Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
82 lägenheter

Om lägenheterna

 • 2:a Augustenborgsgatan 9A, Augustenborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 56 kvm
  • Våning: 1 av 7
  • Hyra: 6754 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet om 56 kvm med inglasad balkong i västerläge belägen på första våningen en halvtrappa upp i ett sjuvåningshus. Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golvet. Lägenheten kommer att renoveras före inflyttning, samtliga golv i lägenheten bytas ut och hela lägenheten kommer att ommålas. Lägenheten visas dock i befintligt skick. Lägenheten ligger i Ekostaden Augustenborg, ett av Malmös mest miljöprofilerade områden. Här njuter du av blommande bostadsgårdar, gröna tak och dammar med porlande vatten. Här pågår ständigt spännande miljöprojekt som du gärna får ta del av. Här kan du se en kort film om Ekostaden Augustenborg: https://youtu.be/zC85zq6gzH0 OBS! Nämnd hyra är för 2019. Hyresförhandling för 2020 pågår. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderob Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, Fläkt med kryddskåp, Kyl/Frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkettgolv Sovrum Färg väggar: Vit Golv: Parkettgolv Förvaringsmöjligheter: Garderob Badrum Utrustning: Dusch, Tvättställ, WC stol Väggar: Helkaklade Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Betonggatan 2, Gamla Limhamn (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 77 kvm
  • Våning: 1 av 5
  • Hyra: 11439 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  SLURINGEN Drömläge nära havet och service i Limhamns centrum! Med sin småstadskänsla, sitt lugn, gemenskapen mellan invånarna och närheten till havet, är Limhamn ett av Malmös mest eftertraktade områden. Här bor ni med ett stenkast till stranden, grönområden och lokala restauranger. De 128 lägenheterna i kvarteret Sluringen är fördelade på 1-4 rum och kök. Entré/Hall Innanför lägenhetsdörren ligger grått klinker på golv som sedan övergår i ekparkett. Vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen, se pdf. Hatthylla finns i alla lägenheter. Badrum Mattsvart klinker på golv och vitt kakel på vägg. Handfat, handdukstork, wc och dusch med duschdörrar. Tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i laminat och överskåp. Tvättpelare i de mindre lägenheterna, se planritning. Kök/vardagsrum Ekparkett på golv och vitmålade väggar. VITVAROR: Spis/ugn med induktionshäll, spiskåpa, vit hel kyl och frys, diskmaskin och förberett för mikrovågsugn. KÖKSINREDNING: Marbodal Aspekt Vit (vita släta skåpluckor). Marbodal handtag (Tråd rostfri). Bänkskiva och stänkskydd av grå laminat med nedsänkt diskho. Utgång till uteplats i väster. Sovrum 1 Ekparkett och vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen. Sovrum 2 Ekparkett och vitmålade väggar. Övrigt: CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING Finns både på gården och i källaren. PARKERING/ /BILPOOL 47 platser i garage samt 46 garageplatser i nya Multihuset. I anslutning till projektet finns även tillgång till temporära uteplatser. Medlemskap i bilpool ingår i 5 år. FÖRRÅD Finns i källaren INTERNET/TV/TELEFONI MKB Net (Bredband) och Connect-TV (kabel-TV) och uttag i varje rum. VARMVATTEN/KÄLLSORTERING I vårt bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. På innergården finns två stycken fristående miljöhus för källsortering där du kan sortera allt utom farligt avfall, elektronikskrot, batterier och glödlampor. BALKONG/TERRASS/UTEPLATS Ja eller fransk balkong. GEMENSAMMA UTRYMMEN Utöver tvättmöjlighet i lägenheten finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare. SERVICE Limhamn erbjuder allt av god samhällsservice och ett stort utbud av både kommunala och privata förskolor och skolor. Här finns flera små butiker, stora matvarukedjor och olika träningsanläggningar. Med cykel och buss tar du dig snabbt och enkelt till andra delar av staden. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: I källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Hyresförhandling pågår med hyresgästföreningen och en hyreshöjning är att vänta från april månad. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Björneborgsgatan 2B, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 64 kvm
  • Våning: 4 av 4
  • Hyra: 6227 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad Två rumslägenheten belägen på fjärde våningen i ett fyravåningshus. Lägenheten är i bra skick och har bra planritning, men med snedtak. Läs nedan om mer detaljer Lägenheten Hall Färg väggar: Vit. Golv: Plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, en garderob. Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, fläkt och kyl/frys. Färg på köksinredning: vit. Färg väggar: vit. Golv: Ljus plastmatta. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Vit. Golv: Parkett. Sovrum Färg väggar: Vit. Golv: Ljus plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, en garderob. Badrum Utrustning: Badkar. Väggar: Vit kakel. Golv: Vit klinker. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja. Förråd: Ja. I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: 1. Individuell mätning och debitering av varmvatten. 2. Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Björneborgsgatan 2C, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 74 kvm
  • Våning: 1 av 0
  • Hyra: 7396 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad En välplanerad trerumslägenhet finns att söka nu med inflyttning till första maj, lägenheten är belägen för första våningen med några trappsteg från marken. Läs nedan för att få veta mer: Lägenheten Hall Färg väggar: Vit. Golv: Mörkgråa klinkerplattor samt parkett på den del. Förvaringsmöjligheter: Ja, en garderob. Kök Utrustning: Färg på köksinredning: Kyl/frys, fläkt och spis med keramikhäll. Färg väggar: Vit. Golv: Trä-imitation plastmatta. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Vit. Golv: Parkett. Sovrum 1 Färg väggar: Ljus rosa. Golv: Ljus plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, 6 garderober. Sovrum 2 Färg väggar: Ljus beige. Golv: Ljus plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Nej. Badrum Utrustning: Badkar. Väggar: Vit kakel. Golv: Ljusgrå klinker. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: 1. Individuell mätning och debitering av varmvatten. 2. Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Bodekullsgatan 52, Östra Sorgenfri (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 58 kvm
  • Våning: 4 av 4
  • Hyra: 6445 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet

  I Östra Sorgenfri bor du i ett lugnt och trivsamt område i Malmös östra del, tillräckligt nära innerstaden för att kallas centralt. Till exempel är det gångavstånd till Nobeltorget och Möllevången. De lutande husen från 1950-talet väckte stor uppmärksamhet när de byggdes. Men här finns även fint restaurerade 1930-talshus och nyare bostäder. Området präglas av en hög servicenivå – här finns flera små restauranger, affärer och skolor. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Kök Utrustning: Spis m. keramikhäll, kolfilterfläkt & kyl/frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar & handdukstork Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Denna fastighet har individuell varmvattenmätning, vilket innebär att varmvattnet debiteras separat. Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Carl Flormansgatan 6, Riseberga (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 82 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 10702 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet

  I kv. Draken har MKB byggt 80 hyreslägenheter. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, från vardagsrummet når man enkelt den uppvärmda loggian. Lägenheten är försedd med en säkerhetsdörr & för att underlätta vardagen finns det tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet. Det finns ingen gemensam tvättstuga i fastigheten. Lägenheterna är fördelade på fem hus med 16 lägenheter i varje. Husen är fem våningar höga, har tegelfasad och är ritade av Arkitektlaget i Helsingborg. Kv. Draken ligger alldeles intill Bulltoftas rekreationsområde som med sina 75 hektar erbjuder vacker natur och aktiviteter för den sportintresserade. Inte alltför långt från bostadsområdet växer det fram ett helt nytt handelsområde med ett varierande utbud av butiker, livsmedel, bank och restaurang. Cirka en km bort finns Toftanäs handelsområde. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Klinker Förvaringsmöjligheter: Ja, klädkammare & skjutdörrsgarderob Kök Utrustning: Diskmaskin, spis m. keramikhäll, spiskåpa & kyl/frys Färg på köksinredning: Ljus Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja, garderober Badrum Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare, handdukstork & duschhörna Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Denna fastighet har individuell varmvattenmätning, vilket innebär att varmvattnet debiteras separat. Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Censorsgatan 1A, Gullviksborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 84 kvm
  • Våning: 5 av 8
  • Hyra: 8098 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Nyrenoverad lägenhet på Gullviksborg! Gullviksborg byggdes i mitten av 1960 talet och är ett av våra sydligaste områden, beläget i närheten av Hermodsdal och Nydala. Gullviksborg är ett prydligt område med egen park och närhet till butiker och skolor. De trevliga lägenheterna från 1960-talet är ljusa och väl-planerade. Den mycket lummiga och trivsamma parken har flera lekplatser, skyddade sittplatser och gott om gröna ytor. Efter en ingående renovering på 1980-talet har flera lägenheter utrustats med inglasade balkonger. Gårdarna och den gröna Gullviksparken har fått rikligt med vackra planteringar, träd och buskar som skapar en god utomhusmiljö. Här finns slingrande gångstigar och välplanerade cykelbanor. Lägenheterna har fått bra planlösningar som är populära bland barnfamiljer. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, kyl/frys Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Helkaklat vitt Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Dammfrivägen 58A, Lorensborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 34 kvm
  • Våning: 4 av 4
  • Hyra: 4764 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Ledig 1:a på vindsvåning utan hiss. Lägenheten kommer att renoveras innan inflyttning den 1/4. Granne med Pildammsparken och Stadion ligger Lorensborg, ett arkitektoniskt intressant område i centrala Malmö. Våra hus erbjuder en bredd av boendemöjligheter – från fantastisk utsikt på sextonde våningen till lägenheter närmare marken i fyravåningshusen. Stadionområdet och Pildammsparken inbjuder till promenader och uteliv. Samtidigt är såväl servicenivå som kommunikationer till resten av stan mycket goda. Fastigheterna har renoverats i omgångar, i olika hög grad. Finns i området - Grönområde - Matbutik - Bensinmack - Restaurang och café - Miljöhus - Skola 1-6 - Förskola - Idrottsplats - Ishall - Boulebana - Lekplats - Busshållplats - Torg - Gym - Frisör Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kokvrå Utrustning: Spis med kermikhäll och kyl/frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Nej Rum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Delsjögatan 10, Bellevuegården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 40 kvm
  • Våning: 1 av 6
  • Hyra: 5083 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Bellevuegården byggdes i början av 1970-talet och består av hus i olika höjder – tre, sex och nio våningar. Det idealiska läget, nära Stadionområdet, Pildammsparken och flera köpcentrum och affärer, gör Bellevuegården till ett bra och attraktivt alternativ i södra Malmö. På de stora och bilfria gårdarna mellan husen finns sandlådor och gungor, sittplatser och lummig växtlighet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderob Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, kombinerad Kyl/Frys Färg på köksinredning: Vita köksluckor Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Helkaklat badrum Utrustning: Dusch Väggar: Vit kakel Golv: Ljusgrå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Individuell mätning och debitering av varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 4:a Erik Dahlbergsgatan 10, Davidshall (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 100 kvm
  • Våning: 1 av 5
  • Hyra: 10724 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Runt det vackra Davidshallstorg med sina välbevarade fastigheter, butiker och restauranger, finns våra mycket centralt belägna lägenheter från början av förra sekelskiftet. Fastigheterna är smakfullt renoverade så att den ursprungliga känslan inte gått förlorad. Här bor du bekvämt med innerstadens alla bekvämligheter, som biograf, shopping och kaféer i närheten. Med Davidshallstorg som närmsta granne ligger denna genomgående fyra, belägen på första våningen. Lägenheten ligger en halv trappa upp. Både badrum och wc är renoverade med grått klinkergolv och vita halkaklade väggar. Badrummet har även en fondvägg i mosaik. Golven är genomgående parkettgolv eller slipade furugolv, hela lägenheten har vitmålade väggar. OBS! Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Lägenhet Hall Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: klädkammare Kök Utrustning: spis med keramikhäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin Färg på köksinredning: vita luckor, rostfri diskbänk, mörk bänkskiva, vitt kakel Färg väggar: vita Golv: klinker Plats för matbord: nej Vardagsrum Färg väggar: vita Golv: parkett Kammare Färg väggar: vita Golv: parkett Sovrum 1 Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: nej Sovrum 2 Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: nej Badrum Utrustning: dusch Väggar: kakel Golv: klinker Gäst wc Väggar: kakel Golv: klinker Utrustning: toalett Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme, varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: