Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
82 lägenheter

Om lägenheterna

 • 2:a Björneborgsgatan 2B, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 64 kvm
  • Våning: 4 av 4
  • Hyra: 6227 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 mars 2020
  • Typ: Lägenhet

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad Två rumslägenheten belägen på fjärde våningen i ett fyravåningshus. Lägenheten är i bra skick och har bra planritning, men med snedtak. Läs nedan om mer detaljer Lägenheten Hall Färg väggar: Vit. Golv: Plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, en garderob. Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, fläkt och kyl/frys. Färg på köksinredning: vit. Färg väggar: vit. Golv: Ljus plastmatta. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Vit. Golv: Parkett. Sovrum Färg väggar: Vit. Golv: Ljus plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, en garderob. Badrum Utrustning: Badkar. Väggar: Vit kakel. Golv: Vit klinker. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja. Förråd: Ja. I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: 1. Individuell mätning och debitering av varmvatten. 2. Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Persborgsgatan 13B, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 74 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 7049 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 mars 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad. En hörnlägenhet på förstavåning med en halvtrappa upp finns nu ledig för snabbinflyttning. Lägenheten har en bra planlösning med en inglasad balkong mot Persborgsgatan. Den är kanske i renoveringsbehov i vissa utrymmen men det kan man beställa senare efter inflyttningen. Läs mer om underhållshyran på MKBs hemsida. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit. Golv: Plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, 2 garderober samt en klädkammare. Kök Utrustning: Fläkt, kyl/frys och spis. Färg på köksinredning: Vit. Färg väggar: Vit. Golv: Plastmatta. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Tapet med en fond. Golv: Parkett. Sovrum 1 Färg väggar: Vit. Golv: Plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Nej. Sovrum 2 Färg väggar: Vit. Golv: plastmattor Förvaringsmöjligheter: Ja, en garderob. Badrum Utrustning: Badkar. Väggar: Vit kakel. Golv: Vit klinker. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja. Förråd: Ja. I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: 1. Individuell mätning och debitering av varmvatten. 2. Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Kornettsgatan 20C, Rörsjöstaden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 52 kvm
  • Våning: 4 av 5
  • Hyra: 6481 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Rörsjöstaden har länge varit ett av centrala Malmös mera attraktiva områden med en mix av trevliga promenadstråk och pampiga sekelskifteshus. Här bor du mitt i centrala Malmö, nära kanalerna, kaféer, restauranger, shopping och nöjen. Rörsjöstaden är en lugn och grönskande stadsdel med lummiga träd och sköna promenadvägar. Vid Triangeln, Värnhemstorget och i centrum finns ytterligare affärer. Närmaste apotek och vårdcentral ligger vid Värnhemstorget. Där finns också en stor busstation som trafikeras av flera stads- och regionbussar. OBS! Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Lägenheten Hall Färg väggar: vita Golv: plastmatta Förvaringsmöjligheter: ja en garderob Kök Utrustning: spis med keramikhäll, spiskåpa, kyl/frys Färg på köksinredning: vita luckor med trälist Färg väggar: vita Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vita Golv: parkett Sovrum Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja garderober Badrum NY RENOVERAT Utrustning: dusch Väggar: kakel Golv: klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme, varmvatten Tänk på att lägenheten ligger på 4 våningen och trapphuset saknar hiss. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 4:a Erik Dahlbergsgatan 10, Davidshall (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 100 kvm
  • Våning: 1 av 5
  • Hyra: 10724 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Runt det vackra Davidshallstorg med sina välbevarade fastigheter, butiker och restauranger, finns våra mycket centralt belägna lägenheter från början av förra sekelskiftet. Fastigheterna är smakfullt renoverade så att den ursprungliga känslan inte gått förlorad. Här bor du bekvämt med innerstadens alla bekvämligheter, som biograf, shopping och kaféer i närheten. Med Davidshallstorg som närmsta granne ligger denna genomgående fyra, belägen på första våningen. Lägenheten ligger en halv trappa upp. Både badrum och wc är renoverade med grått klinkergolv och vita halkaklade väggar. Badrummet har även en fondvägg i mosaik. Golven är genomgående parkettgolv eller slipade furugolv, hela lägenheten har vitmålade väggar. OBS! Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Lägenhet Hall Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: klädkammare Kök Utrustning: spis med keramikhäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin Färg på köksinredning: vita luckor, rostfri diskbänk, mörk bänkskiva, vitt kakel Färg väggar: vita Golv: klinker Plats för matbord: nej Vardagsrum Färg väggar: vita Golv: parkett Kammare Färg väggar: vita Golv: parkett Sovrum 1 Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: nej Sovrum 2 Färg väggar: vita Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: nej Badrum Utrustning: dusch Väggar: kakel Golv: klinker Gäst wc Väggar: kakel Golv: klinker Utrustning: toalett Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme, varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Västra Kattarpsvägen 10B, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 69 kvm
  • Våning: 2 av 4
  • Hyra: 6970 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad Delvis renovering pågår i denna trerumslägenhet, alla väggar kommer att målas och nya golv läggs överallt. Lägenheten har en bra planlösning med en trevlig utsikt mot Västra Kattarpsvägen och över Persborgs villaområde. Läs nedan för att veta mer om färger: Lägenheten Hall Färg väggar: Nymålade i vit på strukturtapet. Golv: Ny plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, 2 garderober. Kök Utrustning: Färg på köksinredning: Kyl/frys, fläkt och spis med keramikhäll. Färg väggar: Nymålade i vit på strukturtapet. Golv: Na plastmatta. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Nymålade i vit på strukturtapet. Golv: Ny parkett. Sovrum 1 Färg väggar: Nymålade i vit på strukturtapet. Golv: Ny parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, 5 garderober. Sovrum 2 Färg väggar: Nymålade i vit på strukturtapet. Golv: Ny parkett. Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Vit kakel. Golv: Vit klinker. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja. Förråd: Ja. I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: 1. Individuell mätning och debitering av varmvatten. 2. Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Hyllievångsvägen 11, Kroksbäck (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 73 kvm
  • Våning: 1 av 0
  • Hyra: 8262 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Kroksbäck är ett bilfritt och grönskande område på cykelavstånd från centrum. En egen skola, trygga bilfria gårdar och en blandning av stora och små lägenheter med hög standard gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. I närheten finns ett stort grönområde och bra idrottsmöjligheter. Emporia köpcentrum med många butiker och restauranger och Bellevuegårdens centrum med bibliotek, konditori finns på gångavstånd från Kroksbäck. Observera att lägenheten kommer att visas under renovering. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Klinker Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Spis med keramikhäll och varmluftsugn, kyl/frys, spiskåpa, diskmaskin Färg på köksinredning: Ljusgråa köksluckor, mörk bänkskiva och vit kakel Färg väggar: Vit Golv: Vinylmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Sovrum 2 Färg väggar: Vit Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Delsjögatan 10, Bellevuegården (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 40 kvm
  • Våning: 1 av 6
  • Hyra: 5083 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Bellevuegården byggdes i början av 1970-talet och består av hus i olika höjder – tre, sex och nio våningar. Det idealiska läget, nära Stadionområdet, Pildammsparken och flera köpcentrum och affärer, gör Bellevuegården till ett bra och attraktivt alternativ i södra Malmö. På de stora och bilfria gårdarna mellan husen finns sandlådor och gungor, sittplatser och lummig växtlighet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderob Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, kombinerad Kyl/Frys Färg på köksinredning: Vita köksluckor Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit strukturtapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Helkaklat badrum Utrustning: Dusch Väggar: Vit kakel Golv: Ljusgrå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Individuell mätning och debitering av varmvatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Linnégatan 60, Gamla Limhamn (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 58 kvm
  • Våning: 2 av 3
  • Hyra: 7768 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  En nyrenoverad 2rok med nytt parkett hall, vardagsrum, sovrum. Ny plastmatta i kök som består av pärlgråa köksluckor, ljusgrå laminatbänkskiva och ljusgrå kompaktpanel. En ny kyl/frys och diskmaskin. Spis med keramikhäll. Nya vita väggar i hela lägenheten. Charmiga Gamla Limhamn är en populär och omtyckt stadsdel i Malmös västra del. Här blandas villakvarter med låga flerbostadshus och radhus. Limhamn är uppbyggt kring ett levande centrum där all tänkbar service finns – banker, mataffärer, bibliotek, polisstation, apotek, vårdcentral, kaféer och klädbutiker. Tack vare det stora utbudet upplevs Limhamn lätt som en egen småstad. Befolkningen i Gamla Limhamn är blandad med allt från barnfamiljer och unga människor till seniorer. Våra typiska 1940- och 1950-tals hus i gråbrunt tegel ligger i ett lugnt och trevligt område strax utanför Limhamns centrum. De flesta av våra lägenheter är små eller medelstora och har balkong som vetter mot gröna gårdar. Som Limhamnsbo har du all nödvändig service, som butiker, skolor, banker, kaféer och restauranger, i närheten. Samtidigt är det inte särskilt långt till Malmös innerstad eller till stranden och en småbåtshamn. Från våra fastigheter i Gamla Limhamn är det gångavstånd till Linnégatan, torget och Limhamns centrum. Längs Linnégatan går även bussarna som ger goda kommunikationer till resten av Malmö. Du hittar servicebutik och pizzeria i kvarteren kring våra fastigheter. Här ligger även en grundskola, Geijerskolan, och övriga skolor i Limhamn ligger på ett kort avstånd. Buss 4 går mellan Limhamn och Centralen, alternativt Bunkeflostrand/Klagshamn. Buss 34 går mellan Sibbarp och Värnhem, via Södervärn, och vidare mot Segevång. Med bil är det nära till Öresundsbron och E20 eller centrum. Det går även utmärkt att cykla till centrala Malmö - räkna med omkring 20 minuter. OBS: Vid visningstillfället kommer lägenheten vara under renovering. Nedan finns beskrivning på hur lägenhetens skick efter att renoveringen är klar. Hyran avser 2019s hyresnivå. Lägenheten Hall Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja, platsbyggd garderob med vita luckor Kök Utrustning: spis med keramikhäll, kyl/frys, diskmaskin Färg på köksinredning: pärlgråa luckor Färg väggar: vit Golv: ljusgrå plastmatta Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: vit Golv: parkett Sovrum Färg väggar: vit Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja, vita garderobsluckor Badrum Utrustning: dusch Väggar: vit kakel Golv: ljusgrå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: ja, källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det blir även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som miljön kan gagnas genom ökad medvetenhet. Sopsug i trapphuset och källsortering i miljötorg på gården. Inflyttning 2020-04-01

 • 1:a Dammfrivägen 58A, Lorensborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 34 kvm
  • Våning: 4 av 4
  • Hyra: 4764 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Ledig 1:a på vindsvåning utan hiss. Lägenheten kommer att renoveras innan inflyttning den 1/4. Granne med Pildammsparken och Stadion ligger Lorensborg, ett arkitektoniskt intressant område i centrala Malmö. Våra hus erbjuder en bredd av boendemöjligheter – från fantastisk utsikt på sextonde våningen till lägenheter närmare marken i fyravåningshusen. Stadionområdet och Pildammsparken inbjuder till promenader och uteliv. Samtidigt är såväl servicenivå som kommunikationer till resten av stan mycket goda. Fastigheterna har renoverats i omgångar, i olika hög grad. Finns i området - Grönområde - Matbutik - Bensinmack - Restaurang och café - Miljöhus - Skola 1-6 - Förskola - Idrottsplats - Ishall - Boulebana - Lekplats - Busshållplats - Torg - Gym - Frisör Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Kokvrå Utrustning: Spis med kermikhäll och kyl/frys Färg på köksinredning: Vit Färg väggar: Vit Golv: Plastmatta Plats för matbord: Nej Rum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Kakel Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020. Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Sveaborgsgatan 1B, Persborg (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 64 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 7023 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 april 2020
  • Typ: Lägenhet

  Persborg är ett lugnt och lummigt område i sydöstra Malmö med goda kommunikationer till resten av stan. Husen är byggda kring en stor och härlig park med lekplatser, gräsmattor, bänkar med bord och till och med en amfiteater. Här inne är det bilfritt och ett perfekt ställe att fika på, låta barnen leka eller bara strosa igenom på väg till eller från ditt hem. På Persborgstorget finns livsmedelsbutik och pizzeria. Fastigheterna har totalrenoverats varsamt utan att den ursprungliga 1950-talskänslan gått förlorad Lägenheten Hall Färg väggar: Vit. Golv: Plastmatta. Förvaringsmöjligheter: Ja, 2 garderober. Kök Utrustning: Kyl/frys, fläkt och spis med keramikhäll. Färg väggar: Vit. Golv: Mörk plastmatta. Plats för matbord: Ja. Vardagsrum Färg väggar: Vit. Golv: Parkett. Sovrum 1 Färg väggar: Vit. Golv: Parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, 3 garderober. Sovrum 2 Färg väggar: Vit. Golv: Parkett. Förvaringsmöjligheter: Ja, 2 garderober. Badrum Utrustning: Badkar. Väggar: Vit Golv: Ljus grå. Övrigt Säkerhetsdörr: Ja. Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme OBS: 1. Individuell mätning och debitering av varmvatten. 2. Nämnd hyra är för 2019. Generell hyresförhandling pågår för 2020 Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: