp, WC stol Väggar: Helkaklade Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Censorsgatan 5A, Gullviksborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 82 kvm
  • Våning: 5 av 8
  • Hyra: 7667 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2020
  • Typ: Lägenhet

  Målning och golvbyte kommer ske i lägenheten innan inflyttning. Gullviksborg byggdes i mitten av 1960 talet och är ett av våra sydligaste områden, beläget i närheten av Hermodsdal och Nydala. Gullviksborg är ett prydligt område med egen park och närhet till butiker och skolor. De trevliga lägenheterna från 1960-talet är ljusa och väl-planerade. Den mycket lummiga och trivsamma parken har flera lekplatser, skyddade sittplatser och gott om gröna ytor. Efter en ingående renovering på 1980-talet har flera lägenheter utrustats med inglasade balkonger. Gårdarna och den gröna Gullviksparken har fått rikligt med vackra planteringar, träd och buskar som skapar en god utomhusmiljö. Här finns slingrande gångstigar och välplanerade cykelbanor. Lägenheterna har fått bra planlösningar som är populära bland barnfamiljer. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Ljusgrå plastmatta Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, kolfilterfläkt, kyl/frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Ljusgrå plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Halvkaklat vitt Golv: Ljusgrå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Cronquists gata 10, Flensburg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 30 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 5187 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Studentbostad

  En fin studentlägenhet på Sommarstaden är ledig! Med helkaklat badrum, välplanerad köksavdelning och en öppenplanlösning, de flesta lägenheterna har en bardisk som delar av rummet en aning. Lägenheterna har även en takhöjd på tre meter med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Sommarstaden består av 145 lägenheter med hög standard. Tvättstuga finns till varje våningsplan. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. Värme, vatten, el samt förråd ingår i hyran. Sommarstaden ligger lugnt beläget i området med närhet till köpcentrummet Mobilia och 15 min cykelväg till Malmö Universitet. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student Faciliteter: Studierum med wifi, Moderna tvättstugor med elektronisk tidsbokning, Cykelverkstad, Fitnessrum, Biljardrum, Sällskapsrum, Pingisrum, bytesrum och odlingsrum/snickarrum. Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. På grund av det aktuella coronaviruset uppmanar vi dig inte gå på visning utan att fråga efter bilder på lägenheten istället för att besöka den. Vi har informerat nuvarande kund att denne bestämmer ifall den vill ha visning eller inte. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den. Om du varit i ett riskområde eller känner något symtom till sjukdom ber vi dig avstå från visning. Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 9/4, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 9/4 klockan 12.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten. Du kan ladda upp dina intyg på din boplats syd profil redan nu. Det vi vill se från er är ett registreringsintyg och ett resultatintyg allt detta hittar ni på Ladok. Läser du vid KY/YH så är det studieintyg som krävs från utbildningsansvarig. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten

 • 1:a Cronquists gata 10, Flensburg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 30 kvm
  • Våning: 2 av 4
  • Hyra: 5248 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Studentbostad

  En fin studentlägenhet på Sommarstaden är ledig! Med helkaklat badrum, välplanerad köksavdelning och en öppenplanlösning, de flesta lägenheterna har en bardisk som delar av rummet en aning. Lägenheterna har även en takhöjd på tre meter med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Sommarstaden består av 145 lägenheter med hög standard. Tvättstuga finns till varje våningsplan. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. Värme, vatten, el samt förråd ingår i hyran. Sommarstaden ligger lugnt beläget i området med närhet till köpcentrummet Mobilia och 15 min cykelväg till Malmö Universitet. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student Faciliteter: Studierum med wifi, Moderna tvättstugor med elektronisk tidsbokning, Cykelverkstad, Fitnessrum, Biljardrum, Sällskapsrum, Pingisrum, bytesrum och odlingsrum/snickarrum. Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. På grund av det aktuella coronaviruset rekommenderar vi dig att fråga efter bilder på lägenheten istället för att besöka den. Det är vår nuvarande kund som bestämmer ifall du kan komma på visning eller inte. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den. Om du varit i ett riskområde eller känner något symtom till sjukdom ber vi dig avstå från visning. Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 14/4, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 13/4 klockan 23.30 du måste tackat ja eller nej till lägenheten. Du kan ladda upp dina intyg på din boplats syd profil redan nu. Det vi vill se från er är ett registreringsintyg och ett resultatintyg allt detta hittar ni på Ladok. Läser du vid KY/YH så är det studieintyg som krävs från utbildningsansvarig. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten

 • 4:a Erik Dahlbergsgatan 18B, Hästhagen (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 108 kvm
  • Våning: 2 av 5
  • Hyra: 11862 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Runt det vackra Davidshallstorg med sina välbevarade fastigheter, butiker och restauranger, finns våra mycket centralt belägna lägenheter från början av förra sekelskiftet. Fastigheterna är smakfullt renoverade så att den ursprungliga känslan inte gått förlorad. Samtliga lägenheter är unika. Här bor du bekvämt med innerstadens alla bekvämligheter, som biograf, shopping och kaféer, i närheten Badrum och kök är nyrenoverat samt alla väggar nymålade. Lägenhet Hall Färg väggar: Ljusgrå Golv: fiskbensparkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kök Utrustning: spis m. induktionshäll & varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl och frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Ljusgrå Golv: Brädgolv Plats för matbord: Nej ev litet Vardagsrum Färg väggar: Ljusgrå Golv: Fiskbensparkett Sovrum 1 Färg väggar: Ljusgrå Golv: Fiskbensparkett Sovrum 2 Färg väggar: Ljusgrå Golv: Brädgolv Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Balkong: Fransk balkong Sovrum 3 Färg väggar: Ljusgrå Golv: Brädgolv Badrum Utrustning: Dusch, tvättmaskin & torktumlare Väggar: Helkaklat vitt Golv: Grå klinkers Gäst wc Väggar: Helkaklat vitt Golv: Grå klinkers Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Finns I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Flaggskeppsgatan 16, Västra Hamnen (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 86 kvm
  • Våning: 4 av 6
  • Hyra: 11909 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juli 2020
  • Typ: Lägenhet

  Lägenheten håller en god standard med ekparkett i vardagsrum/kök och sovrum samt klinkergolv i hallen. Väggarna är vitmålade. Badrum har dusch och är helkaklat, med vit kakel och grå klinker. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrum. Från vardagsrum når man balkongen som ligger i söderläge med utsikt mot park och Turning Torso. Trivsamt boende i lugn miljö. I området finns skolor och dagis. Garage finns att hyra i fastigheten och förråd finns inuti lägenheten. Lägenheten Hall Färg väggar: Vita Golv: Grå klinker samt parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kök Utrustning: Kyl och frys, spis med keramikhäll samt diskmaskin Färg på köksinredning: Ljus ek Färg väggar: Vita Golv: Parkett Plats för matbord: Nej Vardagsrum Färg väggar: Vita Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vita Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Sovrum 2 Färg väggar: Vita Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderob Badrum Utrustning: Dusch, tvättmaskin och torktumlare Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt: Säkerhetsdörr: Ja Övernattningslägenhet finns att hyra i BO01 mot avgift på 400 kr/natt. I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet. Bredband/TV/Telefon I huset finns MKB-Net där du har möjlighet att välja bland åtta olika leverantörer. Vad det gäller TV ingår ett mindre utbud av kanaler, vill man ha fler får man kontakta Connect-tv som har fem olika leverantörer med olika paketlösningar. Det är bredbandstelefoni i huset.

 • 3:a Fredsgatan 29, Östervärn (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 69 kvm
  • Våning: 2 av 8
  • Hyra: 8949 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 september 2020
  • Typ: Lägenhet

  På Värnhem bor du centralt och bra, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne och världen. Hall Färg väggar: vit Golv: klinker/parkett Förvaringsmöjligheter: ja Kök Utrustning: spis m. keramik häll, spiskåpa, kyl och frys, diskmaskin Färg på köksinredning: vita luckor, grå bänkskiva Färg väggar: vit Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vit Golv: parkett Sovrum 1 Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja Sovrum 2 Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja Badrum Utrustning: dusch, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare Väggar: kakel Golv: klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: på vinden I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet. OBS! Med anledning av Coronasmittan, finns det risk att personlig visning uteblir. Om så blir fallet kommer du alltså inte att kunna titta på lägenheten innan du skriver på kontraktet. Istället försöker vi ge dig information på annat sätt, med hjälp av planritningen och oftast även interiöra foton eller film för att du ska kunna skapa dig en uppfattning av lägenheten. Observera att om du tackar ja, så vill du ha lägenheten och ditt svar är bindande. Om du har tackat ja och hoppar av, får du en varning.

 • 1:a Gymnasistgatan 6B, Gullviksborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 43 kvm
  • Våning: 1 av 8
  • Hyra: 4278 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  Gullviksborg byggdes i mitten av 1960 talet och är ett av våra sydligaste områden, beläget i närheten av Hermodsdal och Nydala. Gullviksborg är ett prydligt område med egen park och närhet till butiker och skolor. De trevliga lägenheterna från 1960-talet är ljusa och väl-planerade. Den mycket lummiga och trivsamma parken har flera lekplatser, skyddade sittplatser och gott om gröna ytor. Efter en ingående renovering på 1980-talet har flera lägenheter utrustats med inglasade balkonger. Gårdarna och den gröna Gullviksparken har fått rikligt med vackra planteringar, träd och buskar som skapar en god utomhusmiljö. Här finns slingrande gångstigar och välplanerade cykelbanor. Lägenheterna har fått bra planlösningar som är populära bland barnfamiljer. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Ljus plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja Kök/ kokvrå Utrustning: Spis med keramikhäll, kyl/frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Ljus plastmatta Plats för matbord: Ja Rum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Badrum Utrustning: Duschkabin Väggar: Halvkaklat vitt Golv: Ljus klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Tillval Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Hallingsgatan 3D, Lorensborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 54 kvm
  • Våning: 7 av 9
  • Hyra: 6527 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 juli 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Nu finns denna lediga 2:a på Lorensborg. Innan inflyttning kommer vi att renovera badrummet som blir helkaklat med duschhörna (duschdraperi). Även omtapetserat i alla rum samt byte av spis och kyl/frys. Observera att visningen sker innan detta är påbörjat. Granne med Pildammsparken och Stadion ligger Lorensborg, ett arkitektoniskt intressant område i centrala Malmö. Våra hus erbjuder en bredd av boendemöjligheter – från fantastisk utsikt på sextonde våningen till lägenheter närmare marken i fyravåningshusen. Stadionområdet och Pildammsparken inbjuder till promenader och uteliv. Samtidigt är såväl servicenivå som kommunikationer till resten av stan mycket goda. Fastigheterna har renoverats i omgångar, i olika hög grad. Finns i området - Grönområde - Matbutik - Bensinmack - Restaurang och café - Miljöhus - Skola 1-6 - Förskola - Idrottsplats - Ishall - Boulebana - Lekplats - Busshållplats - Torg - Gym - Frisör Lägenheten Hall Färg väggar: Ljus tapet Golv: Laminat Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Spis med glashäll, kyl/frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: - Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kaklade Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Varmvatten debiteras efter förbrukning Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: