Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
82 lägenheter

Om lägenheterna

 • 3:a Korsörvägen 21C, Dammfri (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 65 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 7934 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Gavellägenhet i ett hus utan hiss. Vardagsrum med utgång till balkong vetter mot Korsörvägen. Badrum kommer att renoveras innan inflyttning och kostnad för det ingår i det presenterade hyran. Dammfri, som är beläget mellan Mellanheden och Kronborg är en lugn stadsdel mitt i en attraktiv del av Malmö. Trots att området ligger mellan flera vältrafikerade vägar är det betydligt stillsammare på de mindre genomfartsvägarna som korsar Dammfri. Dammfri är en omtyckt stadsdel i västra Malmö, i närheten av flera gröna parker och tillräckligt nära city för att kallas centralt. På ena sidan finns den lilla men vackra Rönneholmsparken som är utmärkt att promenera i. På andra sidan ligger den betydligt större Pildammsparken. Längs Köpenhamnsvägen och Mariedalsvägen ligger flera kaféer och restauranger, bank, konditori och butiker av olika slag Lägenheten: Hall Färg väggar: Beige Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Spis, fläkt, kyl/frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Ljus grå Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Mönstrad tapet Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Grå med mörkgrå fondvägg Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Sovrum 2 Färg väggar: Ljus mönstrad tapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kakel Golv: Klinker Gäst WC Utrustning: WC Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a John Ericssons väg 85F, Mellanheden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 84 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 9992 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 juni 2020
  • Typ: Lägenhet

  Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020 Genomgående 3-a i ett hus med hiss. Vardagsrum och ett sovrum vetter mot John Ericssons väg i söderläge. Badrum och WC renoveras innan inflyttning, kostnad för denna renovering ingår i den presenterade hyra. Dammfri, som är beläget mellan Mellanheden och Kronborg är en lugn stadsdel mitt i en attraktiv del av Malmö. Trots att området ligger mellan flera vältrafikerade vägar är det betydligt stillsammare på de mindre genomfartsvägarna som korsar Dammfri. Dammfri är en omtyckt stadsdel i västra Malmö, i närheten av flera gröna parker och tillräckligt nära city för att kallas central. På ena sidan finns den lilla men vackra Rönneholmsparken som är utmärkt att promenera i. På andra sidan ligger den betydligt större Pildammsparken. Längs Köpenhamnsvägen och Mariedalsvägen ligger flera kaféer och restauranger, bank, konditori och butiker av olika slag Lägenheten: Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Diskmaskin, spis med keramik häll, fläkt samt kyl/frys Färg på köksinredning: Ek Färg väggar:: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kakel Golv: Klinker Gäst WC Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Delsjögatan 10, Bellevuegården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 40 kvm
  • Våning: 1 av 6
  • Hyra: 5083 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Bellevuegården byggdes i början av 1970-talet och består av hus i olika höjder – tre, sex och nio våningar. Det idealiska läget, nära Stadionområdet, Pildammsparken och flera köpcentrum och affärer, gör Bellevuegården till ett bra och attraktivt alternativ i södra Malmö. På de stora och bilfria gårdarna mellan husen finns sandlådor och gungor, sittplatser och lummig växtlighet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderob Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, kombinerad Kyl/Frys Färg på köksinredning: Vita köksluckor Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Helkaklat badrum Utrustning: Dusch Väggar: Vit kakel Golv: Ljusgrå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Individuell mätning och debitering av varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Per Albin Hanssons väg 2E, Flensburg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 53 kvm
  • Våning: 10 av 15
  • Hyra: 7750 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Lägenheten är en välplanerad 2:a med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det finns en fransk balkong och det är utsikt från alla rum. Badrum är helkaklat och har dusch med glasdörrar. Flensburg är ett litet och trevligt bostadsområde i centrala Malmö. I Flensburg bor du praktiskt och trivsamt i närheten av centrum och har nära till en mängd bekvämligheter på gångavstånd. Ett hus ligger vid Dalaplan och härifrån är det gångavstånd till mycket i innerstaden, området ligger granne med den vackra Pildammsparken. Lika nära är det till Södervärns busstation, Triangelns station, köpcentrumet Mobilia, universitetssjukhuset SUS Malmö och tandvårdshögskolan. Huset består av 54 lägenheter. Det är ett hus med 15 våningar på gården till en befintlig MKB fastighet. Huset har övervägande små yteffektiva tvårumslägenheter och på översta våningen finns det två stycken trerumslägenheter. Även en lokal i det befintliga huset har byggts om till två stycken stora trerumslägenheter. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Mörk klinker Förvaringsmöjligheter: Nej Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, spiskåpa, diskmaskin, kyl/frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Dusch med glasdörrar Väggar: Vit kakel Golv: Grå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Varmvattendebitering sker separat Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Per Albin Hanssons väg 2E, Flensburg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 53 kvm
  • Våning: 14 av 15
  • Hyra: 7750 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet

  Lägenheten är en välplanerad 2:a med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det finns en fransk balkong och det är utsikt från alla rum. Badrum är helkaklat och har dusch med glasdörrar. Flensburg är ett litet och trevligt bostadsområde i centrala Malmö. I Flensburg bor du praktiskt och trivsamt i närheten av centrum och har nära till en mängd bekvämligheter på gångavstånd. Ett hus ligger vid Dalaplan och härifrån är det gångavstånd till mycket i innerstaden, området ligger granne med den vackra Pildammsparken. Lika nära är det till Södervärns busstation, Triangelns station, köpcentrumet Mobilia, universitetssjukhuset SUS Malmö och tandvårdshögskolan. Huset består av 54 lägenheter. Det är ett hus med 15 våningar på gården till en befintlig MKB fastighet. Huset har övervägande små yteffektiva tvårumslägenheter och på översta våningen finns det två stycken trerumslägenheter. Även en lokal i det befintliga huset har byggts om till två stycken stora trerumslägenheter. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Mörk klinker Förvaringsmöjligheter: Nej Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, spiskåpa, diskmaskin, kyl/frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: Dusch med glasdörrar Väggar: Vit kakel Golv: Mörk klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Varmvattendebitering sker separat Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Sofielundsvägen 14, Möllevången (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 71 kvm
  • Våning: 6 av 6
  • Hyra: 9109 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet

  Lägenheten är en välplanerad 3:a med snedtak i alla rummen förutom vardagsrum som har balkong. Badrum är helkaklat. Möllevången är det samma som fina, gamla hus i lugna avskilda kvarter, i närheten av det levande och färgstarka Möllevångstorget. Här finns charmiga sekelskifteslägenheter med högt till tak och lite annorlunda planlösningar. Området är mycket restaurangtätt. Torghandel, trevliga smågator, många butiker, skola och goda kommunikationer finns också. Våra lägenheter finns i företrädesvis välskötta, äldre, medelhöga hus. Många av husen har tillhörande mysiga innergårdar. Men här finns också ett antal nyare hus som smälter in bra i omgivningen. Lägenheterna är vackra och välplanerade, många har högt till tak, stuckatur, stora fönster och trevliga planlösningar. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Mörk Klinker Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin, kyl, frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Ljust vinylgolv Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar, handdukstork Väggar: Vit kakel Golv: Grå och vit klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Vitemöllegatan 18D, Annelund (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 56 kvm
  • Våning: 2 av 0
  • Hyra: 6413 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 maj 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Tvåa belägen på andra våning utan hiss. Lägenhet är enkelsidig med inglasad balkong mott gården. Badrummet är helkaklat med badkar. Granne med Nobeltorget och Folkets Hus ligger Annelund ett mindre bostadsområde i en lite mer avskild del av Malmö. Stadsdelen byggdes i mitten av 1950-talet och fastigheterna har renoverats sedan dess. Annelundsskolan med årskurserna 1-3 ligger granne med våra fastigheter vilket gör Annelund till ett praktiskt boende för barnfamiljer. I närheten finns även flera andra grundskolor. Den gröna Enskifteshagen ligger i närområdet, här finns en fin lekplats och gott om utrymme för promenader. Vid Nobeltorget som ligger bara ett par kvarter från våra fastigheter finns livsmedelsaffär och annan service. I Folkets Hus finns bland annat en restaurang. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Kyl/frys, spis med keramikhäll, fläkt Färg på köksinredning: Ljusa luckor Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Ljus tapet Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitmålade Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna fastighet har individuell varmvattenmätning, vilket innebär att varmvattnet debiteras separat. Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Dammfrivägen 58A, Lorensborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 34 kvm
  • Våning: 4 av 4
  • Hyra: 4764 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Ledig 1:a på vindsvåning utan hiss. Lägenheten kommer att renoveras innan inflyttning den 1/4. Granne med Pildammsparken och Stadion ligger Lorensborg, ett arkitektoniskt intressant område i centrala Malmö. Våra hus erbjuder en bredd av boendemöjligheter – från fantastisk utsikt på sextonde våningen till lägenheter närmare marken i fyravåningshusen. Stadionområdet och Pildammsparken inbjuder till promenader och uteliv. Samtidigt är såväl servicenivå som kommunikationer till resten av stan mycket goda. Fastigheterna har renoverats i omgångar, i olika hög grad. Finns i området - Grönområde - Matbutik - Bensinmack - Restaurang och café - Miljöhus - Skola 1-6 - Förskola - Idrottsplats - Ishall - Boulebana - Lekplats - Busshållplats - Torg - Gym - Frisör Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kokvrå Utrustning: Spis med kermikhäll och kyl/frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Nej Rum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Hallingsgatan 8B, Lorensborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 60 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 7645 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Granne med Pildammsparken och Stadion ligger Lorensborg, ett arkitektoniskt intressant område i centrala Malmö. Våra hus erbjuder en bredd av boendemöjligheter – från fantastisk utsikt på sextonde våningen till lägenheter närmare marken i fyravåningshusen. Stadionområdet och Pildammsparken inbjuder till promenader och uteliv. Samtidigt är såväl servicenivå som kommunikationer till resten av stan mycket goda. Fastigheterna har renoverats i omgångar, i olika hög grad. Finns i området - Grönområde - Matbutik - Bensinmack - Restaurang och café - Miljöhus - Skola 1-6 - Förskola - Idrottsplats - Ishall - Boulebana - Lekplats - Busshållplats - Torg - Gym - Frisör Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderob Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, kyl/frys, diskmaskin och köksfläkt Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderob Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderob Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Geijersgatan 5A, Limhamns hamnområde (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 82 kvm
  • Våning: 3 av 5
  • Hyra: 11944 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Ett stenkast från det glittrande sundet och vidsträckta stränder och grönområden ligger MKB:s kvarter Gjuteriet. Här skapas 151 moderna och rymliga lägenheter för både stora och små familjer. Lägenheter med utsikt över Öresund Kvarteret består av ett hus med fem våningar och ett med fyra våningar samt 5 stycken radhus med två våningar. Det finns också en nyöppnad förskola i anslutning med fem avdelningar. Parkeringsplatser finns i garage under kvarteret. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Klinker/parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kök/vardagsrum Utrustning: Diskmaskin, spis, fläkt, kyl, frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Utgång till balkong i sydväst Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Finns en större klädkammare i hallen utanför sovrummen. Badrum Utrustning: dusch, tvättmaskin, torktumlare Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: I källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Hyran är under omförhandling med hyresgästföreningen. Ny årlig hyreshöjning är att vänta from april månad. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. Om så önskas kan man ta över denna lägenhet from 1/3.

Gå till sida: