Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
59 lägenheter

Om lägenheterna

 • 3:a Adjunktsgatan 3D, Nydala (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 81 kvm
  • Våning: 5 av 8
  • Hyra: 8307 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Nydala i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Nydala finns fina lekplatser, torghandel, apotek, café och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Området Nydala håller för tillfället på att genomgå en större stambytesrenovering som kommer medföra en hyreshöjning på 600-1000kr. När detta stambyte ska utföras för Adjunktsgatan 3D är ännu inte bestämt. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Mörk vinyl Förvaringsmöjligheter: Garderob och klädkammare Kök Utrustning: Kolfilterfläkt, kyl/frys, spis med meramikhäll Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Duschkabin, wc, badrumsskåp, tvättställ Väggar: Vit halvkakel Golv: Klinker ljus Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Almbacksgatan 10B, Rådmansvången (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 50 kvm
  • Våning: 4 av 4
  • Hyra: 6426 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Rådmansvången är de centrala och vackra kvarteren runt Triangeln med både Triangelns köpcentrum och Citytunnel alldeles i närheten. På Rådmansvången bor du mitt i det pulserande stadslivet med närhet till restauranger, biografer, butiker, parker och skolor. På ett perfekt läge med närhet till citys stora serviceutbud har vi nu en charmig sekelskiftslägenhet med flera tidstypiska detaljer att erbjuda. Lägenheten är belägen på 4:e våningen utan hiss i en fastighet från 1905. Samtliga rum är målade i vita nyanser. Vardagsrum/sovrum som vetter ut mot gården har parkettgolv som ger en varm och ombonad känsla tillsammans med den generösa takhöjden. Köket som också vetter mot innergården har en generös matplats. Här finner du vitaskåpsluckor, vitt kakel och delad kyl/frys, diskmaskin och en hällspis. På golvet ligger det ett parkettgolv, och väggarna är målade i vita kulörer. Nyrenoverat badrum med duschplats, helkaklat och klinkat i svart och vitt. I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet Publicerad hyra enligt 2019 års hyresnivå.

 • 2:a Augustenborgsgatan 8B, Augustenborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 54 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 6178 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Enkelsidig tvåa belägen på tredje våningen i huset med inglasad balkong i västerläge. I lägenheten genomfördes en större renovering under 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Lägenheten ligger i Ekostaden Augustenborg, ett av Malmös mest miljöprofilerade områden. Här njuter du av blommande bostadsgårdar, gröna tak och dammar med porlande vatten. Här pågår ständigt spännande miljöprojekt som du gärna får ta del av. Här kan du se en kort film om Ekostaden Augustenborg: https://youtu.be/zC85zq6gzH0 OBS! Stambyte är planerat någon gång under perioden 2020 - 2023. Lägenheten Hall Färg väggar: Vita Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Kyl/frys, fläkt samt spis med keramikhäll. Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vita Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vita Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vita Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Badrum Utrustning: WC-stol, badkar samt tvättställ. Väggar: Kaklat vid badkar resterande väggar vita. Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Bellevuevägen 5C, Mellanheden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 76 kvm
  • Våning: 4 av 4
  • Hyra: 9289 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Genomgående 3-a i ett hus med hiss. Vardagsrum och kök vetter mot John Ericssons väg. Dammfri, som är beläget mellan Mellanheden och Kronborg är en lugn stadsdel mitt i en attraktiv del av Malmö. Trots att området ligger mellan flera vältrafikerade vägar är det betydligt stillsammare på de mindre genomfartsvägarna som korsar Dammfri. Dammfri är en omtyckt stadsdel i västra Malmö, i närheten av flera gröna parker och tillräckligt nära city för att kallas central. På ena sidan finns den lilla men vackra Rönneholmsparken som är utmärkt att promenera i. På andra sidan ligger den betydligt större Pildammsparken. Längs Köpenhamnsvägen och Mariedalsvägen ligger flera kaféer och restauranger, bank, konditori och butiker av olika slag Lägenheten: Hall Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Diskmaskin, spis, fläkt samt kombinerad kyl&frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit med fondvägg Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kakel Golv: Klinker Gäst WC Utrustning: WC Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Björneborgsgatan 2C, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 74 kvm
  • Våning: 3 av 0
  • Hyra: 7638 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad En stor renovering pågår just nu och fram till februari i denna trerumslägenhet. Hela lägenheten kommer att målas i vit, och alla golven byts. Köket får nya luckor, samt ny spis med keramikhäll och även en ny fläkt. Mer info om kulörer ser ni nedan: Lägenheten Hall Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Plastmatta lik trä. Förvaringsmöjligheter: Nej. Kök Utrustning: Kyl/frys, spis med keramikhäll och fläkt. Färg på köksinredning: Vit. Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Plastmatta lik trä. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Parkett. Sovrum 1 Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, 6 garderober. Sovrum 2 Färg väggar: Målas i vit på strukturtapet. Golv: Parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, 2 garderober. Badrum Utrustning: Badkar. Väggar: Vit kakel. Golv: Vit klinker. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja. Förråd: Ja. I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: Individuell mätning och debitering av varmvatten. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Bokgatan 26, Norra Sofielund (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 83 kvm
  • Våning: 2 av 0
  • Hyra: 11373 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Lägenheten är en välplanerad 3:a med mycket förvaring och två balkonger, en stor inglasad balkong och en fransk balkong. Den första är placerad mot en trafikerad väg och den andra är placerad med utsikt mot innergård. Förrådet är placerat i lägenheten samt stor klädkammare och flera garderober. Att klassiska hyresrätter har sina begränsningar det vet MKB men inte sedan Trevnaden byggdes. Kvarteret Trevnaden stod klart för inflyttning november 2014 för malmöbor som fick nya adresser på Sofielunds-, Rolfs-, Bok- och Lantmannagatan. Med stadens styrkor, personlighet och charm precis intill finns det alltid någon att träffa, något att göra eller någonstans att koppla av. På kvarteret Trevnaden finns 170 lägenheter som river upp invanda mönster och byter ut konformt boende mot modernare varianter. Bland tre hus med lika många grader av kollektiv, ett LSS-boende och nio radhus är utrymmet för möjligheter rejält. Tänk kollektivt men bo precis som du själv vill. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Grå klinker och parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, diskmaskin, kyl/frys, fläkt Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Dusch och handukstork Väggar: Vit kakel Golv: Grå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Varmvattendebitering sker separat i denna lägenhet. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Bokgatan 52, Norra Sofielund (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 78 kvm
  • Våning: 5 av 7
  • Hyra: 10533 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Lägenheten är en välplanerad hörnlägenhet på 3 rum och kök. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor balkong. Även tvättmaskin finns i lägenheten. Att klassiska hyresrätter har sina begränsningar det vet MKB men inte sedan Trevnaden byggdes. Kvarteret Trevnaden stod klart för inflyttning november 2014 för malmöbor som fick nya adresser på Sofielunds-, Rolfs-, Bok- och Lantmannagatan. Med stadens styrkor, personlighet och charm precis intill finns det alltid någon att träffa, något att göra eller någonstans att koppla av. På kvarteret Trevnaden finns 170 lägenheter som river upp invanda mönster och byter ut konformt boende mot modernare varianter. Bland tre hus med lika många grader av kollektiv, ett LSS-boende och nio radhus är utrymmet för möjligheter rejält. Tänk kollektivt men bo precis som du själv vill. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Klinker och parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Diskmaskin, kyl, frys, spis med keramikhäll, fläkt Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Skjutdörrsgarderob Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Skjutdörrsgarderob Badrum Utrustning: Dusch med glasdörrar, tvättmaskin Väggar: Vit kakel Golv: Grå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Delsjögatan 14, Bellevuegården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 40 kvm
  • Våning: 6 av 6
  • Hyra: 5348 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Bellevuegården byggdes i början av 1970-talet och består av hus i olika höjder – tre, sex och nio våningar. Det idealiska läget, nära Stadionområdet, Pildammsparken och flera köpcentrum och affärer, gör Bellevuegården till ett bra och attraktivt alternativ i södra Malmö. På de stora och bilfria gårdarna mellan husen finns sandlådor och gungor, sittplatser och lummig växtlighet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Mellangrå klinker Förvaringsmöjligheter: Garderob Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, kombinerad Kyl/Frys Färg på köksinredning: Vita köksluckor Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Mellangrå klinker Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Helkaklat badrum Utrustning: Dusch Väggar: Vit kakel Golv: Mellangrå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Individuell mätning och debitering av varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Delsjögatan 38, Bellevuegården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 87 kvm
  • Våning: 1 av 6
  • Hyra: 8760 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Stor fräsch trea med uteplats och inglasad balkong på Bellevuegården. Bellevuegården byggdes i början av 1970-talet och består av hus i olika höjder – tre, sex och nio våningar. Det idealiska läget, nära Stadionområdet, Pildammsparken och flera köpcentrum och affärer, gör Bellevuegården till ett bra och attraktivt alternativ i södra Malmö. På de stora och bilfria gårdarna mellan husen finns sandlådor och gungor, sittplatser och lummig växtlighet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålad tapet Golv: Beige plastmatta Förvaringsmöjligheter: Klädkammare och garderob Kök Utrustning: INDUKTIONSSPIS, spiskåpa, Kombinerad Kyl/Frys, diskmaskin Färg på köksinredning: EK köksluckor Färg väggar: Vitmålade väggar. Golv: Ljus plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit tapet Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit tapet Golv: Parkett Sovrum 2 Färg väggar: Ljusblå tapet Golv: Parkett Helkaklat badrum Utrustning: badkar Väggar: Ljusgrå/blå kakel Golv: blå klinker Gäst WC: Väggar: vit Golv: Gul plastmatta Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja Inglasad balkong: Ja Uteplats: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Individuell mätning och debitering av varmvatten Planerad renovering , första veckan i april, som är med i hyran: - Parkettgolv i sovrum 1 & 2 - Nya innerdörrar - Ny INDUKTIONSSPIS - Badrumstak målas. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 4:a Drottninggatan 10E, Rörsjöstaden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 117 kvm
  • Våning: 2 av 0
  • Hyra: 15924 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Balkonghäng i sekelskiftesmiljö! Granne med den härliga Rörsjöparken finns detta fina boende för dig som vill njuta av ett bekymmerslöst, hållbart och enkelt liv mitt i city. Kvarteret Sofia erbjuder ett modernt och annorlunda boende som passar par och singlar i alla åldrar och även barnfamiljen som gillar att bo i stan. Här finns närheten till den lummiga och vackra Rörsjöparken med fina lekplatser, trendiga caféer och restauranger. Ett litet stycke bort finns gågatan med små mysiga butiker och ett myllrande folkliv. Du tar dig enkelt till fots och med cykel till det mesta som gör livet gott att leva. Förutom lägenheter finns det ett LSS-boende, en förskola och ett gym i fastigheten. Innergården nyttjas av förskolan under dagtid, du som boende kan nyttja gården kvällstid. Interiör- och exteriörbilder är digitala montage, avvikelser kan förekomma. Entré/Hall Innanför lägenhetsdörren ligger mörkgrå klinker på golv som sedan övergår i ekparkett. Vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen, se pdf. Badrum 1 & 2 Svart klinker på golv och vitt kakel på vägg. Handfat, handdukstork, wc och dusch med duschdörrar. I det stora badrummet finns tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva i laminat och överskåp. Kök Ekparkett på golv och vitmålade väggar. VITVAROR: Spis/ugn med keramikhäll, spiskåpa, vit kyl och frys, diskmaskin och förberett för mikrovågsugn. KÖKSINREDNING: Marbodal Aspekt Vit (vita släta skåpluckor). Marbodal handtag (Solo rostfri). Bänkskiva av laminat och stänkskydd av blankt vitt kakel. Sovrum Ekparkett och vitmålade väggar. Förvaring genom skjutdörrsgarderob och lös garderob, framgår av planritning, se pdf. Vardagsrum Ekparkett och vitmålade väggar. Övrigt CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING Finns både på gården och i källaren. PARKERING/ /BILPOOL 100 platser i garage. Medlemskap i bilpool ingår t o m 2024-02-28. FÖRRÅD Finns i källaren till samtliga lägenheter. INTERNET/TV/TELEFONI MKB Net (Bredband) och Connect-TV (kabel-TV) och uttag i varje rum. VARMVATTEN/KÄLLSORTERING I vårt bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. I fastigheten finns miljörum för källsortering där du kan sortera allt utom farligt avfall, elektronikskrot, batterier och glödlampor. BALKONG/TERRASS/UTEPLATS Ja. SERVICE Närområdet kring Sofia erbjuder allt av god samhällsservice och ett stort utbud av små butiker, stora matvarukedjor och olika träningsanläggningar. Med cykel och buss tar du dig snabbt och enkelt till andra delar av staden.

Gå till sida: