Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
46 lägenheter

Om lägenheterna

 • Hyr direkt 3:a Ringgatan 9-15, Fredsgatan 25-33, Lundavägen 8-14, Östervärn

  • Yta: 120 kvm
  • Våning: 0 av 8
  • Hyra: 12244 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: Omedelbart
  • Typ: Hyr direkt

  Nu har en bokal blivit ledig på Fredsgatan 27 och du är välkommen att anmäla intresse. En bokal är en kombinerad bostad och verksamhetslokal. OBS, endast kunder som har företag och har behov av lokalen till sin verksamhet kan anmäla intresse. Exempel på lämplig verksamhet är tex. revisor, samtalsterapeut etc. Bokaldelen är i bostadshus och har ingen egen ingång. Först till kvarn!

 • 2:a Sundspromenaden 5, Västra Hamnen (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 77 kvm
  • Våning: 5 av 5
  • Hyra: 12440 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2019
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Hörnlägenhet med utsikt över Öresund och Ribersborg. Lägenheten har vaxade tegelgolv, ljusa väggar, helkaklat badrum med dusch samt köksinredning av massivt trä. I hallen finns en klädkammare. Köket är lite mindre men med plats för ett matbord för 2-4 personer. Tvätt-och tork finns i lägenheten. Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja Bredband/TV/Telefon I huset finns MKB-Net där du har möjlighet att välja bland åtta olika leverantörer. Vad det gäller TV ingår ett mindre utbud av kanaler, vill man ha fler får man kontakta Connect-tv som har fem olika leverantörer med olika paketlösningar. Det är bredbandstelefoni i huset. Övernattningslägenhet finns att hyra i BO01 mot avgift på 400 kr/natt. I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet.

 • 2:a Limhamnsvägen 127B, Gamla Limhamn (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 54 kvm
  • Våning: 1 av 6
  • Hyra: 8862 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2019
  • Typ: Lägenhet

  SLURINGEN Drömläge nära havet och service i Limhamns centrum! Med sin småstadskänsla, sitt lugn, gemenskapen mellan invånarna och närheten till havet, är Limhamn ett av Malmös mest eftertraktade områden. Här bor ni med ett stenkast till stranden, grönområden och lokala restauranger. De 128 lägenheterna i kvarteret Sluringen är fördelade på 1-4 rum och kök. Entré/Hall Innanför lägenhetsdörren ligger grått klinker på golv som sedan övergår i ekparkett. Vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen, se pdf. Hatthylla finns i alla lägenheter. Badrum Mattsvart klinker på golv och vitt kakel på vägg. Handfat, handdukstork, wc och dusch med duschdörrar. Tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i laminat och överskåp. Kök/vardagsrum Ekparkett på golv och vitmålade väggar. VITVAROR: Spis/ugn med induktionshäll, spiskåpa, vit kyl och frys, diskmaskin och förberett för mikrovågsugn. KÖKSINREDNING: Marbodal Aspekt Vit (vita släta skåpluckor). Marbodal handtag (Tråd rostfri). Bänkskiva och stänkskydd av grå laminat med nedsänkt diskho. Utgång till uteplats i NV. Sovrum Ekparkett och vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen. Övrigt: CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING Finns både på gården och i källaren. PARKERING/ /BILPOOL 47 platser i garage samt 46 garageplatser i nya Multihuset. I anslutning till projektet finns även tillgång till temporära uteplatser. Medlemskap i bilpool ingår i 5 år. FÖRRÅD Finns i källaren INTERNET/TV/TELEFONI MKB Net (Bredband) och Connect-TV (kabel-TV) och uttag i varje rum. VARMVATTEN/KÄLLSORTERING I vårt bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. På innergården finns två stycken fristående miljöhus för källsortering där du kan sortera allt utom farligt avfall, elektronikskrot, batterier och glödlampor. GEMENSAMMA UTRYMMEN Utöver tvättmöjlighet i lägenheten finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare. SERVICE Limhamn erbjuder allt av god samhällsservice och ett stort utbud av både kommunala och privata förskolor och skolor. Här finns flera små butiker, stora matvarukedjor och olika träningsanläggningar. Med cykel och buss tar du dig snabbt och enkelt till andra delar av staden. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: I källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Stensjögatan 30, Bellevuegården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 45 kvm
  • Våning: 1 av 3
  • Hyra: 4851 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 december 2019
  • Typ: Lägenhet

  Bellevuegården byggdes i början av 1970-talet och består av hus i olika höjder – tre, sex och nio våningar. Det idealiska läget, nära Stadionområdet, Pildammsparken och flera köpcentrum och affärer, gör Bellevuegården till ett bra och attraktivt alternativ i södra Malmö. På de stora och bilfria gårdarna mellan husen finns sandlådor och gungor, sittplatser och lummig växtlighet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Beige plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, spiskåpa, kombinerad Kyl/Frys Färg på köksinredning: Vita köksluckor Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Grå plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Ljusgrå strukturtapet Golv: Par Sovrum Färg väggar: Vit tapet Golv: Parkett Helkaklat badrum Utrustning: Dusch Väggar: Terrakotta/beige kakel med mörk bård Golv: Beige klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja Inglasad balkong: Nej Uteplats: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Individuell mätning och debitering av varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 1 november 2019

 • 3:a Spårvägen 22, Värnhem (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 74 kvm
  • Våning: 4 av 6
  • Hyra: 8792 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 december 2019
  • Typ: Lägenhet

  I kvarteret Pedalvagnen finns 52 lägenheter av det mindre slaget. Det är prisvärda lägenheter utmärkta för par och familjer som vill leva stadsliv. Kvarteret ligger ut med Industrigatan som kommer att få ett ansiktslyft och mer folkliv. De gamla industrikvarteren från början av 1900-talet i Norra Sorgenfri är på väg mot en spännande resa från småskalig industristad till en modern och kreativ mötesplats. Här flyttar du in i en ljus lägenhet med balkong. Det nya bostadsområdet ligger nära Zenith koloniträdgårdar med färggrann grönska och runt hörnet syns de vackra sekelskifteshusen. Lägenheten Hall Färg väggar: vit Golv: grå klinker Förvaringsmöjligheter: ja Kök/ kokvrå Utrustning: spis med keramikhäll, spiskåpa, diskmaskin samt hel kyl och frys Färg på köksinredning: vita luckor Färg väggar: vit Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vit Golv: parkett Sovrum 1 Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter; ja Sovrum 2 Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: nej Badrum Utrustning: dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare Väggar: vitt kakel Golv: grå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: ja, på vinden I hyran ingår: Kabel-TV, värme Parkering/Bilpool. Parkering kommer att finnas i närliggande P-hus. Medlemskap i bilpool ingår i 8 år. Varmvatten/Källsortering. I vårt bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. Källsorteringen är gemensam för hela området och finns mellan kvarteren. En återvinningscentral, ReTuren, kommer att finnas i området där man kan lämna flera typer av avfall och det finns även möjlighet att byta saker. Alla bostäder i området är utrustade med avfallskvarnar. Avfallet hämtas upp från de underjordiska tankarna och omvandlas sedan till biogas. Service. Från norra Sorgenfri är det nära in till stadskärnan, Möllan samt Värnhem. Du tar dig snabbt med cykel och kollektivtrafik. I närområdet finns förskolor, grundskolor och matbutiker Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Kornettsgatan 16B, Rörsjöstaden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 34 kvm
  • Våning: 5 av 5
  • Hyra: 4774 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2019
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Rörsjöstaden har länge varit ett av centrala Malmös mera attraktiva områden med en mix av trevliga promenadstråk och pampiga sekelskifteshus. Här bor du mitt i centrala Malmö, nära kanalerna, kaféer, restauranger, shopping och nöjen. Rörsjöstaden är en lugn och grönskande stadsdel med lummiga träd och sköna promenadvägar. Vid Triangeln, Värnhemstorget och i centrum finns ytterligare affärer. Närmaste apotek och vårdcentral ligger vid Värnhemstorget. Där finns också en stor busstation som trafikeras av flera stads- och regionbussar. OBS!! Lägenheten är belägen på femte våningen utan hiss. Lägenheten Hall Färg väggar: vita Golv: ljust skeppargolv Förvaringsmöjligheter: 1 garderob Kök/ kokvrå Utrustning: kyl/frys, spis med keramikhäll, kolfilterfläkt Färg på köksinredning: vita luckor med grå kant, rostfri diskbänk samt mörk bänkskiva Färg väggar: vita Golv: ljust skeppargolv Plats för matbord: ja Rum Färg väggar: vita Golv: ljust skeppargolv Badrum Utrustning: dusch Väggar: kakel Golv: klinker Övrigt Säkerhetsdörr: nej Förråd: ja källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme, varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Korsörvägen 3D, Dammfri (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 70 kvm
  • Våning: 2 av 3
  • Hyra: 10091 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 december 2019
  • Typ: Lägenhet

  Dammfri, som är beläget mellan Mellanheden och Kronborg är en lugn stadsdel mitt i en attraktiv del av Malmö. Trots att området ligger mellan flera vältrafikerade vägar är det betydligt stillsammare på de mindre genomfartsvägarna som korsar Dammfri. Dammfri är en omtyckt stadsdel i västra Malmö, i närheten av flera gröna parker och tillräckligt nära city för att kallas central. På ena sidan finns den lilla men vackra Rönneholmsparken som är utmärkt att promenera i. På andra sidan ligger den betydligt större Pildammsparken. Längs Köpenhamnsvägen och Mariedalsvägen ligger flera kaféer och restauranger, bank, konditori och butiker av olika slag. Lägenheten Hall Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: garderob Kök Utrustning: keramikhäll, fläkt, inbyggdugn, diskmaskin, kyl/frys Färg på köksinredning: ek Färg väggar: vit Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vit Golv: parkett Sovrum Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: större garderob Badrum Utrustning: dusch, handdukstork, tvättmaskin/torktumlare, grovkök Väggar: vit kakel Golv: grå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: byggnad bredvid I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 1/11-2019

 • 3:a Docentgatan 10E, Hermodsdal (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 77 kvm
  • Våning: 3 av 3
  • Hyra: 7791 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 oktober 2019
  • Typ: Lägenhet

  Hermodsdal är ett grönt område beläget i Malmös södra utkant och består av gula och röda tegelhus i olika höjder. Mellan husen finns gott om gröna ytor, parkområden och cykelvägar. Det finns relativt många parkeringsplatser, vilket gör området attraktivt för bilister. Området har en välfungerande självförvaltning, vilket innebär att de kunder som så önskar får hjälpa till med praktiskt arbete mot en viss ersättning. Det kan handla om att rensa rabatter, plantera och städa trapphus. Lägenheterna är välplanerade och ljusa ofta stora fönster och inglasade balkonger. På gårdarna finns miljöhus, cykelställ och sittplatser. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Ljus plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Keramikhäll spis Färg på köksinredning: Ek Färg väggar: Vitt Golv: Ljus plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Helkaklad vitt Golv: Mörkgrå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. 2019-10-01 är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Simrishamnsgatan 24B, Möllevången (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 69 kvm
  • Våning: 4 av 5
  • Hyra: 8886 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 oktober 2019
  • Typ: Lägenhet

  Det hundra år gamla Möllevångstorget har länge varit en central plats i Malmö. Här bedrivs inte bara torghandel – runt Möllevångstorget hittas även många av stans populäraste krogar, liksom en mängd småbutiker med spännande innehåll. I området finns det mesta i form av vårdcentral, apotek, skola, bank, restauranger och kaféer, lekplatser och livsmedelsbutiker. Möllevångsskolan bedriver under-visning på två språk, svenska och arabiska. På Varbergsplan finns en fin lekplats med fisketema. Med sitt idealiska läge ligger Möllevången mycket centralt placerat. Härifrån är det gångavstånd till Triangeln, Folkets Park, Gustav Adolfs torg, Universitetssjukhuset MAS, Pildammsparken och andra platser. I Folkets Park finns bland annat ett tivoli, terrarium och en vacker park. Planritning saknas! Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Parkett Kök Utrustning: Kyl/Frys, Spis med keramikhäll, Diskmaskin Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit färg/Grå kakel Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: En garderob Badrum Utrustning: TM/TT och Dusch Väggar: Vit kakel Golv: Grå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Vind I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Stensjögatan 34, Bellevuegården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 77 kvm
  • Våning: 3 av 3
  • Hyra: 8798 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2019
  • Typ: Lägenhet

  Bellevuegården byggdes i början av 1970-talet och består av hus i olika höjder – tre, sex och nio våningar. Det idealiska läget, nära Stadionområdet, Pildammsparken och flera köpcentrum och affärer, gör Bellevuegården till ett bra och attraktivt alternativ i södra Malmö. På de stora och bilfria gårdarna mellan husen finns sandlådor och gungor, sittplatser och lummig växtlighet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Svart plastmatta Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kök Utrustning: Spis med glaskeramikhäll, spiskåpa, Kombinerad Kyl/Frys, diskmaskin, Kombitvättmaskin (Tvätt och Tork i samma maskin) Färg på köksinredning: Vita köksluckor Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Svart plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Sovrum 2 Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Helkaklat badrum Utrustning: Dusch Väggar: Beige kakelplattor Golv: Svart klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja Inglasad balkong: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Individuell mätning och debitering av varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: